Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
27
Favori
51.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston



    30 Ocak 2014
    Thor 3'ün Senaristleri Belli Oldu

     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

    Marvel, Thor serisinin üçüncü (belki de son filmi) olan “Thor 3″ filmini kimlerin yazacağını açıkladı. İkinci filmin senarist grubunda yer alan Christopher Yost ile genelde Marvel’ın çizgi-film departmanında çalışan Craig Kyle senaryoyu birlikte kaleme alacaklar. Filmi kimin yöneteceği ise bilinmiyor. İkinci filmi yöneten Alan Taylor’ın yönetmenliği üstlenmeyeceği kesinleşmiş durumda. Filmin başrollerini ise Chris Hemsworth ve Natalie Portman üstlenecekler.



    30 Haziran 2015 - Süperkarga
    Thor: Ragnarok’un Yönetmeni Halen Belli Değil

     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

    Marvel’ın 3. evresinin önemli filmlerinden olan Thor: Ragnarok’un (aynı zamanda Thor 3) yönetmen dedikodularına Kevin Feige son noktayı koydu. Bir süredir ilk Thor filminin de yönetmeni olan Kenneth Branagh ismi basında dolaşıyordu.

    Kevin Feige, kendisine sorulan “Branagh, Ragnarok filminin yönetmeni olacak mı?” şeklindeki soruya “bu haberler nerden çıkmış anlamadım” şeklinde yanıt vererek bir anlamda Branagh isminin masada bile olmadığını belirtti.

    Feige bu konuda toplantıların devam ettiğini, bu yazın sonunda Thor: Ragnarok’un yönetmen ve senaristini açıklayacaklarını söyledi. Feige ayrıca yönetmen ve senaristin aynı kişi olabileceğini, dolayısıyla tek kişi açıklayabileceğini ya da iki farklı kişi olabileceğini söyleyerek aslında halen birçok seçeneğin olduğunu belirtmiş oldu.

    Thor: Ragnarok için bilinen tek konu ise Chris Hemsworth’un Thor rolüyde geri dönecek olması. Thor: The Dark World’ün yönetmeni Alan Taylor ise son olarak Terminator Genisys filmi ile karşımıza çıkmıştı. Taylor’ın tekrar Thor filmi yönetmesinin biraz zor olduğu söyleniyor.

    Thor: Ragnarok, ilk olarak duyurulduğunda tarihi Temmuz 2017 olarak verilmiş, ardından da Kasım 2017’ye ertelenmişti. Filmin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak.



    3 Ekim 2015 - FilmLoverss
    Thor: Ragnarok Yönetmenini Buldu

     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

    Marvel Sinematik Evreninin üçüncü fazına girmiş bulunmaktayız. The Avengers’ın ana kadrosuna, 2019 yılında yayınlanacak olan Avengers : Infinity War – Part 2 ile elveda demenin zamanı geliyor. Sonun yaklaşmasına doğru her kahraman solo filmiyle kendi hikayelerini sonuçlandırmaya başladı. Üçleme olarak plananlan filmler, Iron Man 3’nin (2013) Tony Stark’ın hayatında büyük değişimlere neden olarak seriyi tamamlamasının ardından, Captain America: Civil War (2016) ile yüzbaşının yolculuğundaki finali yapmak üzere gelecek yıl Mayıs ayında seyircilerle buluşacak. Geriye kalan Avenger, Thor, ise İskandinav mitolojisinde büyük yeri olan Ragnarok uyarlamasıyla Marvel evreninde büyük etkiler yaratmaya geliyor. Asgard’a kıyameti getirecek olan film, Kevin Fegie’nin dediğine göre Thor serisini başka bir seviyeye taşıyarak üçüncü faz için büyük etkilere sebebiyet verecek. Filmin çekimlerine kısa bir süre kala kimin tarafından yönetileceği netlik kazanmaya başladı. Ruben Fleischer, Rob Letterman ve Rawson Marshall Thurber gibi adayların arasından sıyrılarak gelecek filmin başına geçmesi planlanan yönetmen Taika Waititi ile görüşmelerin sonuna gelindi.

     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

    What We Do In The Shadows‘un başta olduğu komedi filmleriyle tanınan Taika Waititi, Thor’un içerdiği mitolojik ögelere çok yakın görünmese de aslında Marvel, bu şekilde yaptığı yönetmen seçimini Captain America: Winter Soldier ile de uygulamıştı. Russo Kardeşler‘in geçmişinin komedi ağırlıklı olduğunu bilmemize rağmen, ikili Marvel evrenindeki en iyi filmlerden birine imza attı diyebiliriz. Bu yüzden Marvel’ın seçimlerine güvenerek, Asgard’a bir kez daha konuk olmayı dört gözle bekliyoruz.

    Chris Hemsworth, Jaimie Alexander ve Tom Hiddleston‘ın ölümsüzlere tekrar hayat verecekleri Thor: Ragnarok, 3 Kasım 2017‘de Asgard’ın kapılarını son kez aralayacak.



    16 Ekim 2015 - FilmLoverss
    Mark Ruffalo Thor: Ragnarok'ta Yer Alacak!

     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

    Marvel Sinematik Evreni‘ndeki yolculuğuna 2008 yapımı The Incredible Hulk ile başlayan Bruce Banner yani Hulk‘ı bu filmde Edward Norton canlandırmıştı. Daha sonra Avengers‘ın çekimleri başlamadan önce rol Mark Ruffalo‘nun ellerine teslim edilmiş ve Ruffalo, iki Avengers filminde hem Bruce Banner hem de Hulk olarak oldukça başarılı bir performans göstermişti.

    Mark Ruffalo, geçtiğimiz günlerde Marvel’ın Hulk için daha büyük planları olduğunu söyleyerek karakterin Avengers 2.5 olarak nitelendirilen Captain America: Civil War‘da yer almayacağını söylemişti. Bu sözlerin ardından Hulk’ı üçüncü Avengers filmi olacak Infinity War‘a dek göremeyeceğimizi düşünmeye başlamıştık ki Variety, Hulk’ın Captain America: Civil War‘da yer almayacak olan diğer Avenger olan Thor ile birlikte Infinity War’a ön ayak olacak Thor: Ragnarok‘ta yer alacağını doğruladı.

     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston


    Ruffalo’nun canlandırdığı Hulk’ın Thor: Ragnarok’a nasıl uyacağı ve filmin neresinde yer alacağı ise merak konusu. Söylentilere göre Thor: Ragnarok, Dünya ve Asgard’tan başka bir dünyada gerçekleşecek ancak bu gezegen Planet Hulk da olmayacak. Bununla birlikte filmde Hulk ve Thor’u kozmik seyahat yaparken göreceğiz ve bu ikilinin evrene yeni katılacak Valkyrie gibi karakterlerle karşılaşmasına şahit olacağız. Tabii bunların hiçbiri doğrulanmış bilgiler değil.

    Geçtiğimiz günlerde yönetmenliğini Taika Waititi‘nin üstleneceği açıklanan Thor: Ragnarok’un senaristliğini ise Christopher Yost ve Craig Kyle üstleniyor. Chris Hemsworth‘un yanı sıra Lady Sif’i canlandıran Jaime Alexander ve Loki’yi canlandıran Tom Hiddleston‘un yer alacağı filmin vizyon tarihi 3 Kasım 2017.



    26 Ekim 2015 - Beyazperde
    Thor: Ragnarok'un Başlangıç Tarihi Belli Oldu!

     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

    Disney/Marvel işbirliği ile beyazperdeye yansıyan Thor: Karanlık Dünya'nın ardından İskandinav tanrısı Thor'un yeni maceralarını işleyen 3. film Thor: Ragnarok'un çekimleri için başlangıç tarihi belli oldu.

    Yönetmenliğini Oscar adayı Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi üstleneceği yapımın çekimlerine 2016 yılının Haziran ayında Avusturalya'nın eyaleti Queensland'te başlanacak. Oyuncu kadrosu olmadan panorama çekimleri ve Village Roadshow Stüdyoları çekimleri ise Ocak'ta başlayacak. Senaryosu, Jack Kirby imzalı çizgi roman serisinden uyarlanacak olan filmin kadrosunda ünlü şimşek tanrısı olarak Chris Hemsworth, kötü kalpli üvey kardeş-tanrı Loki olarak Tom Hiddleston ve Leydi Sif rolünde Jaimie Alexander yeni film için projeye geri dönecek. Yenilmezler serisinde Yeşil Dev Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo da filmin kadrosunda yer alıyor. Asgardlı tanrının son filmi olan yapım Loki'nin babası Odin'in kimliğiyle gezegeni yönetmeye başladığı noktadan devam edecek.

    Film 28 Temmuz 2017'de vizyona girecek.



    11 Aralık 2015 - FilmLoverss
    Cate Blanchett Thor: Ragnarok’un Kadrosuna Katılabilir!

     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

    Asgard’ın kapılarının son kez aralanacağı Thor: Ragnarok‘un çekimlerine kısa bir süre kala filmden önemli haberler gelmeye devam ediyor. Chris Hemsworth, Jaimie Alexander ve Tom Hiddleston‘ın ölümsüzlere tekrar hayat verecekleri yıldırım tanrısının üçüncü filminden son olarak yönetmenin Taika Waititi olacağını ve Hulk’ın da kadroya dahil olduğunu öğrenmiştik. Marvel farklı yönetmen seçimlerini Thor: Ragnarok’la da devam ettiriyor. What We Do In The Shadows‘un başta olduğu komedi filmleriyle tanınan Taika Waititi‘nin yönetmen koltuğuna oturacağı film yönetmenin büyük bütçeli ilk projesi olacak. Filmden gelen bir diğer önemli gelişme ise The Avengers hayranlarını heyecanlandıran, Hulk’ın filmde yer alacağı haberi oldu. Hulk’ı dünyanın dışında bir yerde olacağını öğrenince hayranların aklına ilk olarak “Planet Hulk” gelmişti fakat bunun gerçekleşmeyeceği kısa süre içinde filmin yapımcıları tarafından açıklandı. Hulk vs. Thor’un hikayesindeki gibi Loki’nin zihin kontrolüne girerek Asgard’ı yok etmek isteyen Hulk’ın filmde yer alması en büyük ihtimaller arasında.

     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston


    Filmden gelen yeni haber ise Thor: Ragnarok’un yanında Marvel Evreni için de büyük önem taşıyor. Variety‘nin haberine göre evrene kıyameti getirecek olan filmde Marvel filmlerinde ilk defa gerçekleşecek olan kadın baş düşmanı canlandırmak üzere Cate Blanchett ile görüşmelere başlanılmış. 2015 yılı içerisinde Cindrella, Truth ve ünlü oyuncuya Altın Küre adaylığı getiren Carol‘daki başarılı oyunculuğu ile sinemalara konuk olan Cate Blanchett Lord of the Rings ve Hobbit serisi ile dahil olduğu Orta Dünya’nın ardından Marvel Sinematik Evreni’ne adım atması planlanıyor. Marvel yöneticilerinin pek çok kez dile getirdiği üzere film evren üzerinde çok büyük etkilere sebep verecek olmasıyla büyük önem taşıyor. Hulk’ın ardından başarılı oyuncu Cate Blanchett’in de filmde yer alması söz konusu olunca 3 Kasım 2017 tarihinde vizyona girecek olan Thor: Ragnarok için merakımız katlanmaya başladı.



    18 Ekim 2016 - Beyazperde
    "Thor 3" Serinin Diğer Filmlerinden Apayrı Olacak!

     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

    Hunt for the Wilderpeople, Eagle vs Shark, What We Do In Shadows gibi filmlerin yönetmeni olan ve Marvel’ın Thor serisinin 3. filmini yöneten Taika Waititi, geçtiğimiz gün Reddit sitesinin sorularını yanıtladı.

    Thor 3: Ragnarok filminin Oscar adaylığı bulunan yönetmeni Waititi'ye, filmi diğer iki Thor filmine göre çekip çekmediği gibi sorular sorulduğunda, yönetmen gayet açık bir şekilde "Diğer iki Thor filmine benzememesi için özellikle çaba gösterdim. Film 80'ler havasına ve benim tarzıma yakın olacak. Filmin Marvel evrenindeki diğer yapımlara da benzememesi ve sadece benim tarzımda çılgın bir film olması için çalıştım" dedi.

    Filmde yer alan konuk oyuncular için çok eğlenceli ve iyi insanlar diyen özgün yönetmen, daha önce de yeni Thor filmine "yeni bir tarzda mizah anlayışı" getireceğini belirtmişti.

    Asgardlı tanrının son filmi olan yapım Loki'nin babası Odin'in kimliğiyle gezegeni yönetmeye başladığı noktadan devam edecek film, İskandinav mitolojisinde işlenen kıyametin kopuşunu işleyecek. Bütün tanrıların ve fantastik yaratıkların birbiriyle savaştığı bu kıyametin sonunda dünyanın kontrolü ya iyilerin ya da kötülerin egemenliğine boyun eğmek zorunda kalacak. Senaryosu, Jack Kirby imzalı çizgi roman serisinden uyarlanacak olan filmin kadrosunda ünlü şimşek tanrısı olarak Chris Hemsworth, kötü kalpli üvey kardeş-tanrı Loki olarak Tom Hiddleston, Leydi Sif rolünde Jaimie Alexander, Odin rolünde Anthony Hopkins ve Heimdall rolünde Idris Elba yeni film için projeye geri dönecek. Yenilmezler serisinde Yeşil Dev Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo, Grandmaster karakterine hayat verecek olan Jeff Goldblum ve Valkyrie karakterinde boy gösterecek olan Tessa Thompson da filmin kadrosuna katılan yeni isimler olacak. Çekimleri Ekim sonuna dek devam edecek olan filmin kadrosunda Hela rolünde Cate Blanchett da seyirci karşısına çıkacak.

    Thor 3: Ragnarok, 3 Kasım 2017'de ülkemizde vizyona girecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 18 Ekim 2016; 19:10:00 >







  • Insanlarin anlamadigi, agirligi olan karakterleri boyle gulunc duruma dusmus gorunce verdigimiz tepki

    Batmani de zamaninda madara ettiler, Thor'u da madara ediyolar, Wolverine'inin de adam gibi bi son filmini cektiler

    Film bana hitap ediyo, cunku cizgi roman evreninden bir film. Yorum hakkim da herkes gibi var, izleyici kitlesini arttirmak icin su hallere dusurmeyin soyle karakterleri demek isterim yapimcilara firsatim olsa.

    Karakter de THE MIGHTY THOR hani Deadpool falan degil yanlis olmasin, adi yeter. Simsek tanrisi lan..

    Valla yazik, cerezlik filler filmler izletiyolar bize
    "Film çok renkli yhaw" diyen arkadaşlara sesleniyorum film Asgard'da geçiyor Gotham'da değil




    Başta Asgard olmak üzere çoğu uzay yapımı renkli temalara sahiptir. Bu renkli temaların da içeriğin "karanlığıyla" alakası yoktur. Sadece Marvel için de konuşmuyorum DC çizgi romanlarında da temayı içeriği karanlık yapıyorlar renkleri değil.

    Hulk görünce sevinmesine laf edenler bile olmuş adam esir tutuluyor arenaya çıkıyor belki rakibi kendinden 10 kat daha güçlü barbar biri çıkacak diye beklerken Avengers'taki en sağlam dostlarından birinin olduğunu görüyor nasıl sevinmesin.

    He film çıkar espriler yönüyle cıvık bir film olursa beraber gömeriz AoU'yu az gömmedim burada.
    Marvel iyice kontrolu kaybetti. Cizgi roman karakterlerini alip genc ergenlere hitap eden sinema filmleriyle gise kasmakta ne kadar ustalastiginin en guzel kaniti bu film. Zerre kadar cizgi roman ruhu yok karakterler sebege cevrilmis. Thor kimdir bilmeyen tanri degil standup sanatcisi sanar. Filme notum en fazla 6.5/10
    Logan filmi ile çizgi roman filmlerinin nasıl olması gerektiğini görmüş olduk.

    Thor Ragnarok gerek konusu gerek kahramanlari ile vahşetin dorugunda olmasi gereken bir film iliklerimize kadar çaresizligi korkuyu hissetmeliyiz ben cıvıl cıvıl görmek istemiyorum bu filmi

    Umarım doğru düzgün bir film olmuştur.
  • 3. filmin çıkacağı gün gibi açık bence
  • Çıksın çıksın çok iyi, 2. filmi daha izleyemedik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Çıksın çıksın çok iyi, 2. filmi daha izleyemedik.

    Aynen
  • Darısı Hulk'un başına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce serinin ilk filmini izledim. Tek kelimeyle film harikaydı, izlerken bir saniye bile sıkılmadım. İlk fırsatta 2. filmi de izlicem. Thor 3 için de sabırsızlanmaya başladım. Bu arada, daha Thor 3 hakkında yeni bir haber yok, ama Thor: Karanlık Dünya filmi gişede 632 milyon dolarlık hasılat elde etmiş, bu da Thor 3'ü bekleyenler için iyi haber.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 16 Ocak 2014; 18:16:29 >
  • Bence adam gibi bir Hulk filmi çekmeliler. Son zamanlarda antiler 2-3 kat arttı.
  • Daha Avengers 2 çıkacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. film şey olsada izlesek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Çıksın çıksın çok iyi, 2. filmi daha izleyemedik.

    Aynen

    +1 3 çıkana kadar izleriz heralde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 17 Ocak 2014; 16:18:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman Beyond

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Çıksın çıksın çok iyi, 2. filmi daha izleyemedik.

    Aynen

    +1 3 çıkana kadar izleriz heralde

    İnsallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Filmin Yazarları Craig Kyle (Thor: Tales of Asgard) ve Christopher Yost (Thor: The Dark World). Filmin 2016 Yılına Kadar Hazırlanması Umut Ediliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Ocak 2014; 11:56:27 >
  • İkinci filmin BluRay'i hala çıkmadı mı yahu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 23sith

    İkinci filmin BluRay'i hala çıkmadı mı yahu?

    Çıkmadı iyice gına geldi.
  • Bekliyoruz . Yalnız dördüncü filmi çıkarmasınlar .
    üçleme olursa daha iyi olur bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.filmi direk Ragnarok'a bağlarlar umarım.
  • Bize de izlemek duser marveli seviyorum captain1 disinda begenmedigim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thor: The Dark World iyiydi filmin sonuda merak konusu.
  • Süper kahraman filmlerine göre vasat seviyede. Bi hulk bi de thor u adamakıllı yansıtamıyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMARVEL

    Thor: The Dark World iyiydi filmin sonuda merak konusu.

    Filmin sonunda ne oluyordu ki? İzleyeli bayağı oldu, unutmuşum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 21 Mayıs 2014; 18:50:55 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.