Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.869
Cevap
51
Favori
240.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende g2 den geçtim gayet yeterli bir tel kamerası zayıf ama biraz ışık ayarlarına dıkkat edince fena değil.sd kart marka ve model tavsiye eder misiniz sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu nokianın yazılımıyla pc üzerinden 8.0 a döndürdüm. sonrasında telefonu wifiye bağlayıp güncelleme denetleden önce beta sonra cyan güncellemesini yaptım. herşey güzel ancak niyeyse bildirimler telefona gelmiyor. whatsapptan gelen mesajların bildirimleri ekrana düşmüyor. 10 15 dk sonra öylesine açtığımda cevap yazdıklarını farkediyorum. bu konuda ne yapabilirim? 8.1'i farklı şekilde mi yüklemeliyi?. bunun çözümü nedir?
  • önce beta sonra cyan yükledim derken ? telefonun arka plan görevlerinde whatsappın açık olduğuna emin olun . Ayrıca dönem dönem böyle aksaklıklar meydana gelebiliyor geçici süreliğine. Yine de telefonu kapa aç yapmak veya uygulamayı silip yeniden kurmak çözüm olabilir.
  • Hayrına spotify kullanan biri yardım etsin çözemedim sorunu


    premium üyelik istiyor güncelleme ile bu sorun düzelmiş yazıyor ama tekrardan silip kurmama rağmen bende hala aynı birde ayarlardan güncelleme denetle dedim spotify'ı güncellemedi nasıl çözerim bu sorunu?
  • Arkadaşlar ben mayıs ayından beri telefonu kullanıyorum. Telden çok memnunum kamera biraz iyi olsaydı eğer daha güzel olurdu ama olsun bu haliyle bile güzel :) şimdi CYAN guncellemesinden sonra şarj su gibi akıyor gerekli ayarlamaları yaptım eşitleme, konum, reklam kimliği fln kapalı geri bildirim açık sadece, pil tasarrufunda sadece whatsapp, flashlight, onedrive ve skype açık telefonu sürekli 2g de veri bağlantısı kapalı halde kullanıyorum. Oyun hiç oynamıyorum wifi çoğunlukla bağlı ve Full vaziyette kullanıyorum bunun nedeni ne olabilir ❓ GDR1 yükledim birde ondan olabilir mi böyle bir sıkıntı yaşayan var mı ? Kullananlar listesine de benide eklerseniz çok memnun olurum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanemici26

    Arkadaşlar ben mayıs ayından beri telefonu kullanıyorum. Telden çok memnunum kamera biraz iyi olsaydı eğer daha güzel olurdu ama olsun bu haliyle bile güzel :) şimdi CYAN guncellemesinden sonra şarj su gibi akıyor gerekli ayarlamaları yaptım eşitleme, konum, reklam kimliği fln kapalı geri bildirim açık sadece, pil tasarrufunda sadece whatsapp, flashlight, onedrive ve skype açık telefonu sürekli 2g de veri bağlantısı kapalı halde kullanıyorum. Oyun hiç oynamıyorum wifi çoğunlukla bağlı ve Full vaziyette kullanıyorum bunun nedeni ne olabilir ❓ GDR1 yükledim birde ondan olabilir mi böyle bir sıkıntı yaşayan var mı ? Kullananlar listesine de benide eklerseniz çok memnun olurum :)

    cyan güncellemesinden sonra genellikle batarya ile ilgili görüşler olumlu yönde. sizin bataryanın hızlı bitmesi ilginç. birde cyandan sonra gdr1 güncellemesini nasıl yaptınız acaba?




  • Goruntulu konusma kısmında ayarlardan skype ayarlamaya çalısıyorum olmuyor uzerine basılmıuor bile kurun dıyor hep kurdum grişte yaptım ama gorntlu konşma etknlesmiyor yardmci olablır msnız..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şebeke ile alakalı sıkıntı çeken varmı? Bazen internete girdiğimde sayfa açılamıyor diyor. Telefon ful çeker vaziyette telefonu başka hattan aradığımda ulaşılamıyor gorunuyor.

    Bu arada dün telefona silikon kılıf aldım. Kalın biraz ama on numara oldu :)tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkani

    Şebeke ile alakalı sıkıntı çeken varmı? Bazen internete girdiğimde sayfa açılamıyor diyor. Telefon ful çeker vaziyette telefonu başka hattan aradığımda ulaşılamıyor gorunuyor.

    Bu arada dün telefona silikon kılıf aldım. Kalın biraz ama on numara oldu :)tavsiye ederim.

    Ben de silikon kılıf aldım dostum ama daha tarz bi kılıf alayım istiyorum kapaklı falan. Gerçi taş gibi telefon hiç kılıf takmasak da olur orjinal kapak bulsak 1 2 tane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefonda şöyle bir sorun var. mesaj geldiğinde bazen mesaj sesinin tamamı çalmıyor yani ilk yarım saniye kadar bi kısmı çalıp yani bip deyip kesiliyor bazen de hiç mesaj uyarı sesi çıkmıyor. 1-2 kezde birisi beni aradığında telefon hiç çalmadı. masada durduğundan ekrandan gördüm arama yapıldığını. sizlerde böyle bir sorun varmı acaba???
  • fatih_ogu F kullanıcısına yanıt
    Preview of developers dan GDR1 i yükledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nette kapalı kılıflar var hocam. Yada elden almak isterseniz Eminönü yıldız işhanında yada Aksaray'da bulabilirsin. Tabi İstanbul'daysanız. Yada tanıdığınız varsa.
    @tylerdurden04

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkani

    Nette kapalı kılıflar var hocam. Yada elden almak isterseniz Eminönü yıldız işhanında yada Aksaray'da bulabilirsin. Tabi İstanbul'daysanız. Yada tanıdığınız varsa.
    @tylerdurden04

    Hocam istanbulda değilim netten alacagm da ünikaydı yapcam yerim yurdum belli olsun diye bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hizlialdan aldim hediye ceki falan 750 ye geldi bu arada alet harika bir sey suan elime aldim gercekten tek elle kullanilmasi zor sosyal paylasim uygulamalarinda eksikler var ornegin whatsapp a girince sizi siyah ekran ve sohbetler gozukuo sohbete gizdigin zaman arkaplan deisiyor alacak olanlar e posta ile giris yapmadan once pc den girip yasinizi 18 yapin yoksa magazayi kullanamiyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada telefonu aldigimda sarjini bitirp sarja taktim sarja takinca telefon kendi kendine acildi aradan 100 -110 dakika sonra bi baktim sarj ful intene bi baktim ilk sarj suresi ne kadar olmali diye genellikle sarj full olana kadar takin sonra sokun deniyordu ne kadar dogru bu olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim bu bütün mesajları eksileyen.
    Canı sıkılmış vatandaşın herhâlde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

    önce beta sonra cyan yükledim derken ? telefonun arka plan görevlerinde whatsappın açık olduğuna emin olun . Ayrıca dönem dönem böyle aksaklıklar meydana gelebiliyor geçici süreliğine. Yine de telefonu kapa aç yapmak veya uygulamayı silip yeniden kurmak çözüm olabilir.

    önce 8.1 cyanın yüklenmesi için gerkeli bi güncelleme yaptı. gdr1 mi deniyordu o güncellemeye tam hatırlamıyorum adını. onu yaptıktan sonra son oalrak cyanı yaptı. bir türlü bildirimler düşmüyor ekrana.
  • Windows Phone 8.1 sonunda geldi .telefon çok daha güzel oldu.fakat bi sorum olacak eskiden bir film actığımda komple video açılırdı şimdi ise tarayıcının üzerinde acıyor bilgisayardaki tam ekran yapmadığımız gibi.bunun çozumu nedir bilen varsa bana ulaşsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caution C kullanıcısına yanıt
    Toshiba class 10 32 gb kullanıyorum herşey kartta yuklu 40 45 kdr uygulama arkaplanları hepsi açık kasma donma geç açılma yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 8.1 cyan ile 8.1 beta arasındaki farklar nelerdir?
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.