Şimdi Ara

Lumia 920-925-929 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yukarıda bir arkadaş yabancı forumlarda neden 920 öneriyorlarmış diye sormuştu. bahsettiğim konular tamamen o forumlarda neden 920 alınması gerektiğine dair savlardır.
    diğer tezgahtar hikayesi ise vatan bilgisayarda hafta gittiğimde Lumia'lar ne tarafta diye sorunca abi napcan Lumia'yı sana zamzung verelim diyen bir tezgahtar ile Lumia'da ısrarcı olunca abi bırak 920'yi sana 925 verelim muhabbeti sonrası gelişen gerçek bir sohbettir.
    adamcağızın niyeti sırf fiyatı daha yüksek bir ürünü müşteriye satmak ve adamcağız 920'den daha pahalı ne varsa bana önerdi ayak üstü. Alacağı satış primi sattığı ürünün fiyatına göre hesaplandığından ciddi riskli taklalar attı eleman.
    Android telefon kopyası olarak değerlendirenler de yine yabancı forumlarda bolca mevcut. elektronik bir cihaz almadan önce mutlaka bir dünya turu atarım. alışkanlık haline geldi.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    kusura bakma o zaman bilmeden yargılamış gibi oldum 920 kötü telefon değil ama o kalınlığı kötü gerçekten kalas bir duruşu var ben 925 i genel anlamda çok iyi buldum fiyatı tartışılır elbet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.