Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL 8 MBit LİMİTSİZ 44 TL DİYORLAR ALAYIMMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 3 seneye yakın d-Smart (Smile) müşterisiyim şubatta aboneliğim bitmesine rağmen (Netlimitsiz 8 MBİt) kullanıyorum 3 günden beri günde 3-5 kez arıyorlar iste beyefendi isterseniz yine tahüt yapmadan (geçen senede 49,yani bu şubata kadar para veriyorum) neyse diyorlarki isterseniz sizin üyeliğinizi durdurmadan şubattan itibaren tekrar 8 MBit sınırsız internet verelim 444 TL'YE verelim ve tahüt yok...ama NetLimitsiz 8 MBitmi yoksa direkt 8 MGbitmi onu söylemediler bende unutmuşum 1 saat sonra tekrar arıycaklarmış,sebebide Ocak ayı Ocak ayı için boş yere 49 TL vermemem içinmiş yani Ocaktan itibaren 44 TL verecekmişim,ne diyorsunuz ?

    Alayımmı yoksa bildiğiniz daha cazibeli alternatifler varmı ???

    TTnete girdim Tivibu+ İnternet 8 MBit limitsiz çok pahalı TİVUBU'suzda 8 MBit Netlimitsiz de pahalı 63 TL

    Acaba superonline nasıl birde adını unuttuğum bir internet sağlayıcıyıcı daha vardı ,ya genelmanada benim bahsettiğim bu bana tanıdıkları güya jest iymi sizce ? Bir kampanyaları daha var HD BİRDE hd4 DİYE İÇERİĞİDE SineDizi+ Blu HD Paketi: 25 TL AMA İLK 12AY 25 TL diğer 12 ayı yazmıyorlar ne dersiniz ?

    Şu anda yine arıyorlar ben telefona çıkmadım sizden acil haber bekliyorum lütfen ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 6 Aralık 2013; 16:24:09 >







  • yA ARKADAŞLAR ARAYIP DURUYORLAR BENDE SIRF SİZLERDEN BİR CEVAP BEKLEME ÜMİDİYLE TELEFONU AÇMIYORUM,14 KİŞİ OKUMUŞ KİMSE YORUM YAPMAMIŞ,LÜTFEN BİRAZ DAYANIŞMA YARDIMCI OLUN YA,EVET Mİ DİYEYİM YOKSA BAŞKA BİLDİĞİNİZ ALTERNATİV VARMI

    Yani 44 TL 89MBYT LİMİTSİZ için iymi,benim derdim araya birde D-Smart TV'yi sıkıştırmak 24 ay tahütlü smart tv (internete bağlanıyorsunya led tv'lerde güya 500'ün üzerinde birsürü kanal izleyebilirmişsin adınada eski uydu alıcını getir sabit fiyata 24 ay tahütlü SineDizi+ Blu HD Paketi: 25 TL izle diyorlar bu Blu HD dediğim işte internet üzerinden iptv dediğiniz tarzda smart tv LGTv'yi ve bir Tv'yi daha destekliyormuş (aslen resmen bunlar CCcam yapıyorlar öyle değilmi ?? )

    Ne dersiniz 24 ay 25 tl ve 12 boyunca tahütsüz 8 MBİT'e kadar limitsiz İ-NET D-Smart Tv yaramazmı örneğin TİVİBU'ya alternatif olarak ?
  • somniferum S kullanıcısına yanıt
    Egerki Memnunsanız düşünmeden kabul edin ben ttnet kulanıyordum superonlineye geçtim telefon+8ekadar internet+yanında ya 3aylık pcde türkcell tv yada dsmart veriyorlar halen devam ediyormu bilmiyorum 24 ay sabit fiyat garanti 59tl

    http://www.superonline.net/kampanyalar

    eger şuan memnunun diyorsan ne koparırsan iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crab84 -- 6 Aralık 2013; 17:50:42 >
  • Aylık 44 diyorlar ama yılbaşında zam olacak mı onu da sorsan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balkan82

    Aylık 44 diyorlar ama yılbaşında zam olacak mı onu da sorsan.

    @balkan82 kardeş zaten şubatta bitiyor,bayan şimdiden beni bağlamaya çalışıyor diyorki (iyi oku,lütfen) işte Sey... Bey eğer aboneliğinize ddevam ederseniz 12 boyunca ''tahütsüz 44 Tl'ye 8Mbit sınırsız (ama tam 8 MBit değil) 8MBit'e kadar yani türkcesi Netlimitsiz 8 Mbit şimdi abone olunki ocak ayındada normalinde (eski müşteri olduğum için 49 Tl veriyorum oda 12 aydı geçensene şubatta başladık yine ve ilk 4 ayı 32 TL'idi geri kalan 8 ayı 49'idi) dediğm gibi bayan ocak ayını boştanyere 49 Tl vermeyin onuda 44TL yapalım diyor yani 12 ay değilde 13 ay 44TL'den işlem görmüş olacağım.

    Ha memmuniyetimi soruyorsunuz memmunum spees test yapıyorum çoğu sitelerde (hatta yabancı sitelerde ve mesafeyi öyle eskişehir istanbul felan seçmiyorum örneğin Almanya diyorum ve 7.20-7.000 download çıkıyor ve upload ise genelde 320kbit-310 kbit çıkıyor ping ise yurtiçinde 13 ile 20 arası ne dersiniz ? ..(Bu arada Santrala yakın oturuyorum ve kablosus modem kullanıyorum benim modemde ADSL2+ AnnexM EU-60...acaba bu Modem kam MBayta kadar desteklerki ?


    Bugünde ben aradım ve şöyle bir soru yönelttim ne malum ocak ayında yeni kampanya tarifelerinin çıkmayacağı diye,örneğin TT'Netin Tarifeleri belli olmuş dedim,bayanda bizdede belli olmuşturki Kampanya bölümünden sizi arayan bayan size en uygun tarifeyi sunmuştur dedi ???
    Bende dedimki ya TT'Nette mesela tivibu felan var sizdede böyle kampanya olsa keşke eski müşterilere dedim,durun beyefendi eeee şöyle bir paket sunabilirim dedi,D-Smart Tv bütün sinema paketi artı bütün ulusal kanallar ve ne bileyim 25'yakın ulusal kanallardan HD yayınlar vs. size 8 MBit dahil 63 TL olur dedi yok pahalı dedim.


    Birde bunlar resmen bizim CCcam dediğimiz olayı hayta geçirmişler girin D-Ssmart internete sitesine orda kampanyalar bölülümünde sağ üste eski uydu alıcını getir 24 ay sabit 25 TL'ye Dizi Tv +D-Smart-Blue dedikleri bir olay var dizi olayını çöpe atın işin püf noktası HD-Blue yada TVBlue dedikleri olay,Pc Ethernetkablosuyla internet vasıtasıyla Tv'ye takıyorsun (tabiki bu iş için led-lcd yani Ethernet girişi olan tv lazım) sonra sana bilmem ne şifresimş ne veriyorlarsa yada direkt bağlanıyorsun ? 400-500 kanal dünya çapında istediğin kanalları izleyebiliyormuşsunuz...bundan haberiniz varmıydı ? bu bana göre resmen CCcam yani server olayı değilmi arkadaşlar ?

    Neyse piyasaya bakıyorum ister netlimitsiz olsun ister 8 ''net'' MBaytlık sınırsız olsun asgari 60-63 TL değilmi............................ohalde 44 makul değilmi sizce...................Aslen en kebabı şu anda Uydunette duyduğum kadarıyla internet artı kablo Tv 43 Liramıymış ne (malesef bizim burda yok )


    Ya yeni bir Güya süper modern siteden 1 Daire aldım karşılıklı ikişer bloktan oluşan toplam 4 süperlüx site var birde arsası çok büyük olduğu için arsa sahibi Mütahitle anlaşıp kendene münhasır 6 katlı kendine ait site tarzı modern apartman yaptırdı ettimi toplamda 5 blo, ama sokağında ne Uyduneti var,ne Fiberoptiği var ya sokağımıza nasıl Fiber getirttirebiliriz acaba yada uydunet /geçen biri yazmış biri bile başvuru yapsa apartman olaraktan Uydunet gelirmiş alakası varmı ?
    Mütahit ileride Fiberin geleceğini hesaplayaraktan kablo bina içi alltyapısını yapması gerekmezmiydi ? )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 8 Aralık 2013; 18:09:23 >




  • yokmu yorum yapan heke bu HD-BLUE olayı hakkında ?
  • 44 TL çok makul , 12 ay taahhut de ideal diye düşünüyorum.
  • Evet gerçekten çok makul çok site dolaştım en asgarisi 8 Mbit'e kadar yada diğer adı ile 8 Netlimitsiz 8 MBit en ucuzu 62-63 TL,bu hususta gerçektende makul görünüyor.

    Ve belirttiğim üzere Santrale yakın oturduğum için rahat 1 MBAYT ile download yapıyorum !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 8 Aralık 2013; 23:16:16 >
  • İyi fiyat hocam almışsınızdır inşallah.
  • Bende o tarifedeyim fakat buna geçeceğim eğer tahahtüt sorun çıkarmazlarsahttp://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi-Hipernet.aspx
  • Ben de eski ve taahhütsüz bir ttnet abonesi olarak bu hipernet kampanyasından yararlanmak istiyorum ama sadece yeni müşterilere özel olduğunu söylüyorlar. Çare bırakmadılar, ttnet'e veda edeceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadabad

    Ben de eski ve taahhütsüz bir ttnet abonesi olarak bu hipernet kampanyasından yararlanmak istiyorum ama sadece yeni müşterilere özel olduğunu söylüyorlar. Çare bırakmadılar, ttnet'e veda edeceğiz.

    Ben yaklaşık 8 yıldır ttnet'deyim kardeşim şuanda tahhatütüm varmış mayıs da ondan dolayı hipernet alamazsınız dedi müşteri hizmetleri kampanyanın bir üst paketine geçebilirsiniz indirlimli fiyatla dedi ultranet 16mbit sınırsız 49 tl dedi ama sitesinde 59 tl gözüküyor 12 aydan sonra 68 tl ye çıkıyor yarın türk telekoma gidip halletcem inş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logitéch

    İyi fiyat hocam almışsınızdır inşallah.

    Slm evet kardeş bugün okeylettim,hatta 6 TL daha kardayım....çünki dedilerki isterseniz ocak ayından itibaren 26,70 kuruş'mu ne..hadi 27 tl diyelim yani Mart ayına kadar 27 TL yapalım geriye kalan 9 ay 49 olsun dediler,kafam karıştı bir anlık elimi cebime attım kemal sunal misali veee cep telefonumu çıkardım,hemen hesap yaptım ayda 44 TL vermiş olsaydım senede 528 TL yapıyor,ama 3 ay 27 ettimi sana 81 TL ve 9 AY 49 =522...........Eğer 12 ay boyunca 44 TL verseydim 528 TL yapardı,ama 3.AY 27 TL ve 9 ay 49 Sene sonunda 522 TL yapıyor (dolayısıyla 6 kağıt cepte kalıyor extradan) bende ok dedim.


    Biraz karışık olduya neyse !

    Bayan bana Tabi fırsattan istafade DiziTivi + HD BLUE İnternet üzerinden birnevi resmi CCcam yapma olayı bilmem kaç yüz kanal izleyebilirmişssin Ethernetten bağlandığında (sana şifre veriyorlarmış vs.) ve bütün kanallar Ulusal Kanallar HD kalitesinde felan muhabbeti,Fiyatını sordum size 79 TL olur diyince Bas Gaza dedim ! (Yani almadım)................


    EDİT: 2014 Birşeyler bekleyen benim gibi (çünki 1 ay sonra tahüttütüm bitiyordu) bayanın istibaratına göre,ve tabiki kendi istibaratıma göre,oyüzen zaten hemen ok dedim ve işin gerçeği D-Smart gerçekten çökmesi az gayet hızlı bir Verici. (Gerçi sizlerde duymuşssunuzdur ,mesela TTnet açıkladı ZAM,Bayanda aynı muhabbeti yaptı boş yere beklentide olmayın ötekilerini bilemem ama bizde yani D-Smartta ZAM var dedi 2014 ile ilgili (Benden söylemesi D-Smarta girmek isteyene şu anda cazip fiyat artı D-Smart TV var,31.12.2013'ü bir gün geçerseniz yani 01.01.2014'de ZAM var,geçmek isteyen elini çabuk tutsun 3-4 gün kaldı ? ) yanidemekki büyük bir ihtimalle bütün vericilerde zam var,uzun süre biryerde olan varsa ve cazip bir teklif gelmişsse hayır deyipde çıkmasın ,yeni gideceği yer büyük ihtimalle zam vardır Bayan 8 MBite kadar sınırsız 65 üstü 70'lere yakın zamlanacakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 28 Aralık 2013; 22:19:54 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.