Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.281
Cevap
109
Favori
573.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayayım ancak 19 MB bu güncelleme sonrasında telefonun boşta şarj tüketiminde bayağı bir azalma oldu, benim gibi telefonu zaten çok sık kullanmadığı halde sürekli şarj etmek durumunda kalanlar için harika bir güncelleme olmuş. 1.5 yıl sonra bayram değil seyran değil enişte Samsung bizi niye öptü bilemiyorum ama şimdilik gayet beğendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 28 Mart 2019; 21:10:39 >
  • Telefonum rootlu ve bir sürü ayar ve program kurulu.
    şimdi bu güncellemeyi yüklemek için telefonu tekrar sıfırlamak gerekecek sanırım.
    Sıfırlamadan bu güncellemeyi yapmanın yolu var mı?
  • Arkadaşlar çocugun telefonunu LineageOS 16 ya gecıreyım dıyorum.. daha hala aldıgımız gıbı sadece resmı guncellemeerını yaptık.
    SM-g900FQ ve uzerınde android 6.0.1 var.
    hiç bir kurulum rehberı var mı bastan sona detaylı anlatan.
  • Telefon yere düşmesi sonucu bir sorun oluştu.Telefon normal çalışıyor.Dokunmatik sağlam her yerinde.Ancak bazen ekran karıncalanıp kalıyor yeniden başlıyor.Ya da arada ekran siyah oluyor ışık vs yanıyor ekran üstüne baskı uygulayınca geri geliyor.Bu sorunu yaşayan var mı ekran filmi soket sorunu diyen oldu.Telefonu açmadan bazı haramzadeler direkt ekran değişecek 550 TL diyor.Ankarada s5 tamiri yapan bildiği yer olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 in ekranın altında 1 cm kadar dokunmatik çalışmıyordu. Şimdi daha da büyüdü. Neredeyse ekranın yarısında dokunmatik çalışmıyor. Tamiri mümkün mü yoksa ekran komple mi değişir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonumu pcye bağladığımda hiçbir şekilde görmüyor farklı kablolar denedim usb driverlarını yükledim kies yükleyip denedim telefona format attım ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun portu/soketi bozulmuş olabilir. Şarj alıyor olması bozulmamış olduğu anlamına gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 ile pubg oynayan var mı en düşük ayarlarda bile kasıyor ne yapılabilir performansı artırmak için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim telefon sinyal iki dişteyken ne arama alıyor ne mesaj geliyor, başka birisini aradığımda sinyal seviyesini arttırıyor fakat işlem bitince tekrar iki dişe düşüyor. Bir diğer örnek ise bankacılık işlemlerinde sms onayı bekliyorum fakat bu iki dişteki sıkıntı yüzünden sms alamıyorum, telefonu uçuş moduna getirip tekrar aktif ediyorum sinyal yükseliyor sms o şekilde geliyor. bununla ilgili aynı sorunu yaşayan var mıdır? Veya bu problemle ilgili çözüm önerisi olanların cevaplarını bekliyorum.

    Not: Operatör Turkcell
  • herkese merhaba,

    telefon herhangi bir darbe almadı.ekran,güç bela uyanmaya başladı.black screen ve screen flickering denilen problemler var.ekran değişimi dışında bir çözüm biliyor musunuz?

    bu sorun için istanbul'da tavsiye edebileceğiniz yer var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar,

    Yıllanmış S5 imi 128 gb evo plus kart ile kullanırken, sürekli aklımda olan 256 gb microsd desteği olup olmadığı sorusuna yanıt ararken, yanıtı ınternette bulamadığım gibi samsungun kendi sitesinde desteklemedigi şeklindeki ifadeleri de görüp bayağı bir hayal kırıklığı yaşamıştım.

    Bunun üzerine geniş bir araştırmaya giriştim. Yıllar sürdü diyebilirim.

    Sonuç olarak normalde sdxc okuyabilen her kart okuyucu sonradan üretilmiş olsa da 2 TB kadar kartları okuyabilmekte.

    Ancak ortada bir Çin malı sorunsalı var ki, ucuz Çin mali tabir edilen kart okuyucularda kullanılan işlemcinin adresleme kapasitesi fiyattan bir kaç cent kirabilmek için birkaç bit eksik oluyor ve duruma göre bazen 64 bazen de 128 GB üzerini adresleyemiyor. Bu yüzden de okuyamıyor.

    Acaba S5 teki dandik olduğunu hızından bildiğim kart okuyucu için durum ne diye düşünürken, dayanamadım ve 256 GB samsung evo plus kartı aldım. Hemen S5 e taktım. Dosya tarayıcı 238 gb boş yazinca bir oh çektim. İçini laptop ta doldurdum. 43 GB boş yer kaldı. Sonra cep telefonuna taktım. S5 Bastan şöyle bir yavaşladı. Isındı. Smart manager açtım baktım vpn çöktü uyarısı var. Sorun vpn yazılımı imiş. Kaldırayım dedim zaten güncelleme almış onu yükledim. Bir süre daha kasma devam etti. Duplucate file çek yaptım kart üzerinde. 1.34 GB 337 çift dosya buldu. Sildim onları. Sonra baktım. Telefon normale dönmüş. Kartı sorunsuz okuyup yazabilmekte.

    Hala kullanan ve kullanmaya devam etmeyi düşünen varsa, Samsung un dediğinin aksine FQ modelı samsung galaxy S5 256gb hafıza kartını destekliyor.

    Esen kalın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba. Marshmallow 6.0.1 Türkiye Rom'u var bende. G900FQ. Cihazı MTP cihazı olarak XP veya başka makinalara gösterip dosyalara erişebilen oldu mu?

    Bende cihazı görüyor ve sürücüleri kuruyor ama medya dosyalarını göstermiyor. Geliştirici seçeneklerinden gerekli ayarları da yaptım üstelik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. S5 de netflix kullanan var mı? L1 lisansı görünüyor cihazın hd yada fullhd izlenme sunuyor mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KoşanBalık

    Merhaba. S5 de netflix kullanan var mı? L1 lisansı görünüyor cihazın hd yada fullhd izlenme sunuyor mu
    Fullhd şekilde kullanıyorum hocam. Gayet keyif veriyor izlerken. Özellikle yüksek kalite indirerek izlerseniz görüntü gerçekten çok iyi oluyor.
  • Samsung s5 900fq modeli için arka kamera nereden bulabilirim? Benim cihazın kamerası bozuk lekeli çekiyor ve lensi de kırık. Lens heryerde varda kamera S modeli için var hep :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    tahtakalede yıldız han var oradan tüm modeller için parça bulabilirsin. s5 için arka kamerayı rahatlıkla bulabilirsin.
    https://goo.gl/maps/fxuVpwxbiYCb42gP7
  • Bana da ekran lazım çıkma da olabilir. Netten tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. cihazı çok kullanan kalmadı sanırım ama gene de bir sorum olacak. benim batarya pek iyi durumda değil. en fazla 2saat 30 dakika ekran görüntüsü veriyor. kasma falan yok telde memnunum ama devamlı şarj etmek geriyor. yeni batarya alsak çözülürmü acaba yada lineage 16 kursam daha iyi olur mu . deneyen varmı
  • Bataryanın ömrü bittiyse attığınız yazılımın bir anlamı olmayacaktır. Bataryanın sağlık durumunu gösteren uygulamalar vardı sanırım. Onlardan biri ile bakın bataryanızın sağlık durumuna. Eğer %'lik olarak çok düşükse yeni batarya almanız tabi ki daha doğru olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    merhaba. cihazı çok kullanan kalmadı sanırım ama gene de bir sorum olacak. benim batarya pek iyi durumda değil. en fazla 2saat 30 dakika ekran görüntüsü veriyor. kasma falan yok telde memnunum ama devamlı şarj etmek geriyor. yeni batarya alsak çözülürmü acaba yada lineage 16 kursam daha iyi olur mu . deneyen varmı
    ben telefonu 2019 oak ayına kadar yaklaşık 4,5 yıl kullandım. 3. yılda benim de batarya bitmişti hatta şişmeye başlamıştı. yeni batarya çözüm oluyor fakat ne alıcağınıza dikkat etmeniz lazım, nette veya telefon servislerinde, telefoncularda orjinal olarak satılan bataryaların %80'i çakma. alıyorsunuz 2 ayda şişme yapmaya başlıyor, başıma gelmişti benim. sonra araştırdım, bilindik ve batarya üreten bağımsız bir firmanın bataryasını almak daha mantıklı geldi. deji adında bir markanın bataryasını aldım, nette orjinal diye satılanlar ile fiyatı aynıydı. çok da olumlu yorumlar vardı. sorunsuz şekilde uzun süre kullandım. powerbank almıştım telin şarjı kötü gidiyor diye, onu da köşeye bırakmıştım batarya sayesinde. hatta şu an galaxy s9 kullanıyorum, 2-3 yıla bunun da bataryası biterse yine aynı markanın bataryasını alacağım muhtemelen.

    şu an teli annem kullanıyor, bataryada hala fiziksel anlamda bir problem yok 2 yılı geçmesine rağmen ve arada alıp bakıyorum, 4 saat 30 dakika civarında ekran süresi veriyor hala. ki annemin kullanımı, şarj şekli falan da çok özensiz tahmin edersiniz. batarya alacaksanız buna bakın, hiç orjinal diye satılanlara bulaşmayın;
    https://urun.n11.com/batarya/samsung-galaxy-s5-batarya-mucize-batarya-deji-P52836215?gclid=Cj0KCQjwjOrtBRCcARIsAEq4rW6zhSU4WFRU8et3WldpceBV_NFYE-HkufDVdI4R_2m6EnbcCS5d1k4aAsK2EALw_wcB&gclsrc=aw.ds



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 1 Kasım 2019; 2:29:29 >




  • 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.