Şimdi Ara

temel itaat egitiminde sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar cok yakisikli 6 aylik %80 civarlarinda safkan alman kurdum var. Bahcede bagli ve klubesi var aksamlari okuldan gelince onu gezdiriyorum salik birakiyorum oyun oynuyorum kosuyoruz filan. Ama gel komutuna filan cok az cevap veriyor. Otur komutunada az cok cevap veriyor. Disarda yururken beni cok cekistiriyor bende ona videolardan izledigim sahibiyle beraber yurume egitimi vermeye calisiyorum ancak umrunda degil kendini cok zorluyor. Napmaliyim arkadaslar? Beni dinlemiyor. Ama beni seviyor mesela onun gorus alanindan cikarsam kosa kosa yanima geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • %80 saflık oranını nasıl belirlediniz

    Köpek eğitimi konusunda burada anlatılarak yardım etmek pek mümkün değil bunun en iyi yolu kitap alıp aşama halinde gerçekleştirmektir.
  • 1. Daha ufaklık bir bebek. Sizin tasmayla yürüme ve tasmasız alanda "gel" komutu yapmanız ileri itaattir ve 6 aylık bir bebek bunu yapamaz.
    2. Bahçede bağlı bırakılan bir köpek (bahçede serbest olması gerekmektedir. kendi belirleridiği alanında bile bağlı kalırsa size olan saygısı azalır) özgürlüğe kavuşma sevdası ve bağlı kalmanın verdiği koşma isteğiyle tasmayı hep çekecektir. Önemli olan ufaklığa kendi bölgesinde özgür fakat size bağlı olmasını histtirmek.
    3. Yanına şimdilik geliyor fakat ergenlik ve sonrasında kendine güveni geldiği için gelmeyecek.
    4. Daha detaylı bir şekilde bilgilendirmeleri özel mesaj ile söylerim isterseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezeryildirim

    %80 saflık oranını nasıl belirlediniz

    Köpek eğitimi konusunda burada anlatılarak yardım etmek pek mümkün değil bunun en iyi yolu kitap alıp aşama halinde gerçekleştirmektir.

    Yani soyle annesinden veyababasindan biri safkan alman kurdu digeride almankurdu kirmasi gibi birsey yani benim kopegimde alman kurduna baya yakin oluyor:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.