Şimdi Ara

Geçen gün yaptığım hareket ( haksızmıyım? ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • üstyayla kullanıcısına yanıt
    +1907
    babamda sürekli aynı şeyleri der durur bana bu arada
  • Burada iki olasılık var:

    - Siz gerçekten uzaktan aracın hızını kestiremediyseniz, ve adam sizin yüzünüzden sert fren yaptıysa ve siz hızlanamadıysanız, bu Amerika'da suç. Trafiği tehlikeye atmışsınız.1.0 pancar motorlu bir araban varsa, sollamayacaksın tehlikeli biçimde kardeşim. Solayacaksan da , trafiği tehlikeye atmayacaksın, yol bomboş olana kadar gerekirse 10 dakika bekle. Türk insanı cahil olduğu için böyle bazen hatalar yapıp bir de haklı çıkıyor. (Burada size birşey söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, olasılıklar üzerinden yorumlar bunlar)

    Öbür durumda ise öbür arkadaş , çok tehlike olmadığı durumda, sen sollayana kadar seni bekleyebilirdi, neticede artık çıkmışsın, geçene kadar beklerse ne kaybedecek.

    Burada artık çıktıysan, yapacağan çok şey, önce sol sonra sağ sinyal verip, "SOLLAYINCA SAĞ ŞERİDE GEÇECEĞİM" demek. Hala sıkıştırması magandalık oluyor.


    İki durumda da hangi duruma uygunsa bu durum, hareketi yapan suçlu. Ama ilk durumda da, ikinci durumda da , bana göre arkadan gelen araç magandalık yapmış. Taciz etmiş seni resmen. Trafikte el kol hareketi yapmanıza gerek yok, maganda ile karşılaşırsanız adam sizi vurabilirde.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.