Şimdi Ara

Superonline (Bir türlü yapılamayan NAKİL) !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sık nakil yaptırırım diyorsanız superonline'ı tercih etmeyin. bu firmada nakil sorunu olduğuna artık inandım. bu sene başında adres değişikliğinden ötürü ilk nakil işlemini tam 1 ayda yaptılar.
    bu süre boyunca müşteri hizmetlerini kaç defa aradım Allah bilir. şimdilerde yine aynı sorunla karşı karşıyayım.

    Talebim 1 hafta önceydi. 3 gün içinde hallolacak dediler.
    3 gün sonra olmayınca aradım. Müşteri temsilcisinin işlemleri başlatmayı unuttuğunu , buradan talebi tekrar alabileceklerini söylediler. Talebim yenilendi ve 48 saat içinde bağlantının yapılacağını söylediler.

    48 saat geçti aradım, nakil yapılacak adresi tekrar alalım dedi. Güler misin, sabaha mı bırakırsın ! Adresi aldı ve bi 48 saat daha şafak arttı. Tabi kendimi kaybettim telefonda !

    Daha önceki talebimi de 1 ayda becerebildiklerinden bu 48 saat içinde de bir umudum yok. Ağustos ayında taahhüdüm doluyor ve kesinlikle bu firma ile devam etmeyeceğim.
    Sanıyorum ki kendilerinin telekom ile bir sorunları var. Bu port değişim işlemini ttnet'te olduğu gibi anında yapamıyorlar. Ama bu beceriksizliğin ceremesini ben tüketici olarak çekemem. Bu kadar büyük firma isen bu tarz talepleri anında yerine getirmen gerek. Telefonumun nakli aynı gün içinde gerçekleşti. İnternetimin de öyle olması lazım.
    Şaka maka 1 haftadır ayda 63 TL verdiğim hizmetten bu beceriksizler yüzünden yararlanamıyorum.

    Aslında bu gibi durumlarda taahhüdü bozma hakkımız gibi mutlaka bir karşı aksiyonumuz olabilmeli diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er7an -- 7 Kasım 2013; 4:34:52 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.