Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TrollSlayer , TrollSlayer , emronr , emronr , _kej_ , _kej_ Daha Az
6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.642
Cevap
892
Favori
1.724.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    Benim için kutunun çizilmeden gelmesi de çok önemli. Ürün elinize ulaşınca paket açılımı yaparken ve kutunun haliyle ilgili video çekip paylaşırsanız çok sevinirim. Hem genel olarak bir fikrimiz olur paketlemesi hakkında.
  • Apomania A kullanıcısına yanıt
    eğer çizim tasarım vb işlerle uğraşmıyorsanız mouse almanıza gerek yok. touch bar kullanım olarak çok büyük rahatlık sağlıyor. özellikle farklı komutları öğrenip de alışınca çok iyi gerçekten. hub konusunda da dedikleriniz doğru. ben ilk aldığımda bir arkadaşımın ucuz bir dönüştürücüsünü kullandım. ısınma, aktarım hızında yavaşlık ve ara ara da kopma yaşadım. bunun üzerine nucleumu almak durumunda kaldım. 5 aydır kullanıyorum bu saydığım sorunlardan herhangi birini yaşamadım. nucleum bence macler için olmazsa olmaz bir şey. ama mouse olmasa da olur😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybt006 -- 22 Mayıs 2020; 18:49:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • touch bar da uzun süre kullanılmıyor ki parmakları uyuşuyor insanın. Mouse iyidir her zaman
  • Pt nin sadece ARAS KARGO ile çalışması üzücü, parası neyse verip aynı gün teslimat gibi hizmetler almak isteyen müşteriler olacaktır,
    Kendilerinden çıkan birşey de olmayacak, neden aras a mecbur bırakıyorlar anlamıyorum birde normal gönderi olarak geliyor. Alınan cihazlar 10bin liradan başlıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naqwart -- 22 Mayıs 2020; 20:46:36 >
  • molero M kullanıcısına yanıt
    Mouse kullanan macbook sahibi hiç görmedim. Asıl mouse kullanınca bilekler ağrıyor. Yıllardır hiç eksikliğini hissetmedim Windows hariç.

    Trackpad candır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    Çözülmesine sevindim hocam. Bende katılıyorum, özellikle böyle pahalı ürünlerin normal kargo firmalarına teslim edilmemesi gerekiyor. Kargo firmalarının durumu ortada. Kargo süreci de baya gergin geçiyor bu yüzden. Ama sonuçta sorunun çözülmüş olması sevindirici. En kısa zamanda elinize ulaşır umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce pt den macbook alan arkadaşlar paketleme nasıldı, apple in klasik beyaz kutusun üstünde karton bi kutu daha vardır muhtemelen ama içindeki ürün kutusunu sabitlemek için sünger vb malzeme kullanıyorlar mı?
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Hocam trackpad iyide PowerPoint ve Excel yoğun kullanıyorsanız ihtiyacınız oluyor. Şu da bi gerçek el uyumu ve alışmakta önemli. Başta bende çok zorlanmıştım ama şimdi rahatça kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ELcordobes kullanıcısına yanıt
    Uyumla alakalı olabilir. PS üzerinde fotoğraf düzenlemelerini bile trackpad ile yapıyorum. Yoğun excell kullanıyorum mouse amelelik gibi geliyor. Windows notebook kullanamamamın en büyük nedeni zaten bu meret. En iyi windows ultrabook dell xps touchpadi bile sanki 10 yıllık eski bir touchpad hassasiyetinde gibi geliyor. OSX ve trackpad alışınca inanılmaz bir deneyim.
  • Tam da kargo muhabbeti dönerken şöyle bir habere denk geldim.

    https://www.webtekno.com/kargo-iphone-11-yurek-burkan-goruntuleri-h93091.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 İ3 MacBook Air mi yoksa İPad Pro +Magic keyboard 2020 mi ?

    Film,internet ,office vb şeyler için ikiside 7 bin TL gelecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Macbook Air daha mantıkı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran 22 de yeni model çıkmazsa kesin olarak siparişi geçiyorum. Acelem olmadığı için bekleyebilirim. Şimdi sormak istediğim bir soru var arkadaşlar
    PT den aldığınız ürünün paketlemesi nasıldı?
  • ttiklaus T kullanıcısına yanıt
    PT paketleme yapmıyor. Oriijnal apple kolisi ile geliyor. İç kısımda da jelatinli kutumuz var. Koli köşelerden korumalı ve sağlam. 2-3 metreden yere atsanız içindeki kutu zarar görmeyecek yapıda.
  • naqwart N kullanıcısına yanıt
    Apple nasil paketliyorsa o sekilde geliyor. Karton kutu icinde kendi kutusu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=dlxo0yA6ib0

    Buradaki kutu açılımında Aras la gelmiş. Sanırım PT den almış arkadaş. Dış kutusunda yamukluk oluşmuş ve bence dış kutu ile iç kutu arasında kalın bir tabaka yok. Yani kargocuların bunu atacağını düşünürsek insanın içi rahat etmiyor. Yinede fiyat farkı 1600TL olduğu için PT avantajlı, PT den alıp şubeden teslim almak en mantıklısı. Şubede kutuyu açmak vs. kamera olacağı için. Diğer türlü bizim buraya gelen aras görevlisi bildiğiniz hödük 8000TL telefon almıştım isim sorup kimlik bile sormadan verip gitmişti. Kutusunda da baya hasar vardı, Allahtan tel sağlamdı.

    Edit: HB dan almış ama Arasla geldiği için referans olabilir yinede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttiklaus -- 23 Mayıs 2020; 3:51:10 >
  • ttiklaus T kullanıcısına yanıt
    Şubeye gelene kadar olan oluyordur zaten. Şuneye sağlam ulaştıktan sonra gerisi kolay bence. Alan arkadaşlar daha iyi bilir tabi ancak apple’ın kendi kutuları zaten baya sağlam sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttiklaus T kullanıcısına yanıt
    Karton kutunun ic kenarlari korunakli malzemeden yapilmis. Ortasinda da pcnin kendi kutusu yer aliyor. Atmakla kutudaki pcye bir sey olmaz. Ustune para kasası, buzdolabı koyarlarsa bilemem ama normal şartlarda bu kutuya herhangi birsey olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elvinjohnson E kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrudur da bu gözler neler gördü :D Sık sık alışveriş yaptığım için, öyle şeylere denk geldim ki o yüzden artık normal şartlara göre düşünemiyorum *^^
  • ttiklaus T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam şimdiye kadar en az 150 tane macbook alıp sattım. Kendi kutularıyla kargolamalarda en ufak bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.