Şimdi Ara

Playstation 3 SLIM 320 GB CFW 4.46 + MULTIMAN TERTEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 ay kullandığım PS3'ümü satıyorum. Bu sürümlerde nadir bulunan CFW 4.46 var ve Downgrade yapılmış. Multiman son sürüm güncellemesini yaptım. Cihazda en ufak bir çizik ve sorun yok. Usb bellek veya FTP yardımı ile indirdiğiniz oyunları rahatlıkla sisteme atabilirsiniz. Şu an üründe Red Dead Redemption, Beyond Two Souls, Heavy Rain ve The Last of Us yüklü. Gta 5'i bitirdiğim için sildim. Cihaza Iris Manager isimli bir program kurdum. Bazı oyunların açılması için mutlaka herhangi bir orjinal oyun dvd'si takılı olması gerekiyordu ve bu program sayesinde bu dvd olayından da kurtuluyorsunuz.

    Düşündüğüm fiyat 950 TL. Onun dışında ürünü sadece çok temiz olması koşuluyla Galaxy S4 ile takas edebilirim. Onun dışında hiçbir takas teklifinizi değerlendirmeyeceğim. Satın almanız durumunda kutu içerisinde aynen aldığım gibi standart kablolara(+1 adet Orjinal Kol) artı olarak altın uçlu HDMI kablosunu hediye edicem. 0534 637 53 13 veya özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

    Not: Ürünü deneyerek almanız için satışı kendi evimden gerçekleştiricem.(Üsküdar/Bağlarbaşı) İşim dolayısıyla fazla da biryere gidemiyorum. Hafta içi 19.00 ve haftasonu öğlen 13.00'dan sonra müsait olabiliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakuninX -- 30 Ekim 2013; 22:42:14 >



  • yanında aksesuarsız tek kolla bu fıyata satarsan helal olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.