Şimdi Ara

PS4'ün 1.52 Güncellemesi Yakında Yayınlanacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Sony, Playstation 4'ü güncellemeye devam ediyor. Konsolun 1.52 güncellemesinin yakında yayınlanacağı açıklandı. Bu güncelleme sayesinde konsola bazı küçük, ama önemli özelliklerin geleceği açıklandı.
     
         Güncelleme sistemin daha stabil çalışmasını sağlamasının yanı sıra Auto Download (Dosyaları otomatik indirme) ve Standby Mode (Düşük güç tüketiminde bekleme modu) gibi özellikleri ekliyor. Bu özellikler sayesinde evde değilken bile konsola akıllı telefon gibi cihazlardan oyun indirme komutu verebileceğiz.
     
    Güncelleme: Bu firmware güncellemesi Kuzey Amerika bölgesi için yapılmış. Avrupa'daki konsollar 1.52 firmware güncellemesi ile birlikte piyasaya çıktılar gibi görünüyor. 









  • Haber bana yanlis gibi geldi. Su an telefonumdan herhangi bir oyunu satin alip indir dedigimde eger PS4 sistemim evde stand by modunda ise indiriyor ve kuruyor. Free to play oyunlari tek tek bu yol ile denedim ve eve her dondugumde isten kurulu hazir oldugunu gordum.

    Cihaz Stand By modunda iken tamamen kapanmiyor. Belki tamamen guc tuketimi icin yenilik getirebilir. Bunun disinda auto download olsun ya da telefondan birsey satin aldiginda PS4 direk download komutu olsun su an zaten var ve calisiyor.

    Bilgilendirmek istesim sadece. Tesekkurler yinede haber icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.