Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
200.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dllzxc D kullanıcısına yanıt
    WD marka Usb3 destekli harici hdd ile ben de benzer bir problem yaşadım maalesef. Flash bellek taktığımda bilgisayarın USB3 kısmına sorun yok fakat harici hdd yi takınca ben de "USB aygıtı tanınmadı" hatası aldım. Standart USB den bağlanınca görmekte fakat USB3 kısmına takınca tanımıyor. Farklı HDD ler ile test etme imkanı bulursam kesin sonucu yazarım.
  • genel bir sıkıntı söz konusu o zaman güncelleme ile giderilebilir bir sorundur umarım yoksa usb 3 olması bir işe yaramayacak
  • Oyun oynarken adaptör bağlı oynuyorsunuz değil mi? Bunun için ekstra bir ayar yapılıyor mu?

    Bir se pes 2013 donuyor, anlamadım valla yüksek ayarlarda ekran kartı gtx gözükmesine rağmen
  • beyler siz üründen memnun kalmadınızmı ya,4. gunden bozmuşsunuz.
  • pesde sıkıntı var evet sanırım optimus ile alakalı @hanos

    cihazın bu kadar beğenilmesi ve yayılması beni mutlu ediyor kardeşim :)
    inan hiç boş kalamıyorum eline yüreğine sağık gerekeni yapmışsın tebrik ederim
    mahçup durumdayım
    şuan bir gamer bilgisayara sahip olmama ragmen cihazımda 1 tane bile oyun yok
    ders notlarım var sadece 1 tb bom boş :)

    @Mirliva.VII



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 30 Ekim 2013; 21:50:42 >
  • Rica ederim Ruoja kardeşim Benim de vizelerim yaklaşıyor ama dayanamıyorum oynuyorum. Doğrusunu sen yapıyorsun ama sıkma canını Ben de seviniyorum daha çok insana ucuza güzel bir makine almalarında yardım ettiğimiz için fakat bazı arkadaşlarımızın sorun yaşaması üzdü tabiki. Şu harddiskleri usb 3.0' ın okumaması durumu mesela. Driver linkini vereyim belki ordaki driverları indirmek sorunu çözebilir arkadaşlar. Mesajın altındaki linkten indirebilirsiniz.

    @logan07 Hocam bilgisayarı satmak istemenizin sebebi nedir acaba? Bir de eğer BF4 performansından ötürü üzülüyorsanız tamamen oyundan kaynaklanan hatalardan ötürü bu şekilde. Ben de yarım saat oynuyorum hop kapanıyor, hata veriyor vs. Yabancı forumlarda falan zaten dünya kadar insan aynı sorundan müzdarip. Patch ile çözülecektir beklemek gerek diye düşünüyorum.

    Sorun yaşayan arkadaşlar şu linkten ilgili driverlarını güncelleyerek çözüm arayabilir. Umarım halledersiniz. Buyrun link:http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers

    Sırayla Dizüstü - Aspire - V3 772G yi seçerek bilgisayarın sürücülerine ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 30 Ekim 2013; 21:59:42 >




  • logan07 L kullanıcısına yanıt
    Driver'ın linki bu arkadaşlar:http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/68910

    Son dönem çıkan oyunlarda, özellikle BF4'te, güzel performans artışı sağlıyor. İndirmenizi tavsiye ederim
  • Benim açımdan USB3 pek sorun değil ama çözen olursa bildirsin arkadaşlar. Ben i5 donanımlı modelini aldım ve çok memnunum. Nvidia güncellemesini ben de yaptım çok fark etti gerçekten kalite bakımından tavsiye ederim. Bu arada benim de vizeler yaklaşıyor ama oyuna sardık hadi hayırlısı İyiki almışım diyorum şu an için fazlası ile memnunum.
  • Sonumuz hayra alamet değil yalnız hocam Bilgisayar gerçekten çok iyi çalışıyor. Oyunlardaki performansı ve ısı değerleri harika. Umarım uzun yıllar boyunca bu halini korur. Tozlu yerlerde kullanmamaya özen gösterin arkadaşlar.
  • Merhaba arkadaşlar;

    Geçen hafta sonu i7 işlemcili 32gb ram ve gt750m ekran kartlı modeli aldım gold'dan.Bu benim 3.acer diz üstüm oldu.Diğerini 5 senedir kullanıyorum;ekran çözünürlüğü genişliği ve parlaklığı çok hoşuma gitti.

    Bundan önceki laptop'ı elektrikte pil takılı değilken kullandım 5 sene kadar.Bu modelde de aynı şeyi yapsam bir zarar görür mü laptop?Bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz?
  • Vatan'daki Fiyat 2.114 TL olarak güncellendi. (i5)
    Bilginize

    Edit: işlemci



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nivoglibina -- 31 Ekim 2013; 10:38:26 >
  • Arkadaşlar bende bugün götürdüm pc yi vatan hemen geri aldı değişim kartı verdi ekran kart sıkıntılıymis. Şimdi yine aynı i7 işlemci 32 gb olanı alayim mi yoksa asus n550 mi alayim çok kararsızin yine aynı hata verir mi acer off

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişim kartından ziyade para iadesi alsan daha faydana olurdu.
  • Klavye sorununu test eden var mı ?
  • logan07 L kullanıcısına yanıt
    Valla hocam para iadesi yapmadılar ki zaten pc ye ihtiyacım vardı. Asus alacaktım e fiyatlar aynı acer in özellikleri çok çok iyi yine aynı makineyi aldım eğer yine sorun çıkarsa asus alırım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN DE BIR PC ALMISTIM. SORUN CIKTI HEDIYE CEKI CIKARDILAR HEMEN... PARA IADESI YAPACAKSINIZ DEDIM. diretmediler...
    tabi sen aynı yerden alışverişini yapacagın ıcın senın ıcın bırsey degısmez ha hedıye cekı ha para... benim bu 5. laptop. en uzun yaşayan acerdı. onu da bozamayınca sattım. marka fln bırseyın gostergesı degıl laptopta. oncekı laptopu gecen ay aldım on gunde bozuldu. samsungdu. bu makıneden umutluyum ama epey kullanırım gıbı gelıyor. fazlaca saglama benziyor. bu arada battlefield ı bitirdim. klavyenın oldugu bolum pek ısınmıyor. fan epey sıcak ufuruyor ama cıhazın komple bır ısınması vs den bahsedılemez. oyunu gayet performanslı oynattı. sanıyorum 6-7 saat aralıksız oynamısımdır. sıkıntı yok gıbı. oyunu kapatır kapatmaz fan normale donuyor v ufledıgı sıcak hava bırden ılıklasıyor. oyle kayda deger bır ısınma vs yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logan07 -- 31 Ekim 2013; 15:58:26 >
  • Eyv hocam şimdilik bir sorunu yok ins da olmaz. Hocam o oyunları soğutuculu mu oynadın. Eğer soğutucu kullanıyorsan ne tavsiye edersin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadasHPower

    Eyv hocam şimdilik bir sorunu yok ins da olmaz. Hocam o oyunları soğutuculu mu oynadın. Eğer soğutucu kullanıyorsan ne tavsiye edersin?

    daha hıc sogutucu kullanmadım. pek bır ıse yaradıgını da zannetmıyorum. bılgısayar kendi imkanlarıyla sogutmaya calıstı :)
  • dadasHPower D kullanıcısına yanıt
    @dadasHPower hocam ben cevaplayacak olursam coolermaster,xıgmatek tavsiyem ederim.
  • Soğutucu için Zalman öneririm arkadaşlar. Gerçi kullanıyorum ama hiç düşürmedi değerleri. Belki de 15" için soğutucu ondan olabilir. Ya da iyi oturmamışımdır pc yi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.