Şimdi Ara

BOOTMGR Eksik Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarım toplama ilk kurulum sırasında bi hatadan dolayı d diski oluşamamıştı ve bilgisayar tamamen c diskine yüklüydü programlar dahil. Neyse işte dün bunu çözmek için d diski oluşturdum. Sonra klasörlere girmedi. Silinmiş uyarısı verdi. Pc ye reset attım. Bu seferde bootmgr eksik hatası aldım. Nedeninin d diskini seçmesi olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü d boş içinde sistem olmadığı için açılmıyo. C yi seçmeye çalıştım ama olmadı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca olmazsa cd ile düzelticem sorunu. Sadece sıkıntım c yi seçmek.
    Anakartım:Gigabyte



  • Hdd üzerindeki dosya sistemini bozulmuş gibi görünüyor. Hdd yi başka bir pc ye harici hdd gibi bağlayıp Scandisk veya komut sistemi üzerinden chckdisk yapmanı tavsiye ederim.
  • Windows 7 dvd'sini disk sürücüsüne yerleştirin.Bilgisayarınızı cd.den açılacak şekilde format atıyormuş gibi başlatın.Açılan pencerede İleri diyerek sonraki pencerenin en alt kısmında "Bilgisayarınızı Onarın" yazısına tıklıyoruz. Başta kendisi düzeltmeye çalışacaktır, eğer düzeltirse işlem tamamdır. Ama eğer hata bulmazsa çıkan pencerede en altta "Komut İstemi" yazısına tıklıyoruz.Komut İstemi'nde windows 7'nin yüklü olduğu sürücümüzü sonrasında iki nokta ile yazıyoruz ( Örn. c: veya d: ). Sonra komut olarak şunları yazıyoruz:
    bootrec /FixBoot
    "İşlem Tamamlandı" yazısı çıkacaktır.Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda açılması lazım.
  • Ankebuttt A kullanıcısına yanıt
    Bendede ayni sorun vardihttp://7.enpedi.com/2012/02/bootmgr-eksik-bootmgr-is-missing-hatas.html?m=1 uygulamistim, cozulmustu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.