Şimdi Ara

UZAKTAN MOTOR ÇALIŞTIRMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
12.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StarLine Alarm

    Merhabalar.
    Sisteminizde sıcaklık durumuna göre aracı otomatik çalıştırma özelliği mevcut mu?

    Merhaba. Ben o aracımı sattım. Sistemde o şekilde bir özellik yok. Sanırım çok kullanışlı olmazdıda gün içinde sıcaklık belli bir değere ulaştıkça araba sürekli açılır kapanırdı.
  • Baris Bey merhaba. Araci satana kadar hala problemsiz miydi bu sistem? Sonrasini takip edebildiniz mi? Webasto mu daha uygun L2400 mu diye arastiriyorum. 1.4 tsi passat icin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneyde biyere taşınsanız angaryası daha az olurdu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gyildirimoglu

    Baris Bey merhaba. Araci satana kadar hala problemsiz miydi bu sistem? Sonrasini takip edebildiniz mi? Webasto mu daha uygun L2400 mu diye arastiriyorum. 1.4 tsi passat icin.

    Merhabalar. Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Son zamanlarda siteye çok giremedim. Ben bir kış boyunca kullandım ve memnundum. Bir iki kere aracı açmaya çalışırken alarm çalıştı ama belkide ben yanlış bir düğmeye basmış olabilirim emin değilim. Sistem güzel çalışıyordu ve memnundum. Ancak menzili yazıldığı gibi değil. Açık alanda 150-200 m civarında çekiyordur. Benim ev arabayı direkt görmüyordu ev ile araba arasında 2 daire daha vardı ve o zaman çekmiyordu. Pencereye çıkıp öyle çalıştırıyordum. Evinizin olduğu cepheye park edebilirseniz aracınızı hiç sorun yaşamazsınız. Ancak montajı yapan ustanın klimanın bağlantılarını yapması gerekiyor. benim aracımda usta ilk başta bağlantıyı tam yapmamış. yani arabayı uzaktan çalıştırsam dahi kontak çevrilmeden klima çalışmıyordu. sonra usta düzeltti. Akşamdan klimayı açık bırakıyordum sabah uzaktan arabayı çalıştırınca klimada arabayla birlikte çalışıyordu. Erzurum çok soğuk olduğu için camlardaki buzun çözülmesi rahat 20 dk yı buluyordu buda yakıt tüketimini biraz arttırıyordu. webasto bu anlamda daha mantıklı ama webasto taktırmak epey pahalı diye biliyorum. Ben arabamı satarken sistemi söktürdüm. Kış olunca yeni aracıma taktırmayı düşünüyorum. Webasto kadar iyi olmasada sizede bu sistemi tavsiye ederim.




  • Bir ayrıntıyı unutmuşum. Sistemin uzaktan kumandasının pili çok çabuk bitiyor. Bir haftada pili değiştirmeniz gerekiyor. Bende şarjlı pil almıştım 2 adet. birini yedek tutuyordum diğerini kumandaya takıyordum. böylece pil maliyetinide sıfırlamıştım.
  • Merhaba bu iş için kazakistanda biz magicar vardı hem alarm hem uzaktan calıstırma bellı saatlerde calıstırma cok cok ıyı bır urun
  • Akşam park ettikten sonra aracı çalışır durumda bırakmak gibi basit çözümler varken bu kadar ayrıntıyla uğraşmak ilginç ne gerek var ki
  • exantric E kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: exantric

    Akşam park ettikten sonra aracı çalışır durumda bırakmak gibi basit çözümler varken bu kadar ayrıntıyla uğraşmak ilginç ne gerek var ki



    Bu yorumu 7-8 kere okudum. Şaka değilse eğer araç yaklaşık 8-9 saat boşta çalışır durumda olacak. Uzun vadede aracın motoru hiç durmayacak anlamına gelir. Hmmm evet çok mantıklıymış hakikaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil_Sincap -- 8 Ekim 2014; 17:44:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asil_Sincap

    quote:

    Orijinalden alıntı: exantric

    Akşam park ettikten sonra aracı çalışır durumda bırakmak gibi basit çözümler varken bu kadar ayrıntıyla uğraşmak ilginç ne gerek var ki



    Bu yorumu 7-8 kere okudum. Şaka değilse eğer araç yaklaşık 8-9 saat boşta çalışır durumda olacak. Uzun vadede aracın motoru hiç durmayacak anlamına gelir. Hmmm evet çok mantıklıymış hakikaten

    e tabi her yöntemin bazı dezavantajları olabilir hem bi motorun çalışması için illa aracın hareket halinde olmasına gerek yok ki bi motor durduğu yerde de gayet güzel çalışır sonuçta sıcacık bir arabaya binilecek bu o kadar dert edilmemeli...




  • Biraz hort olacak ama bende dun taktirdim. Çok kullanışlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de taktirmayi dusunuyorum ama kararsizim immobilizer iptalinden dolayi. Cep telefonuyla baglantili calistirma olayi hakkinda bilgisi olan var mi peki?
  • StarLine sistemlerinde immobilizer iptal olmaz, immobilizer atlatma modülü sayesinde çalışmaya devam eder. Cep telefonu yönetimi ile ilgili olarak, sisteme eklenecek StarLine GSM modül sayesinde sistemi ve aracınızı ücretsiz StarLine mobil uygulaması aracılığı ile yönetebilirsiniz. StarLine uygulamasını ücretsiz olarak indirip deneye de bilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya bi hortlamis olacak ama gercekten turkiyedeki kaynaklarda bilgi bulamadim bir türlü bende alarm+merkezi kilit+ vs icin starline düşünür oldum. malum alibaba da surekli gozumuze carpan starline lcd kumandalari var. 70 $ dolar gibi bir rakkamda ama montaji vs bile muaallak görünüyor. starline hakkinda bilgisi olan kullanan var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turistomer

    baya bi hortlamis olacak ama gercekten turkiyedeki kaynaklarda bilgi bulamadim bir türlü bende alarm+merkezi kilit+ vs icin starline düşünür oldum. malum alibaba da surekli gozumuze carpan starline lcd kumandalari var. 70 $ dolar gibi bir rakkamda ama montaji vs bile muaallak görünüyor. starline hakkinda bilgisi olan kullanan var mıdır?
    quote:

    Orijinalden alynty: turistomer

    baya bi hortlamis olacak ama gercekten turkiyedeki kaynaklarda bilgi bulamadim bir türlü bende alarm+merkezi kilit+ vs icin starline dü?ünür oldum. malum alibaba da surekli gozumuze carpan starline lcd kumandalari var. 70 $ dolar gibi bir rakkamda ama montaji vs bile muaallak görünüyor. starline hakkinda bilgisi olan kullanan var mydyr?

    Merhaba kardesim elimden geldigince sana bilgi vermek isterim starline aliexpress de bulunmuyor ayni ürün starlionr adi ile bulunuyor. Fiiyat açisindan uygun 60 70$ Fakat sikinti ürünü taktirmak istedigin zaman ortaya cikiyor kurulum klavuzu ve yazilim rusca iii bir çevirmen ve isin ehli bir oto elektrikcisi bulaman gerekiyior. ben kayseride ikamet etmekteyim ve buna benzer orj kumanda ile çalisan start stop tusu bulunan sistemi entegre ettirdim çevirme konusunda çok sikinti yasadim ve cihazi taktirmam 1 ay sürdü. Normal oto elektrikçileri yapamadilar allahtan bu islere merakli yakindan tanidigim oto elektirik isleriyle ugrasan bir ustamla birlikte taktik. Gayet memnunum çok arastirman ve mantikli düsünmen lazim hele usta çok önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTinvrz -- 7 Temmuz 2016; 1:41:15 >




  • Cok teşekkürler hocam, Peki siz hangi modelini aldınnız acaba a91 e90 b60 gibi modeller var ama hepsinde de aynı özellikler yazıyor farkı var mıdır yoksa uretim yılı darkı mıdır sadece?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar kış kapımızda!

    Sterline marka taktıran oldu mu?

    Memnun musunuz, dezavantajları var mıdır, otomatik vites araç ile uyumluluğu nasıldır, garanti kapsamındaki aracıma garanti dışı kalmadan Starline marka taktırabilir miyim, kullanırken dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir?

    Tecrübeli arkadaşlarımın yorumlarını rica ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 23 Eylül 2016; 23:06:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu takip...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eveet, havalar soğudu biz de konuda yerimizi alalım.. slm herkese..
    ek donanım olarak koysalar şu özelliği ilk alacağım bu olur..sonradan yaptırmak sıkıntılı gibi..
  • Ben su cin mali olandan taktirdim. Ankara sanayide takan yerler var. Bendeki sistem tam uyumlu olamadi. Duzgun calismiyor. Uzaktan calistirma dizeller icin uygun degil. Cunku arabayi direk çalıştırıyor. İsiklarin sonmesini beklemiyor. Birde pili cabuk bitiyor. Araba benzinliyse daha iyi olur. duz viteste arabayi bosta birakmak gerekiyor. Yoksa basini alip gider. Kisaca tavsiye etmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 4 Kasım 2016; 20:07:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadadaşlar konuyu hortlattım. Bende aracıma bu tarz bir ürün taktırmak istiyorum. Ancak aracıma sıkıntı vermesini istemiyorum .İstanbulda yaşıyorum.
    http://www.autotecha.com/starline-e90-2can-arac-guvenlik-ve-uzaktan-arac-calistirma-sistemi burayla görüştüm montaj dahil 1500TL dediler. Biraz pahalı geldi açıkcası. Varmı tavsiyeler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.