Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.869
Cevap
51
Favori
240.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fatih_ogu F kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye ediyorum,windows 10 1709 yapısı son güncelleme yükleyin ,şarjı yoğun kulanımda bile 2 3 günü. Çıkartır,ilk günküden daha iyi ,yanlız ilk sürümlerinde takılma donmalar çok oluyor,1709 yapıyı yukleyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehxpal M kullanıcısına yanıt
    Elimde çekmece telefonu Nokia 1320 var kayım pedere vereyim büyük ekranlı işini görsün dedim ama 31 aralıkta desteği çekmiş bizim miki.Şimdi bu cihaza whatsapp yüklenmediği için çöp gibi kaldı windows 10 yükseltmeninde bir tarihi varmış oda kaçtı sadece whatsappı yükleyebilsem benim olay çözülüyor illa hack yöntemi ile mi yapabilirim bunu ?.
  • Merhaba, benim elimde de bir windows phone Lumia 1320 model 6'' 8.1 versiyon bir telefon var ve halen çalışıyor ama mağazadan bir program seçip indiremiyorum ve whatsapp programını artık desteklemediği için kullanamıyorum yukarıda yazmış olduğunuz bağlantıya tıkladım baya bir işlem anlatıyor fakat ben o kadar bilgisayardan ve telefondaki o işlemleri pek anlamıyorum bu telefonu kullanabilmek adına whatsapp gibi programları nasıl yapabilirim bizler 50 yaş üstü insanlar olarak bu işlemlerden pek anlamayız gençlerde sabırsız ve anlatma özürlü ne yapıcan al yeni androidli bir telefon uğraşma deyip duruyorlar para kıymeti bilmeyenler bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renaussance -- 2 Aralık 2020; 15:27:41 >
  • renaussance R kullanıcısına yanıt
    Bu işin billinen bir çaresi yok. İstemeye istemeye elimdeki lumia 640xl ı emekli edip Androide geçmek durumunda kaldım. Hadi bir şekilde telefonunuzun boot kilidi kırılıp android yüklendi(ios için bu da mümkün değil bildiğim kadarıyla). Telefonun donanımı zayıf kalacağından çok eski bir Android versiyonuna ihtiyacınız olacak ki o sürümde de whatsapp desteği kesilmiştir muhtemelen. Bu arada bu yazdıklarımın tamamı geliştirici düzeyinde bu işin hasyaları tarafından yapılabilecek şeyler. Vesselam para kıymetli anlıyorum ama whatsapp da önemliyse başka bir telefon ile yola devam edim.
  • Pekala ne yapalım facebook ile çalışan şu mesajlaşma sanırım onunla şimdilik devam etmeye çalışıcam gittiği yere kadar gidecek sonra yeni cihaz bakabilirim teşekkür ederim :)

  • Herkese merhaba konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var..2.telefon olarak kullanmak için Lumia 1320 düşünüyorum beklentim sadece şarj süresi navigasyon ve YouTube tarzı dizi-film ve video sitelerini sorunsuz izletebilmesi..Sizce bu mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İnternet Explorer 11 yüzünden youtube harici sitelerde sorun yaşarsınız.

    Ama Netflix uygulama ile sıkıntı yok Here Maps hala daha güncel 2021 harita verileri ile şarj süresi de sizi bir gün rahat götürür.

    Hee eğer Nokia Logolu 1520 veya 730/830/930 veya Microsoft logolu herhangi bir cihaz ile Windows 10 Mobile da biraz daha rahat edersiniz myTube ile harika bir youtube deneyimi veya Egde ile dizi film sitelerinde istediğinizi izleyebilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciye uygun fiyattan 1320 veren var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.