Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.281
Cevap
109
Favori
573.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elinde saglam deji s5 bataryasi olan varsa telefonumu satiyorum 500 liraya birakirim

    sorunsuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 10 Eylül 2020; 8:35:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazımı satıyorum, tertemiz kullanıldı. Tertemiz çalışıyor. Düşünen arkadaşlar bana ulaşabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık s5 i dünyada tek kullanan ben kalmışım derken yazanları görmek mutlu etti :) s6-7-s10-s20-a70 vs. bi çok üst model telefonla kısa süre inceleyip s5 ten çok uçurum farkı olmadığı için değiştirme gereği duymadım ne yalan söyleyeyim..

    telefonun power düğmesi bozuldu ve en sonunda tamamen koptu :) , yan kromajlar döküldü, birara ekran flaş çakar gibi yeşil yeşil düşük ışıkta saçmalamaya başlamıştı ancak kendi kendine düzeldi.. Amoledin yanık yanık olmasını hiç saymıyorum ama daha 4-5 sene gideri var :)

    şarjda oyun oynaya oynaya orjinal bataryayı malesef öldürdüm deji aldım arada sapıtsa da iş görüyor..

    açıkçası üst model telefonları denediğim halde elime s5 kadar oturmadı ve halen s5 te istediğim her türlü uygulamayı kullanıp kafama göre takılabildiğim için hafıza sorununu çözebilirsem tamamen pert olana kadar kullanmayı düşünüyorum..

    root yapma mevzusunu detaylıca araştırıyorum çünkü samsungun gereksiz uygulamaları ve kendi sevdiğim olmazsa olmaz uygulamaları kurduğum zaman 2-3 gb hafıza ya kalıyor ya kalmıyor...




  • gkhan92 G kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilsin:) Tertemiz hala duruyor telefonum :) Ama yenisini aldım:) Satıyorum s5imi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gkhan92 G kullanıcısına yanıt
    Amoled bende de yanik hocam.parlakligi cok kısmayınca sorun olmuyo bende ama sanki ha giddi gidecek gibi ekranislemci karsilastirma sitelerine bi bak s5 ile ust modeldeki islemcileri kiyasla emin ol s5'deki islemci daha iyi olabilir

    Deji aldim ama 14 gun icinde iade edip parami geri aldim.deji mevcut bataryadan daha cok deli etti beni ama her ne olursa olsun s5 bitti hocam.bu telefonu anca yaşli amcalar kullanir.ayda yilda bir watsapp ile goruntulu konusma yaparlar.onun haricinde internet verisini acmadan alo-alo telefonu olur bundan anca.benim peder bi memleketten gelsin kullanmak isterse kullansin.onda da nokia var tuşlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Eylül 2020; 6:59:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FakatTanrıÖldü kullanıcısına yanıt
    Bende redmi note 8 aldim hocam gecen gun.telefon hala taş gibi ama internet verisini acinca su gibi şarj yiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi note 10 lite aldım:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gkhan92 G kullanıcısına yanıt
    önceki sayfalarda attım gene atıyım. bu attığım romu kuruyorsunuz cihaz tertemiz oluyor. 330mb toplam. stok romu adam öyle güzel temizlemişki kafa rahat ediyor. telefon ve kamera uygulaması dışında hiçbir şey yok. alt kısımda isterseniz kurun diye parmak izi stok galeri vs eklemiş. bence sadece stok galeri kurun. yoksa duvar kağıdı değişmiyor :)
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-superlite-mini-mm-v1-0-361mb-g900w8-t3497158

    romu kurunca alttaki basit uygulamalardan sms not defteri müzik çalar gibi gerekli şeyleri kurun. az yer kaplar hızlı çalışırlar
    https://play.google.com/store/apps/dev?id=9070296388022589266&hl=tr

    ve en son sd kart varsa uygulamaları direk sd karta atıcak uygulama. alttaki uygulamanın ücretli halini alın uygulamalar direk sd karta gitsin. ( sd kartı ikiye bölmek gerek youtube da anlatımları var bu uygulamayı kullanmak için)

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=tr

    bu şekilde yeni telefonlardan daha performansı olarak kullanırsınız




  • Ben S5 ekranı kırınca Xiaomi A3 aldım fakat hala S5i özlüyorum. Mis gibi çalışıyordu inceydi küçüktü. Belki bir gün ikinci el alır dönerim tekrar umutsuz romantikler gibi :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıyorum:) Tertemiz beyaz. Hala süper çalışır durumda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuş takımının uzun süreli olması için play store'da ekran kilitleyici uygulama var onu kullanıyorum.ona basınca ekran kilitleniyo
  • Hadi sizin güzel hatriniz için 475 oldu.yok mu alan veren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 Yılında çıkmış batarya ömrünü burda herkesin bildiği cihaza kimse o paralı vermez hocam. Bildiğimiz kullandığımız sevdiğim cihaz ama yıl da olmuş 2020
  • Baş belası bir telefondu ya, aklıma geldikçe sinirden gülerim hala. Çok süper über AMOLED ekranı pır pır yeşil ışıklar saçıyordu sanki içine kuzey ışıkları kaçmış gibi. Daha sonradan parlaklık en yüksekte bile açılmamaya başlamıştı. Ekranı ısıtmak gerekiyordu. Telefonun ekranını ocak ısıtıyordum açılsın diye. Hey gidi lanet Samsung. Kurtulduğum güne bin şükür.
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Yeni telefon alsan 2500 lira
    Tuşlu telefon alsan 300 lira

    Üst mesaja bakarsan "elinde saglam calisir vaziyette s5 deji bataryasi olan varsa" dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat tekrar 500 lira oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar şaka maka 2014 gibi almıştım ve pandemi sürecine kadar çıkan her üst seriyi bizzat gidip inceledim, yakınlarım s6-s7-s10 filan almışlardı onları da baya deneyimledim ancak hepsinde hoşuma gitmeyen birşey vardı.. s10 plus mükemmel makine ancak benim yıllanmış s5 e göre hayli yüksek sıcaklık hissettim.. s20 alsak ne olacak? amoled gene yanacak vs.vs. En azından s5 i düzgün ve stabil çalışanlar batarya takviyesi yaparak daha 3-5 sene rahat kullanır çünkü dış malzeme dandik olduğu halde ömür olarak çoğu yeni nesil telefondan daha sağlam ve ömürlü.. yüzlerce kez düşürdüm, bisikletle giderken bile düşürdüm kırılmayı bırak arka kapak dışında en ufak çatlama dahi yok.. 1.5 sene önce aldığım deji bataryayı bi süre kullanmamıştım, ilk taktığımda telefon sarsıldığında kapanıp açılıyordu filan kendiliğinden düzeldi ve şarjı 1 günü rahat çıkartıyor hatta çok kurcalamazsam 2 gün bile görüyorum.. Şu an s5 ten asıl vazgeçemeyişimin en büyük sebebi arka bataryasının sökülüp takılması, eski samsung bataryam halen iyi kötü iş görüyor ve powerbank vs. uğraşmak yerine sök tak yapıp şarj ,powerbank gibi şeylerle uğraşmıyorum.. Şarj meselesi benim için çok büyük önem arz ettiği için m51 i ciddi anlamda düşünmeye başladım , üzerindeki işlemcisinin enerji tüketimi muadillerinden düşük olmasının yanında çok güçlü batarya ile gelecek.. Umarım telefon verileri kağıt üstünde kalmayarak şarjı 2-3 günleri görür ve s5 lerimizi emekliye ayırırız :)




  • gkhan92 G kullanıcısına yanıt
    Ya kardes fakirim demiyorsun da o telefon kullanilir mi ya hala ya babaanne telefonu oldu artik o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

    Ya kardes fakirim demiyorsun da o telefon kullanilir mi ya hala ya babaanne telefonu oldu artik o
    Babaanne telefonu dediğin makine 1080p de 60 fps video çekebiliyor :D şu an yeni çıkan çoğu model bile 1080p de 30 fps üzerinde çekim yok.. s5 ile s20 arasında normal bi kullanıcı için hafıza -ekran çözünürlüğü ve 120hz ekran ayarı dışında uçurum bi fark yok.. Parasının hakkını veremeyen cihaza para vermemek fakirlikse en fakir benim emin ol :)
  • S5 alamk istiyorum ikinci telefon olarak alınır mı acep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.