Şimdi Ara

Millet boşa goodyeara, micheline, nokiana para veriyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
9.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Biri de benim ama yok ben o kadar sabit fikir değilim yeniliklere açığım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli firmalara şans tanimayanların vergiler yuksek diye bir tarafını yırtması ilginç oluyor o tekeri ithal alırsan o benzini de o fiyata alırsın bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A380

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kavalalı92

    Oda o kişiyi bağlar tatmin olma meseleside var reklamda çok önemli mesela bridgestonun reklamında lastiği emniyet kemeri gibi gösteriyor zihinde yer etme meselesi var petlasın dediğin seviyeye gelebilmesi için daha var bence ha kendi nazarında gelmiştir o ayrı.

    konuyu başından beri oku kaç kişi petlasdan memnunum yazmış bi bak

    demekki millet reklama değil kullandıgı bildiği lastiğe bakıyor gerisi hikaye

    Emin ol kullanıpta memnun kalmayan da bir çok kişi vardır forumu kıyas alırsak yandık zaten bu diğer markalar içinde geçerli.
  • en iyisi

    KARA LASTİK
     Millet boşa goodyeara, micheline, nokiana para veriyor
  • Ben geçen yıl aldım petlas snowmaster. Bolu da yasiyorum ve boludagina cok yakin bir yerde oturuyorum bilen warsa dağkent toki. Meşhur bir rampasi var buranin geçen kış cok yoğun kar ve buzda bile en ufak bir sikinyi yaşamadım. Yeter ki bu zeminde araç kullanmayı bil. Yine aynı lastikler ile 3 kezde Kartalkaya'ya çıktım En ufak bir sorun yaşamadım. Bu yıl kış bayagi sert geçiyor boluda. Lastiklerin geçen yila göre de herhangi bir performans kaybı yok. Herkese tavsiye ediyorum. Geçen yıl tanesini 105 TL den almıştım. Ebatları 175*70*13

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer büyük marklarla aynı kalite lastik sonuçta hemde fiyatta uygun yabancılar kazancığına petlas kazansın daha iyi
  • farkı görmek için 2 tane ucuz markanın 2 tanede iyi markanın lastiğinden alın ucuz olan marka lastikler kabak olucak yenisini alıcaksınız aynı ayakkabı gibi biri 3 yıl 5 yıl gider diğeri 3 ay 5 ay kullanmasam bile raf ömrü var sonuçta lastiğin raf ömrü bitince bile lastik çöp olur
  • Lastik konusunda hangisi pahallıysa o iyidir mantığından ziyade hangisi işimi görürse o iyidir mantığı daha doğru olur.
  • Patlasın etiket değerlerine bir bakın. Neden o fiyatlara satıldığını daha iyi anlarsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dandik markaları yüceleştirme forumda hastalık oldu

    he en iyisi petlas he
  • http://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/passenger/ultragrip-extreme/
    bu lastiği 2 kış kullandım ve hiç yolda kalmadım.
    gidipte hiç kullanmadığım lastiği alıp gecenin bir vakti kara-buza saplanmaktansa bildiğim marka-model lastikleri kullanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheExtasyOfCold

    Ben geçen yıl aldım petlas snowmaster. Bolu da yasiyorum ve boludagina cok yakin bir yerde oturuyorum bilen warsa dağkent toki. Meşhur bir rampasi var buranin geçen kış cok yoğun kar ve buzda bile en ufak bir sikinyi yaşamadım. Yeter ki bu zeminde araç kullanmayı bil. Yine aynı lastikler ile 3 kezde Kartalkaya'ya çıktım En ufak bir sorun yaşamadım. Bu yıl kış bayagi sert geçiyor boluda. Lastiklerin geçen yila göre de herhangi bir performans kaybı yok. Herkese tavsiye ediyorum. Geçen yıl tanesini 105 TL den almıştım. Ebatları 175*70*13

    Boluda kış gerçekten bambaşka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • markasını bilmediğim lastik takılıydı geçen sene bi kere yolda kalmadık kalın dişli bir şeydi sadece önlerde vardı arkalar 4 mevsimdi canavar gibiydi araba corolla kullanmasını bileceksin dip gaz gidersen seni değil mişlen hiç bişey kurtarmaz. yolunda giden adama bir şey olmaz kolay kolay.
  • Dün 175/65/14 Pirelli Kış lastiklerinin tanesini 125 TL KDV dahil olarak aldırdım toplam 3 takım balans ve sökme takma dahil.
    Dudullu Kadosan Pirelli ye bir bakın L Blok No 18 fiyatları çok uygun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    Bir arac alirken %40 otv uzerine %18 vergi adi altinda bosa para vermek insanlara dokunmuyor da lastige 100 tl fazla paranin dokunmasi cidden bana garip geliyor.

    Aynen bu dediklerinize katiliyorum,
    Bunun yaninda tercihlere saygi duymak yerine kendilerini zeki gostermek ve digerlerini asagilamaya calismalarida garip. Birde arabaya en az 50-60bin verip, sonrada yaz lastiginde pahali modelleri kullanip kisin ucuz kullanmak ayri bir sacmalik. Madem kis lastiklerinde ucuz-pahali modeller arasinda cok az fark varsa yazinda kullansana. Bahaneye bak kisin kisa sure kullaniliyor ve dikkatli oluyorlarmis pahaliya gerek yokmus... Madem yetileriniz bukadar kuvvetli ozaman bukadar guvenlik onlemi olan araclar almayin. Nediye guvenlik donanimina para veriyorsunuz. Birde kisin guvenlige %10 bile olsa daha az ihtiyac duyulmasida aciklanamayacak birsey. Teknoloji uretenler yarim metre kisa frenlemenin bile insan hayati icin oneminden bahsederken, bizim bazi forumdaslar cozmus meseleyi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bunun kuru asfaltıda var.bende lassa vardı geçen sene.acayip uğultu yapıyordu kuru yolda
  • Bende de petlas var geçen kış çok iyiydi bu senede görücez artık ama birdahaki lastik almamdadenemek için goodyear, michelin yada kumho deneyecem. Kumho bulunduğum bölgede çok tutuluyor adam 0 audi a4 üne kumho taktı, yumuşaklığıyla ünlü bir lastik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    Bir arac alirken %40 otv uzerine %18 vergi adi altinda bosa para vermek insanlara dokunmuyor da lastige 100 tl fazla paranin dokunmasi cidden bana garip geliyor.

    Harbiden ha, çok anlamlı bir yorum olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekskalibur

    Petlası bilmem ama şu an Lassa Snoways Era kullanıyorum,daha önce Hankook kış lastiği kullandım Lassadan daha iyi yol tutuyordu.Bazen bilinmedik markalar bilinenden daha iyi sonuç veriyor.

    Hankook mu bilinmeyen marka?
    Dünya genelinde Lassa'yı bilen var mı acaba?

    Bir kere arada iki kat fark var diyenlere şu örnek karşısında hangisini tercih ederlerdi bir sormak lazım.

    Yaklaşık 6 ay önce Conti Premiumcontact5 tanesi 200 tl'den aldım. 205-55-16
    Petlas öneren kayınbiraderim kendi aldığı bayiden 175 tl fiyat aldı benim için. Tereddütsüz Conti aldık.

    Geldik bugüne,

    Pişman olan bir kayınço, kızaklayan öten Petlasları ve daha 1 yıl olmayan lastikte topuk kısımlarında oluşan çatlaklar.

    Tebrikler Patlaks




  • Bu hızla yaygınlaşmaya devam ederse Petlas da illa ki fiyat yükseltecek o zaman bir anlamı kalmayacak.Herkese tavsiye etmeyin şu markayı

    Şaka bir yana, bu fiyat politikasıyla devam ederlerse ben kullanmaya devam ederim.3 takım Petlas aldık 3 ay içinde.Aynı ebat rakip markalara göre %50 fiyatı uygun olan bile oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.