Şimdi Ara

Fatih Terim Basın Toplatısı [ ANA KONU ] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
0
Favori
9.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hella

    terim diyorki biz transfer yaparken kulubun menfatlerini düşünüp ona göre transfer yaparız,

    amrabat : 7.5 milyon euro

    yekta kurtuluş 5 milyon euro



    Yekta, Terim döneminden önce alındı.
  • Nekhebet kullanıcısına yanıt
    esas senin verdiğin cevapla ne alakası var.

    ben yine aynı şeyi söylüyorum, ne kadar başarısız kararlar alınırsa alınsın, başarısız olunursa olsun, Milli Takım için en iyisini yapmak Türkiye içindir, TFF başkanı için değil.

    Tüpçüyle masaya oturdu, oturmadı derdiniz bu, Türkiye Milli Takım'ı rezil rüsvay olsaydı da ( ki zaten oluyordu ) yeter ki Tüpçü daha da rezil olsaydı, bunu istiyordunuz değil mi, bu mu milliyetçiliğiniz ?

    Dert Tüpçüyü kurtarmak değil Türkiye Milli Takımını kurtarmak, belki bir nebze belki bir mucize... ama sizin derdiniz zaten Milli değil Tüplü
  • Arkadaş siz avutmayın kendinizi...Ben FT ye küfürde ederim, hakarette ederim, sonuçta GS için önemli biri , verdiği gaz, hava başka. Adamın karakterinden konuşmuyoruz burada...Ben küfrederimde, siz niye küfrediyorsunuz onu söylüyoruz...GS liler Aykut a küfretse bana ne, FB liler küfrederse konuşurum, konuştumda...

    Burada FT ye sallayan bir ton GS li var. Kapak isterseniz uğraşır buluruz, zamanında bu adama şöyle hoca, böyle imparator diye yere göğe sığdıramayan tipler çıkar...

    Buradaki mesele Aysal ı masum bulup FT yi suçlamanız. Aranızda mantıklı düşünen GS liler var...Aysal FT yi hakettiği şekilde yollamadı..Hala bunu anlayamadınızmı, bunlardan bahsediyoruz. Bir sürü bizans oyunu çekti, tv lerde arkasından başka türlü attı tuttu....Adam şimdi çıkıp kendini savununca tü kaka mı oluyor, savunmayacak mı ?

    GS nin başına gelmesini, durmasını elbette istemezdim, istememde..Bunu kapak bilmem ne diye vermeniz komik..O düşüncelerimde değişen birşey yok, bu başlıktaki GS lilerin laflarından, hakaretvari sözlerinden bahsediyoruz. GS için daha büyük değer değil mi FT ? Benim sevip sevmememle ne alakası var, sevmediğimi, adamın tavırlarının dayı gibi olduğunuda yazdım..Halada aynı fikirdeyim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xrico
    13 senede 1 başkanla iyi çalışmak güzel istatistik ayrıca federasyon başkanlarını unutuyorsun sanırım??? daha önce yıldırım demirörene 7 maç ceza aldığında demediğini bırakmadı şimdi onunla kol kola

    Evet 40 yillik futbol kariyeri boyunca sadece 2 baskanla sorun yasamak bir teknik adam icin gayet iyi bir istatistik.

    Bir de Ünal Aysal'a bakalim: 2 yillik kulüp yöneticiligi boyunca 10'a yakin yöneticiyle, 2 asbaskanla ve calistigi tek teknik direktörle sorun yasamis. Ve hicbir sorunu cözemeyip, son care olarak bu insanlari kovmus. Bu nasil peki?
  • Buradan anlaşılıyor zaten, neyin doğru neyin yanlış olduğu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylı arkadaşlarım, eğer olaylar kafanızı karıştırmışsa, Fatih Terim'in bugünkü çuvallamasından tam emin olamadıysanız düşmanlarımızın yorumlarına bakınız.

    Bugüne kadar sadece takımımızı karıştırmak ve başarısını nasıl engelleriz düşüncesinde olan fb ve bjkli arkadaşların yorumlarını okuyunuz ve tam tersinin doğru olduğundan emin olunuz. Hiç şaşmaz bir yöntemdir.
  • Evet bu basın toplantısından sonra hala Fatih Terim'i kenara bırakıp Aysal'ı destekleyenlerin ciddi anlamda problemi oldugunu düşünüyorum.
  • LegendDarkKnight L kullanıcısına yanıt
    Anladım demek istediğini. Ben 4 senedir türkiyede yaşamıyorum ve emin ol türkiyenin dünya kupasına gitmesini gerçekten çok istiyordum. sıkıntı şu ki son 4 maça geldiğinde zaten umudumuz kalmamıştı kimsenin. bu kadar umutsuz bu durumda madem türkiye menfaatleri herşyin önünde galatasaray başka bi milletin takımımı sonuçta şampiyonlar liginde oynayan ve türkiyeyi temsil eden takım. sen eğer boşta 2 tane gerçekten benim için önemli ve değerli hoca varken (şenol güneş ve mustafa denizli), türkiyeyi halihazırda temsil eden galatasarayın teknik direktörünü çağırıyorsan ben bunda art niyet ararım ve hocamın gitmesini istemem. hocamızın gitmemesini istemek vatan hainliği değildir ki anlatmak istediğim bu.
  • İkiside haklı ancak F.T ben vazgeçilmezim havalarina girmisti son zamanlarda. Şimdi bakıyoruz Mancini gayet iyi oturdu takıma bence Galatasaray ne kadar kültür olarak ileri olmuş olsa bile efsane diye F.T sürekli T.D olacak değildi. Bariz sezon başindan Besiktas macina kadar takim berbattı bu da bir gercek,ciddiyim şu an daha rahat maç seyrediyorum Mancini F.T kadar güven veriyor hemde daha 1 ay olmuşken ayrıca garantici bir hoca, F.T gibi fantazileri yok gibi ancak F.T gönderilme durumu çok ayıp olmuş, ünal baskan gibi okumuş kazanmiş bir adama yakişmamiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyocera

    Galatasaraylı arkadaşlarım, eğer olaylar kafanızı karıştırmışsa, Fatih Terim'in bugünkü çuvallamasından tam emin olamadıysanız düşmanlarımızın yorumlarına bakınız.

    Bugüne kadar sadece takımımızı karıştırmak ve başarısını nasıl engelleriz düşüncesinde olan fb ve bjkli arkadaşların yorumlarını okuyunuz ve tam tersinin doğru olduğundan emin olunuz. Hiç şaşmaz bir yöntemdir.

    Düşmanmı ? Arkadaşım sen o kafanı bir değiştir, dünya harbi yapılmıyor burada. Düşmandan çok ezeli rakip demen daha doğru olur. Düşman lafı abartı olur...

    GS nin karışması FB ve BJK lilerin hoşuna gidermi ? Heralde gider. Bunu yapan biz değiliz, Aysal başkanın yaptı zaten. Ne FB yaptı ne BJK yaptı. Karışacağın kadar karıştın. İyimi yaptı kötümü yaptı onu zaman gösterecek. Seni karıştırıp, başarını engelleyen rakiplerin değil şu an..Forumlarda yazılanlarda zerre etkilemez kulübünü, burada vakit geçirme amaçlı yazanlar nasıl başarını engelleyecek açıklarmısın bunu ?

    Biz olayları keyifle izliyoruz o ayrı konu, aynen sizin 3 temmuzdan beri izlediğiniz gibi, buda çok normal...Bize garip gelen, daha düne kadar imparator, baba dediğiniz adam için şimdi böyle konuşmalarınız..Biz küfürde ederiz, hakarette, ama size ne oluyor, onu soruyoruz ? Ne değişti 2 ayda birden bu adamı yerden yere vurur oldunuz, bunları soruyoruz...Size ne bizim ne düşündüğümüzden ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thingol

    quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thingol

    quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Fox

    Valla ilginç, millet Aysal cı olmuş 2 oyuncu getirdi diye..FT olmasa GS bu kadar başarılı olurmuydu o transferlere rağmen bir düşünün...Aysal ve yöneticileri istediği gibi konuştu, o zaman niye demediniz bunlar yersiz diye..Şimdi FT kendini savununca mı yanlış ?

    Bizdede Aykut a sallayanlar vardı, o zamanda karşı çıktım, kulübün bir değeridir, efsane oyuncusudur, ne olursa olsun böyle konuşulmaz arkasından. Aysal kim FT kim GS camiası için, bir düşünün , hangisi daha büyük değer sizin için

    İşte bu düşünce asıl yanlış.

    Kul köle düşüncesi.

    Fatih Terim GSyi bi yerlere taşıdı bunu inkar eden yok fakat bunu yaptı diye her dediğine "HE" mi denilecek?

    Sırf UEFA kupasını getirdi şampiyonluklar kazandırdı diye babasından daha çok güvenen var Fatih Terim'e. Sorgusuz sualsiz.

    FTnin savunması doğru gibi gözükebilir ama bugüne kadar Ünal Aysal Fatih Terim aleyhine kötü şeyler pek söylemedi. İletişim problemimiz vardı ayrıldık dedi. Fakat maşallah Fatih Terim başladı yok hakkımı helal etmiyorum, yok rahmetli Özhan Canaydın gibi.

    Fatih Terim büyük hata yapıyor. Bu arada Aysalsporlu değilim ben bir Galatasaraylıyım.

    Malesef bir çok karşı rakip taraftarına gün doğdu. Bir kaç ay öncesine kadar Fatih Terim'e laf edenler (senin için demiyorum) ve terbiyesiz, ahlaksız, futbolcusuna küfür ediyor diyenler şu an da Fatih Terim'e ayıp edildi diyor.

    Herkesin ajandası farklı sonuçta.



    Sana bir şey söyleyeyim mi renktaş? Ben Ünal Aysal'ın Galatasaraylı olduğuna bile inanmıyorum. Bu kadar açık ve net. Aziz Yıldırım ne kadar Fenerbahçeli ise Ünal Aysal da o kadar Galatasaraylı. Adam emekliliğine gelmiş, koca kulüp de onun emeklilik oyuncağı oldu işte. Metin Oktay ve Ali Sami Yen'den sonraki en büyük efsanemizin, yani şu an hayattaki en büyük Galatasaraylının antreman sırasında basın üzerinden kovulmasından sonra çıkıp Galatasaray değerlerinden bahsetmek ikiyüzlülük değil de nedir?

    Dostum futbolculara 5-6 milyon euronun ödendiği bir sistemde profesyonellere mecburuz. Ünal Aysal isterse koyu FBli olsun, ama GS başkanı olarak bizi ileriye taşısın. Çünkü her türlü başarının da başarısızlığında sorumlusu Ünal Aysaldır. Futbol olsun, Basketbol olsun, diğer branşlar olsun.

    Metin Oktaylar ve Ali Sami Yenler malesef bu futbol dünyasında artık yetişemez. Fatih Terim de bir efsanedir. Bakın ben çok eleştiririm ama kendisi bir GS efsanesidir. Yolda görsem resim çektiririm mutlu da olurum. Fakat bu onu hatasız kılmıyor. Hataları çok fazla Fatih Terimin.

    Ünal Aysal'ın da hatası var elbet. 2 yıl önce de vardı bugünde var. Oda eleştirilecek tabi. Fakat herhangi birisine kuru kuruna sahip çıkıp diğeini direk dışlamak çok yanlış.

    Şu an GS nin başkanı Ünal Aysal ve TD ü Mancini. Destek vermemiz gerek. Fatih Terim'e de teşekkür etmek. Tek yol bu başka bir yol yok.

    Renktaş, kaçırdığın bir nokta var bence. Adnan Polat da Galatasaray'ın başkanıydı. Sonuçta başkan demek, padişah demek değil bu kulüpte. En azından eskiden öyleydi. Nasıl ki Adnan Polat kendi taraftarını emniyete gammazladığı an bittiyse Aysal da kulübün en büyük efsanesine bu terbiyesizliği yaptığı an bitmiştir. İsterse Şampiyonlar Ligi kupasını getirsin. Kaldı ki sermaye artırımına izin verilmezse durum zaten sakat da neyse.

    Bu kulüp Fatih Terim gitti diye teknik direktörsüz kalmaz, Ünal Aysal gitti diye de (inşallah tez zamanda) başkansız kalmaz. Ama tarih Fatih Terim'i yazacaktır, Aysal'ı ise kimse hatırlamayacak. Tıpkı Baba Gündüz'ü kovan başkanı kimsenin hatırlamadığı gibi.

    Öncelikle Fatih Terim klübün en büyük efsanesi değildir bence. Efsanesidir ama en büyük değil. Ünal Aysal'ın bitmişliği yok. Senin için olabilir fakat Fatih Terim'in egolarını, kendi oyuncularına küfürlerini, sahada neredeyse hakem dövmesine, onu çekme bunu çek diyerek erkeklik organını gösteren bir TDün zaten GSnin başında 21. yüzyılda işi olmaması lazım. Malumunuzdur İtalyada 2 klüp çalıştırdı ve 2 klübün başkanıda Fatih Terim ile çalışılmaz dedi ve gönderdi Fatih Terimi. Şu an Fatih Terim neredeyse oynadığı her klüpteki başkanlarla sorun yaşıyor ise artık biraz daha geniş açıdan bakıp Fatih Terim'inde çok büyük hataları olduğunu görmek lazım.

    31 yaşında bir GSli olarak Fatih Terim'in GS teknik direktörü olmamasından artık memnunum. BU vefasızlık asla değildir. İnsanlar isimleri için değil yaptıkları ile anılmalı.

    Takımın ligde ve Avrupada ivme yapmışken böyle bir konuşma yapmak, ölmüş GS başkanı Özhan Canaydın'ın ismi ile acıtasyon yapmak gerçekten büyük bir şark kurnazlığıdır. Eğer Fatih Terim konuşma yapmak isteseydi bunları gayet kovulduğu günün ertesi söyleyebilirdi. Veya sene sonunda. Ama sene ortasında takım iyiye giderken bu konuşmayı "Aslolan GSdir" diyen bir adam yapmaz.

    Aslolan Galatasaray ise bunu ikide bir söyleyip reklamı yapılmaz. Aslolan Galatasaray ise ona göre davranılır.

    Fatih Terim, bu kulübün hayatta olan en büyük efsanesidir. Genel sıralamada zaten yeri bellidir. Ali Sami Yen ve Metin Oktay'dan sonra Fatih Terim'dir benim gözümde.

    Ünal Aysal bitmiştir. Şu açıdan bitmiştir. İlk başarısızlığından sonra kimse Ünal Aysal'ı hatırlamayacaktır bu kulüpte. Ünal Aysal olaya sadece başarı ya da başarısızlık gözüyle bakar. O diline doladığı Galatasaray değerlerinden ise haberi bile yok maalesef. İlk başarısızlığında ona en fazla sövecek olan şimdi hocamız hakkında atıp tutanlar olacaktır hem de. Bu hepimizin bildiği bir Türkiye gerçeği aslında. Geçen sene sonunda ömürlük imza atalım diyordu herkes.

    Ego meselesine gelirsek. Fatih Terim kadar başarılı olan her insanın egosu vardır. Mourinho mesela, hocamızdan 10 kat daha fazla egosu var. Ama kimse de garipsemez bu durumu, çünkü insan doğası böyledir. Kimsenin çok umrunda olduğunu da sanmıyorum. Sadece eleştiri malzemesi olarak kullanılıyor.

    Kendi oyuncusuna söylenmeyen ya da küfretmeyen hoca olduğunu zannetmiyorum. Ama Fatih Terim yakalandı radara, çünkü adam neyse o. Tabii bu konuda hatalı, haklısın. Ama futbolun rekabetçi yapısı düşünüldüğünde hatalı olmasına rağmen garipsenecek bir durum da değil.

    Böyle her iddiaya tek tek cevap vermeye kalkarsak sabaha kadar tartışırız. Benim anlatmak istediğim nokta, eleştirmeden önce ben o durumda olsam ve bunlar bana yapılsa ne olur diye düşünmek gerektiği. Bana en yakın isimler kulüpten gönderiliyorsa, Drogba ile 6 yenilen maçtan sonra takımın şeref maçına çıkacağı bir ortamda hocaya bile sormadan prim pazarlığı yapılıyorsa, tüpçü aradığında istiyorsanız Ocak'ta hemen gönderelim deyip zaten niyet belli ediliyorsa, sonunda da antreman sırasında basın üzerinden bu adam kovuluyorsa taş olsa çatlar yani. Kimse kusura bakmasın. Hoca Galatasaray'ı düşünecek ve konuşmayacak madem, Aysal niye gördüğü el kamerasına bile konuşuyor. Madem olay suçlu-suçsuz meselesi ve taraftar illa bir kelle istiyor, o zaman Ünal Aysal'ın kellesi de gider renktaş. Bunda bozulacak bir şey yok.
  • Oha karışmış buralar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Orijinalden alıntı: FlameSplasher

    quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    2000 senesinden beri gittiği tüm takımlardaki başkanlarla kavgalı hep mi başkanlar sorunlu?

    Yanlis bilgi veriyorsun. Daha önce Fiorentina baskani Gori ile sorun yasamistir. Ki orada da medya ve taraftar tarafindan hakli bulunmustu.

    Onun disinda Milan baskani veya Özhan Canaydin ile sorun yasadigini hatirlamiyorum. Bu dönemlerde takimdan sportif basarisizlik yüzünden ayrilmisti.

    Unal Aysal'la sorun yasamasi ise cok normal. Zaten sorun en bastan baslamis.

    3 yillik sözlesme önerdikten sonra evine yönetici gönderip, "1'er 1'er yapalim, basarisiz olursan uzatmayiz" diyen Ünal Aysal aynisini bugün Mancini'ye yapabilir mi? Ben söyleyeim imkani bile yok. Demek ki tanimadigi bir Italyan'a yapmadigi saygisizligi, bu kulübün 40 yillik efsanesine yapmaktan cekinmeyen bir baskan var.

    Aysal bugün cikip basin araciligiyla Mancini'ye laf sokabiliyor mu? Ismini agzina bile almiyor. Ama 1.5 ay önce kovdugu Fatih Terim'in ismini agzindan düsürmüyor.

    Herhangi biriyle arasinda gecen SMS'leri basina servis ediyor mu? Etmiyor



    Ne güzel işte 1+1+1'e çevrilmiş adamın vizyonu başarı üzerine kurulu.Başarısızlık olursa göndeririz diyor açık açık.Başta 3 yıllık sonra 1+1+1 neden oluyormuş diye eleştirme hakkı yok.Beğenmiyorsa gururu kırıldıysa başlamadan bırakacaktı.Aysal sürekli Terim hakkında konuştu sebebi de ortada.Puta tapar gibi Terim'e tapan basın mensuplarının tamamına yakını ve taraftarların bir bölümü sürekli Aysal'ı eleştirdi.Aysal da çıkıp açıklama yapacak diye.Keyiften,sıkıntıdan basın toplantısı yapmıyor.Kim soru sorarsa ona cevap veriyor.Takım ivme kazanmışken Terim'in ortaya çıkıp şu açıklamaları yaparak kafa karıştırmasını bile haklı görüyorsunuz ya ne diyeyim.

    Valla profosyonel olan insan 3 yillik sözlesme üzerinde anlastigi insana sonra gidip 1+1+1 yapalim demez. Hepsini bastan adam gibi konusur. Cocuk oyuncagi degil bu is.

    Mancini'ye git yap bakalim aynisini yapabiliyor musun? Adam hakaret kabul eder. Nereden geldim bu amatör kulübe der. Nereden geldim bu orta dogu ülkesine der.

    Ayni sekilde git Mancini'den habersiz futbolcularla prim görüsmesi yap bakalim. Yapabiliyor musun? Imkani var mi?

    Elin italyani karsisinda el pence divan bir dedigini iki etmeyen yönetim, konu Fatih Terim olunca, kameralar karsisinda ona laf sokacak kadar, yazdigi SMS'leri gazeteci müsvettelerine verecek kadar seviyesizlesiyor.

    Fatih Terim 2 yil iyi dayanmis. Bu yönetimden Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve Albayrak nasil tasfiye edildiyse Terim de ayni sekilde ve ayni sebepten dolayi tasfiye edilmistir. Bunu kabul edin artik. Ortada bir profosynellik falan yok. Ortada bir güc ve iktidar kavgasi var. Ve bu güc kavgasi nihayet bitti. Bülen Tulun'un otobüsün ön koltuguna oturup, basina poz verdi ve amacina ulasti. Gerisi bos.

    Öyle bir konuşuyorsun ki sanki sezonunun ortasında sözleşmeyi değiştirdiler.İmzayı atmaz olur biterdi bu kadar basit.İmza atılmadan önce istediğin şekillere sokarsın sözleşmeyi.Transferlerde son anda fiyat yükseltme gibi olayları hiç dutmadın sanırım.Profesyonellikle bir alakası yok.

    Yahu nereden biliyorsun Mancini'nin böyle diyeceğini?Adam gelirken nereye geldiğini bilmiyordu sanki nereden geldim buraya diyecek.Beğenmezse kalkar masadan gider.Sözleşme şartları sürekli değişir.Senin haberin yok sanırım anlaştık oldu bitti derken son anda pürüzler çıkar.Bu da o tarz bir pürüzdür.Mancini'ye de diyebilirler.Böle bir olay meydana gelmeden şu adam şöyle davranırdı demek falcılıktır.

    Mancini geldiğinde şu sözü söylemişti.Başkanın bütün telefonlarına çıkmaya mecburum.Telefona çıkıp konuşursa prim işini başkan Mancini ile halleder.Yok Terim gibi davranırsa Droga veya başkasıyla halleder.

    Kardeşim şunu bir türlü anlamıyorsun.Bir rahatsızlığın varsa çeker gidersin.İyi dayanmış diyorsun hala.Ali Dürüst,Adnan Öztürk,Abdürrahim Albayrak seçilerek gelmiş kişilerdi.Bunu Terim de söyledi bugün.Gönderilmeleri başkanın ve yönetimin tasarrufudur dedi.Sen başkanla güç ve iktidar kavgasına girersin kapınını önüne böyle koyarlar.

    Bu arada özellikle bugün bu toplantının yapılması gerçekten çok manidar.Gündem yine bir şekilde değiştirildi.Ülkenin asıl gündemi neymiş ona da bakmak lazım.
  • Nekhebet kullanıcısına yanıt
    o konuda hemfikirim, FT'ye giden teklif tamamen art niyetlidir kanımca, bir ton TD var, ama FT'nin bugün de söylediği gibi, 3 kere Aysal'a izin için başvurduğunda başkan ( ki zamanı gelince eleman diyebiliyor ) hala izin veriyorsa FT için de yapacak birşey yok. Sonuçta FT "benden başka adam bulamadınız mı ?" diyemez, derse yine terbiyesizlik, ego, vs vs yapıştırılır, burada ÜA diyecekti bunu "başka TD mi yok bizimkini istiyorsunuz ?".

    FT esasında Milli Takım'a gidemeyeceğini GS'den ötürü daha ilk haberde söylemişti, şimdi kimse hatırlamaz, ama herkesden izin çıkınca ve de dediği gibi Başbakan'la da arada görüşünce ( belki direk söylememiştir ama Başbakan kendi usulünce "hoca sen bu işi halledersin" demişse ), ee FT için de yapacak birşey olamaz. Tüpçü için değil Türkiye için dün küfrettiğinin ayağına gidebilir, gitmelidir de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Orijinalden alıntı: xrico
    13 senede 1 başkanla iyi çalışmak güzel istatistik ayrıca federasyon başkanlarını unutuyorsun sanırım??? daha önce yıldırım demirörene 7 maç ceza aldığında demediğini bırakmadı şimdi onunla kol kola

    Evet 40 yillik futbol kariyeri boyunca sadece 2 baskanla sorun yasamak bir teknik adam icin gayet iyi bir istatistik.

    Bir de Ünal Aysal'a bakalim: 2 yillik kulüp yöneticiligi boyunca 10'a yakin yöneticiyle, 2 asbaskanla ve calistigi tek teknik direktörle sorun yasamis. Ve hicbir sorunu cözemeyip, son care olarak bu insanlari kovmus. Bu nasil peki?

    Kurumsallık böyle bir şey renktaş. Kurumsallık demek Ünal Aysal demek, yeter ki başganımıza bir şey olmasın.

    Hep Aziz'den görüyorlar bunları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Orijinalden alıntı: xrico
    13 senede 1 başkanla iyi çalışmak güzel istatistik ayrıca federasyon başkanlarını unutuyorsun sanırım??? daha önce yıldırım demirörene 7 maç ceza aldığında demediğini bırakmadı şimdi onunla kol kola

    Evet 40 yillik futbol kariyeri boyunca sadece 2 baskanla sorun yasamak bir teknik adam icin gayet iyi bir istatistik.

    Bir de Ünal Aysal'a bakalim: 2 yillik kulüp yöneticiligi boyunca 10'a yakin yöneticiyle, 2 asbaskanla ve calistigi tek teknik direktörle sorun yasamis. Ve hicbir sorunu cözemeyip, son care olarak bu insanlari kovmus. Bu nasil peki?

    onun imparator olmasını sağlayan faruk süreni unutma ve zaten başka nerde çalıştıki ama federasyon başkanlarını unutma hasan doğan,mahmut özgener birde 7 maç ceza alınca bu federasyon bana tuzak kuruyor demediği bırakmadığı yıldırım demirören federasyonunu unutma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

    Gs lobisi olmasa Ünal Aysalın borsa dehası olmasa zaten F.T sıradan bir eleman olmaktan öte gidemezdi.
    Bu açıklamalarıyla bunu dahada belirgin hale getirdi. Türkiyede futbol her zaman saha içinde oynanmıyor saha dışı başarıların kaymağını yeyip kendini bu lobiden bu camiadan üstün görürsen seni böyle kapının önüne koyarlar.

    +
  • bu haber son olurda artik herkes isine bakar insallah. bu polemigin kimseye bir yarari olmiycak sonucta.
  • Hala aşamadık şu saçmalıkları kovulduysa kovuldu elimizden takımı desteklemek gelir sadece.Böyle 1950 deki kafayla taraftarlık yapacaksanız hiç yapmayın desteklemeyin de takımı hala "Aysal ı savunan varmı " falan demiş adam, sanki Aysal keyfinden kovdu.
  • Sezon sonu yapsa su basın toplantısını nolurdu?Belkide daha cok konuşulmak istiyor çünki galatarasayın sezon sonu şampiyon olacağını biliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.