Şimdi Ara

London Has Fallen - Olympus Has Fallen'ın Devam Filmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • anladımki amerakan başkanını 5 kişi koruyormuş.
  • İnanılmaz kötü bir film. Filmin %90'ı Amerikan propagandası zaten. Diğerleri ülkeleri çöpe at, sadece Amerika var diyorlar resmen.

    Senaryo çok sıradan ve mantık hatalarıyla dolu. Efektler de göze batıyordu. Gitmeyi düşünenlere paranıza yazık etmeyin derim.
  • Amerikan proğagandası ise ne olmuş yani Bizimkilerde o zaman Türk propagandası yapsın.Adamlar film yapıyor işte kendinizi kandırmayın.Bunarada filmdeyim araya girdi şimdi süper aksiyon.Son dönemlerde izlediğim en iyi aksiyon filmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film ortalama bir aksiyon yapımıydı fena değildi.Nete düşünce izlenecek türden.
    Ankara Has Fallen gelir mi acaba?
  • adamlar kendilerini kötüledikleri filmleride yapıyolar övdükleride gayet normal bizim burda ulkeyi bi filmde kötüle bakalım nolcak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    İnanılmaz kötü bir film. Filmin %90'ı Amerikan propagandası zaten. Diğerleri ülkeleri çöpe at, sadece Amerika var diyorlar resmen.

    Senaryo çok sıradan ve mantık hatalarıyla dolu. Efektler de göze batıyordu. Gitmeyi düşünenlere paranıza yazık etmeyin derim.

    "Ön yargılardan kurtulun, Amerikan kahramanlık hikayesi, din düşmanlığı falan bunlarla uğraşmayın, müthiş bir aksiyon ziyafeti, heyecan bir dakika olsun dinmiyor, devlet başkanlarına yönelik müthiş kurgulanmış bir komplo, özellikle sinemada izlenmesi gereken bir yapım... 10/8.5"

    İnternette buldugum bir yorum. "...devlet baskanlarina yonelik MUTHIS KURGULANMIS BIR KOMPLO..." kismina dikkat. Bu adamlarla ayni havayi soluyoruz iste ne diyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ilk filmi izledim heyecan,aksiyon ne ararsan var. Ikinci filmi sinemada izlenir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ortalama bir film ilk yarım saatten sonra sıkılmadan izledim. Kurgu fena değildi söylendiği gibi çok fazla amerikan propagandası yapıldığını düşünmüyorum devletten ziyade kişi olarak bir kahraman yaratılmış ve onun üzerinden devam ediyor. Görsel efektler iyiydi komplo sahneleri etkileyici.
  • Battlefield/Call of Duty`nin film versiyonu,hatta daha kötüsü.Singleplayer BF Cod oynuyormuş gibi hissettim.Adamların RPG! diye bağırmasından tut arabaların yanından adım adım ilerlemesine tüm arabaların saçma bir şekilde yanmasına,mermi seslerine kadar her yer Cod Single ile ayniydi diyebilirim.

    Senaryo aşırı basitti.Devlet başkanları tek araba halinde helikoptersiz konvoysuz gidiyor.İlk yarım saatte arka arkaya köprüler saat kuleleri gemiler tek tek patliyor baskanlar ölüyor,kalan 1.5 saat ABD Başkanı ve yanındaki adamın peşinden gelenlerden kaçmasıyla devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok Amerikan propagandasıymış yok 10 yaş altına hitap ediyormuş yok bütün salon filme gülmüş, falanmış fişmanmış... Beğenmediysen beğenmedim de arkadaş ne uzatıyorsun. Her aksiyon filminde aynı muhabbet. Adamlar filmde Amerikan propagandası yapmak yerine Türk propagandası mı yapsaydı. Kaldı ki filmde Amerikan Propagandası yoktu. Bir kişinin kahramanlaştırılması vardı.

    Bir de bu tür insanlar ile aynı havayı soluyoruz diye insanları aşağılamaya çalışanlar olmuş. Sen filmi beğenmedin diye herkes beğenmemek zorunda mı?

    Bu kadar yorumdan sonra filme çok iyi diyeceğimi zannetmeyin. Film ortalama bir film. Ben sıkılmadan, zevk alarak izledim.
  • Tanrı Amerikayı korusun 2 saatlik filmi seyrettiğimde hemen propagandalara kanıp ABD yi seveceğimimi sanıyorlar

    Film 10 numara aksiyon filmi. Zaten ne ara bitti anlamadım. Seri halde çıksa bu şekilde hepsini seyrederim. Saf aksiyon filmi, oturup cımbızla hata ayıklamanın anlamı yor. Arkanıza yaslanın filmin tadını çıkartın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EzoBride


    quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

     London Has Fallen - Olympus Has Fallen'ın Devam Filmi

    Channing Tatum olmayacak mı şimdi

    Channing Tatum bu filmde zaten oynamadı Beyaz Saray Düştü filmiyle karıştırıyosun heralde orda oynamıştı




  • ortalama bir film. izle unut, fazlası değil.
  • ilk filmin büyüsünü yakalayamamış bir devam filmi olmuş bana göre.

    bu durum farklı yönetmenlere, çekildiği ülkeye veya konusuna bağlanabilir. gerçi ilk filmler her zaman daha güzel olur.

    http://www.imdb.com/title/tt2302755/?ref_=tt_rec_tti
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Aynen tam izle unut tarzı bir film izlediğimi bile unutmusum güzel ama vay be dedirtmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.