Şimdi Ara

Türktelekom 4 aydır sokağa telefon altyapısı çekmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 4 ay önce izmir karşıyaka demirköprü mahallesinde yeni bir binaya taşındık. nakil talebinde bulunduk ancak sokakta altyapı yok gerekçesi ile 4 aydır hiç bir işlem yapılmadı. bu süreç içerisinde 3 defa gerek santrale gerek müdürlüğe gidip durumu izah ettiğimizde "bostanlı fibernet projesi kapsamında sizin sokağınız ama devlet ödenek sağlamadığı için projeyi askıya aldık şuan yapabileceğimiz bir şey yok" diye cevapladılar. sokakta eski tip telefon direği mevcut ve 10 metre yanımızdaki ve karşımızdaki eski yapılar bu hattan faydalanabiliyor, üstelik internetleri de mevcut. santraldeki müdüre bunu söylediğimde, onlar eski bina normal dedi, e bizim binaya o direkten hat çekemez miyiz dediğimde yapamayız dedi.

    Bu durumda izlenecek bir yol var mı arkadaşlar, daha önce tecrübe etmiş ya da telekomda çalışıp teknik bilgisi olan arkadaş mevcut mu? Ne yapılabilir? Web programı yazdığım için epey mağdur olmuş durumdayım, şuan hiç bir şey yapamıyorum. cep telefonuna paket alıp idare ediyorum ama boyumuzu aşıyor bunun maliyeti.

    Btk' ya da şikayet ettim, bir gün sonra bir müşteri hizmetlisi kadın geri dönüş yaptı, derdimizi anlatıınca geri dönüş yapacağını söyleyerek telefonu kapattı. Aradan neredeyse bir ay geçtikten sonra, btk üzerinden cevap geldi, "sokağınızda altyapı olmadığı için naklinizi gerkeçleştiremiyoruz, tahsil ettiğimiz parayı gelip vezneden alabilirsiniz. ( aylık internet ve telefon ücreti )

    Bunu en kısa sürede nasıl çözebilirim arkadaşlar, nasıl bir yol izlemeliyim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum, cep telefonu kotası dolabilir dolayısıyla bir süre cevap yazamayabilirim. Saygılar.



  • Ben de BTK'ya bildirin diyecektim ama maalesef ordan da olumsuz yanıt gelmiş :( Demek ki sizin gördüğünüz telefon direklerindeki hatlar dolu ya da boş yer varsa bile fibernet kapsamında artık yeni abone almıyorlar bu hatlara. Aslında güzel bir şey, yenilenmiş f/o hatlardan hizmet alacaksınız ama kim bilir ne zaman :(

    Geçici olarak sağda solda halihazırda internet abonesi olan bir komşudan, esnaftan, arkadaştan vs. kablolu/kablosuz bağlantı alabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.