Şimdi Ara

Diego'dan Fenerbahce itirafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DIEGO'DAN FENERBAHÇE İTİRAFI

    Gazetecilerin "Türkiye'deki takım Fenerbahçe mi?" sorusuna "Evet" cevabı veren Diego, sarılacivertli takımdan övgü dolu sözler etti ve detay vermenin doğru olmayacağını ifade etti. Diego Ribas, yeni sözleşme imzalayacağı kulüpte paranın ön plana çıkmayacağını özellikle de vurgulayarak para en az düşündüğüm şey imza aşamasında en az değer vereceğim konu bu olacak sözlerini etti.

    İSPANYOL BASINI "FENERBAHÇE" DEDİ" İspanyol basını, Diego 'nun Fenerbahçe opsiyonunu ciddi şekilde ele aldığını ve önümüzdeki yıl sarı-lacivertli formayı giyme olasılığının yüksel olduğunu iddia etti. Brezilya basını ise Diego'nun Santos takımı ile flörte geçtiğini savunarak bu başarılı yıldızın artık ülkesinde futbol oynamak istediğini yazmıştı.



    Yabancı sınırına rağmen gelirse bizim için iyi bir isim olabilir.Tabi öncelikle eldeki çöpleri göndermek gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Herşeyden önce biz o adamın oynayacağı bir sisteme dönecek miyiz? Şuan takım iyi gibi. 4-3-3 ü tam anlamıyla adamlarıyla oynamasak da gayet başarılılar. Diego geldiğinde yine 4-3-3 mü oynayacak takım? orta ikilinin önünde mi oynayacak? Yoksa Alex in sistemine dönüp o şekilde mi oynatmayı planlıyorlar? Diego iyi bir oyuncu. Ama bize uyacağı bile meçhul.
  • diego olurmuki bize?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Herşeyden önce biz o adamın oynayacağı bir sisteme dönecek miyiz? Şuan takım iyi gibi. 4-3-3 ü tam anlamıyla adamlarıyla oynamasak da gayet başarılılar. Diego geldiğinde yine 4-3-3 mü oynayacak takım? orta ikilinin önünde mi oynayacak? Yoksa Alex in sistemine dönüp o şekilde mi oynatmayı planlıyorlar? Diego iyi bir oyuncu. Ama bize uyacağı bile meçhul.

    Diego bi dur allasen zaten ortalık karışık.





    Gibi bi şey olmuş bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diego dur Allahını seversen zaten ortalık karışık.
  • Eksik kopyalamışsın

    quote:

    Almanya’nın Wolfsburg takımında forma giyen Brezilyalı yıldız Diego Ribas’ın gönlü Fenerbahçe’de..Diego Ribas Wolfsbourg ile sözleşmesinin önümüzdeki yıl Haziran ayında sona ereceğini hatırlatarak önümde bazı takımlardan gelen transfer teklifleri var bana cazip olanı seçeceğim bunlardan biri de Türkiye’den sözlerini etti. İspanya’da katıldığı bir radyo programında geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan başarılı orta saha oyuncusu Diego, bir dönem kiralık olarak formasını giydiği Atletico Madrid’e transfer olmasının artık imkansız olduğunu söyledi.İspanyol kulübünden kimsenin kendisi ile temasa geçmediğinin altını çizen Brezilyalı yıldız,hakkında çok sayıda transfer spekülasyonları çıktığını ancak hangi takıma gideceğine önümüzdeki aylarda karar vereceğini belirtti. Kafasının şimdilik Wolfsburg takımını Bundesliga’da ilk dörde sokmaya odaklandığını da açıklayan Diego, bonservisinin elinde olmasından dolayı geleceğine dair iyi bir karar vermek zorunda olduğuna dikkat çekti.




  • Dieogo klasik 10 numaralardan farklı olarak oyunun iki yönünüde oynuyordu diye hatırlıyorum ben. Atm'de kiralık oynadığı sene baya baya koşuyordu ve takıma çok katkısı olmuştu.
  • Baroni'nin yerine her türlü oynar. Sistemi falan değiştirmeye gerek yok.
  • Aslında Kuyt'un sene sonunda sözleşmesinin biteceğini düşünürsek Sow ve Emenike'nin arkasında 10 numara olarak görev yapabilir.Ince pas atan,adam eksiltebilen ve yetenekli bir oyuncu.

    4-3-1-2 sisteminde sanki daha fazla gol atabiliriz gibi.Ayrıca defansif olarak sağlam oluruz.

    Şu anda bi kadro yapsak.

    Volkan

    Gokhan-Alves-Egemen-Caner
    Alper-Topal-Meireles
    Diego
    Sow-Emenike

    5 yabancı oluyor bu sistem ile.Gerçi seneye büyük ihtimalle sınırlandırma kaldırılacak.Bizim için her anlamda iyi bir oyuncu olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TikDiyenTüleyman kullanıcısına yanıt
    Kuyt 3 yıllık imzaladı 2015te bitiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diego Cristian kadar defans yapar en kötü bize zaten Cristian'ın yeteneklisi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her türlü iş yapar. en az baroni kadar defansa yardımcı olur. zaten emre dışında ne alperin ne meirelesin ne de baroninin defansif anlamda sorumluluk aldığını düşünmüyorum.

    topal-alper
    diego
    kuyt-emenike-sow

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diego Juventus'ta oynarken çok severdim doğru kullanıldığında harika bi oyuncudur komple değildir ondan çok şey isteyemezsin ama yapabildeikleri şeyler çok değerli ve az bulunur inşallah gelir Fenerbahçe'ye
  • Açıkçası şüpheyle baktım açıklamaya. Daha önce şampiyonlar liginde oynadığımız zaman bile bizi ve galatasaray ı reddeden, Türkiye de oynamam diyen diego için şimdi ne değişti ?
  • Diego gelecekse 4-2-3-1'e yani eski sisteme dönmemiz gerekir. Tam momentumu yakalamışken sistemi değiştirmek olmaz. Diego iyi topçudur o ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mastergame

    Diego gelecekse 4-2-3-1'e yani eski sisteme dönmemiz gerekir. Tam momentumu yakalamışken sistemi değiştirmek olmaz. Diego iyi topçudur o ayrı.

    diego kaç kilo ki?
  • Kaynak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bir transfer olur.
  • 10 senedir Diego haberleri anasını satıyım. Kaç yaşına geldi la bu herif
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vingolf

    10 senedir Diego haberleri anasını satıyım. Kaç yaşına geldi la bu herif

    29-30 olması civarı olması gerek.
    Valla ATM deyken neden bonservisi alınmadı çok merak ediyorum UEFA kupası kazanılmasında çok büyük rolü vardı.Geçenlerde Arsenal'e gitmek istiyorum gibisinden bir açıklama yaptığını okumuştum iki haberden biri yalandır ya da ikisi de. Fener'e gelir mi bilmem gelirse oyunu okur,iyi kurar ama koşmaz söyliyeyim.Ersun yanal sürekli koşan bir takım istiyor diego'yu isteyeceğini sanmam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.