Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
198
Favori
846.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buferhn

    slim ile Saturn arasında kaldım :)

    bu arada D&R de indirim var %15 daha uygun fiyatlara geliyor ama Saturn olanını alıcam gibi :)

    Olabilir hocam siz bilirsiniz Eminim saturn olan da güzeldir önemli olan aynı markanın ürünleri olması.
  • Arkadaşlar ikinci el iphone 5s alacağım. Telefon henüz 1 ayını doldurmamış yurt dışından getirilmiş pasaport kaydı falan var. Daha önce hep andorid kullandım hiç iphone kullanmadım. Kazıklanmak istemiyorum. Almadan önce telefonu kontrol etme fırsatım olacak. Bu telefonun çakma mı gerçek mi oldugunu naasıl anlarım. Yok efendim dokunmatiğinden kamerasından gibi cevaplar yerine daha net cevaplar verirseniz sevinirim. Çünkü artık çakma telefonlarda çok kaliteli dokunmatikler kameralar koyuyor telefona gayette hızlı çalışıyorlar. Ve daha önce iphone deneyimim olmadığı için dokunmatikten ya da kameradan anlamam zor olur. Mesela bi kaç telefonda gördüm iphone görünümlü andorid. AppStore a girmeden anlayamıyorsun diyorlar. AppStore a girince android market açılıyormuş. AppStore a giren çakma telefonda olabilir mi ? Yani tamm bu AppStore a girdi kesin orjinal diyebilir miyim? Yada seri numarasından falan kontrol edebilme gibi bi imkanım var mı? Yani diyeceğim şu ki siz tecrübelisiniz. Telefonu alırken neleri kontrol edeyim. Neler bana sorun çıkartabilir. Şurasına kesin bak falan dediğiniz birşey var mı? örneğin Pasaport kayıtlı telefon ilerde sorun çıkartır mı? Lütfen yardım edin bir kaç gün içinde alacağım telefonu. Şimdiden teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitalpgur

    quote:

    Orijinalden alıntı: zozorla

    quote:

    Orijinalden alıntı: yigitalpgur

    quote:

    Orijinalden alıntı: diderdrogba

    bende turkcell'den aldım fakat cihaz genpa çıkışlı ama kutu içeriğinde apple türkiye garantisi mevcut ve ime ile sorgulayınca 2 yıl apple türkiye garantilili görünüyor. yani gerçekten karışık

    hocam türkiye garantili olduğuna nerden baktınız link atar mısınız?

    https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do?newid=y

    bu ne demek oluyor

    Ürününüz Apple'ın Sınırlı Garantisi çerçevesinde uygun donanım onarımları ve servis kapsamındadır.
    Tahmini Son Kullanma Tarihi: 01 Kasım 2015

    iki sene garantisi varmış. sınırlı yazdığına bakmayın, garanti süresini etkilemiyor... isterseniz zamanı geldiğinde applecare ile garanti süresini de uzatabiliyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hyrttnnn

    Arkadaşlar ikinci el iphone 5s alacağım. Telefon henüz 1 ayını doldurmamış yurt dışından getirilmiş pasaport kaydı falan var. Daha önce hep andorid kullandım hiç iphone kullanmadım. Kazıklanmak istemiyorum. Almadan önce telefonu kontrol etme fırsatım olacak. Bu telefonun çakma mı gerçek mi oldugunu naasıl anlarım. Yok efendim dokunmatiğinden kamerasından gibi cevaplar yerine daha net cevaplar verirseniz sevinirim. Çünkü artık çakma telefonlarda çok kaliteli dokunmatikler kameralar koyuyor telefona gayette hızlı çalışıyorlar. Ve daha önce iphone deneyimim olmadığı için dokunmatikten ya da kameradan anlamam zor olur. Mesela bi kaç telefonda gördüm iphone görünümlü andorid. AppStore a girmeden anlayamıyorsun diyorlar. AppStore a girince android market açılıyormuş. AppStore a giren çakma telefonda olabilir mi ? Yani tamm bu AppStore a girdi kesin orjinal diyebilir miyim? Yada seri numarasından falan kontrol edebilme gibi bi imkanım var mı? Yani diyeceğim şu ki siz tecrübelisiniz. Telefonu alırken neleri kontrol edeyim. Neler bana sorun çıkartabilir. Şurasına kesin bak falan dediğiniz birşey var mı? örneğin Pasaport kayıtlı telefon ilerde sorun çıkartır mı? Lütfen yardım edin bir kaç gün içinde alacağım telefonu. Şimdiden teşekkürler.

    hocam cihaz yurt dışından pasaport kayıtlı da,, faturası yok muymuş? belki de yurt dışında apple store'dan alındı..




  • 32 gb silver , listeye eklermisiniz arkadaşlar , neredeyse telefon eskidi
  • 32 gb silver beni de ekleyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zozorla

    quote:

    Orijinalden alıntı: yigitalpgur

    quote:

    Orijinalden alıntı: zozorla

    quote:

    Orijinalden alıntı: yigitalpgur

    quote:

    Orijinalden alıntı: diderdrogba

    bende turkcell'den aldım fakat cihaz genpa çıkışlı ama kutu içeriğinde apple türkiye garantisi mevcut ve ime ile sorgulayınca 2 yıl apple türkiye garantilili görünüyor. yani gerçekten karışık

    hocam türkiye garantili olduğuna nerden baktınız link atar mısınız?

    https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do?newid=y

    bu ne demek oluyor

    Ürününüz Apple'ın Sınırlı Garantisi çerçevesinde uygun donanım onarımları ve servis kapsamındadır.
    Tahmini Son Kullanma Tarihi: 01 Kasım 2015

    iki sene garantisi varmış. sınırlı yazdığına bakmayın, garanti süresini etkilemiyor... isterseniz zamanı geldiğinde applecare ile garanti süresini de uzatabiliyorsunuz.

    sağolun hocam




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enesilhan

    Arkadaşlar herkese selamın aleyküm. Yaklaşık 2 aydır takip ediyorum 5s kullanıcılar kulübünü. Bir 5s'im yok ama gümüş renk iphone 5 sahibiyim. Çoğu kişinin tek endişesi kılıfsız kullanırsam acaba düşer mi ? Düşerse ezilir mi ? Ezilirse fiyatta ne kadar zarar ederim vs. gibi tilkiler dolanıyor bundan eminim O yüzden bende çoğu kişi kılıf arayışları içinde buldum kendimi sürekli. Telefonu yaklaşık 5 aydır felan kullanıyorum. Birkaç tane kılıf kullandım ama hiç memnun olmadım. Kullanıdığım kılıflar hep 20-30 TL'lik çok da kaliteli olmayan kılıflardı.

    Bende dedim anasını satarım milyarlık telefon kullanıyoz ama bir 100 tl vermek zorumuza gidiyo diyerek kendime kızdım ve apple'ın orijinal kılıfını sipariş ettim. İlk geldiğinde çok güzeldi herkes çok beğendi ben mavi rengini almıştım. Ulan sonra bi baktım 1 hafta sonra felan kenarları siyahlaşıyor ön taraf ve arka tarafları hafiften hafiften renk atıyor. Sonra müşteri hizmetlerini aradım apple'ın ve iade ettim. Anlayacağınız 100 liralık kılıf bile tırt çıkıyorsa gerisini siz düşünün. Ha bir de siyahını alın rengi belli etmez felan demeyin bence paranıza gerçekten yazık etmiş olursunuz. Kılıf allah için çok kaliteli ama zamanla mide bulandıracak cinsten.

    Bende arayışlarımı sürdürürken spigen markayı herkes çok övüyordu hiç oralı olmadım. Derken tak etti hadi bir de onu deneyek bakalım dedim ve spigen.com.tr denilen siteden şu kılıfı aldım: http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Case-Slim-Armor-S-Satin-Silver,PR-332.html Sanırsınız ki spigen resmi türkiye sitesi halbuki anka telekom diye geçen normal bir site Beyefendiler kendilerine yılbaşı izni vermiş geçen hafta. Ben çarşamba günü kılıfı sipariş ettim ama baya şüphelendim. Baktım iki telefon numarası var ikisi de açmıyor. Dedim herhalde gitti para felan neyse cumartesi günü açtı işte tatildik o gün dedi :) Neyse pazartesini bekleyelim ancak o zaman gelir dedim kargolar pazar tatil olduğundan.

    Derken pazartesi oldu ve baktım iki tane kargo gelmiş arastan. Diğeri ne dedim kargocuya bilmiyorum dedi merak ettim. Baktım iki tane göndermiş herifler
    Sonra aradım tabi vicdanım el vermedi bir yanlışlık olduğunu tahmin ettim. Adam evet yanlışlık oldmuş dedi onu geri iade eder misiniz dedi bende kargocu gittiii dedim :) Yarın verseniz de olur dedi ama hâla duruyor masada üşeniyorum Yalnız nu kılıfı şimdiye kadar niye almamışım dedirtti bana resmen. Apple'ın orijinal case'inde güç butonu adeta yok olmuştu ve basarken çok zorlanıyordum. Bu ise tak diye tepki veriyor anlayacağınız çok hoşuma gitti ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben aldığımda 37 liraydı şimdi 49 tl olmuş. Birde içinden çıkan orijinal mi değil mi olan zımbırtıyı sorgulattım ingilizce bir sonuç çıktı translate'ye bastım kopyala-yapıştır'ı ürün orijinaldir gibi bir şey çıktı

    Kılıf hâla duruyor bir yandan teslim etmek istemiyorum diğer yandan vicdanım el vermiyor çarşıya çıktığımda götürür veririm ama. Bu ilk mesajım bu kulüp sayasında biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar, vesselam :)

    Bende 1 ocak günü kapıda ödeme ile sipariş verdim
    Case saturn siparişi verdim ancak rengi değiştirmek için farklı bir renge tıklayınca ürün de değişmiş
    Sonradan fark ettim

    Slim armor s geldi ayın 7 sinde

    37,5 TL almış oldum

    Gerçekten güzell kılıf




  • Arkadaşlar safaride gezinirken ssyfayı aşağı yukarı kaydırırken çok yavaş bunu hızlandırabilirmiyim acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu ucuza iphone 5s sattıgını iddaa eden telefonculara güvenmeli miyim. çünkü 1250 tl ye sıfır kvk garantili sattıgını söylüyor bir tanesi ki bana böyle bir olay çok saçma geldi. veya ucuza nereler satıyor bilginiz var mı ?
  • Arkadaşlar 5s ile çektiğimiz slow motion videoları windowsta veya facebooka yüklediğimizde nasıl slow motion oynatabiliyoruz?
    Ben 1 tane çektim 10 saniyelik videonun ortasında 4-5 saniye slow du, ve telefonda slow oynatıyor.
    videoyu bilgisayara attım, windows, gom playerda ve quicktime da video sürekli normal hızında çalıştı.
    farklı bir program ile mi izliyeceğiz? veya atarken bir yöntemi mi var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hyrttnnn

    arkadaşlar bu ucuza iphone 5s sattıgını iddaa eden telefonculara güvenmeli miyim. çünkü 1250 tl ye sıfır kvk garantili sattıgını söylüyor bir tanesi ki bana böyle bir olay çok saçma geldi. veya ucuza nereler satıyor bilginiz var mı ?

    5s en ucuz amerika'da oda 650 dolar hesabını sen yap kardeşim.Burdada en ucuz taş çatlasa 2 bin tl (internet sitelerinde)
  • arkadaşlar,değişim apple tarafından yapıldı.uzay grisi 16 gb geldi ama telefonun sağ kısmında bikaç tane boya soyulması var. sizce bu sebepten dolayı geri göndermeli miyim?
    uzay grisi kullanan arkadaşlarda nokta şeklinde de olsa bi soyulma var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirtas

    arkadaşlar,değişim apple tarafından yapıldı.uzay grisi 16 gb geldi ama telefonun sağ kısmında bikaç tane boya soyulması var. sizce bu sebepten dolayı geri göndermeli miyim?
    uzay grisi kullanan arkadaşlarda nokta şeklinde de olsa bi soyulma var mı?

    Evet geri gönder. Değişim istiyorsan yeni cihazı verir. Bende 3 defa değiştirdim ama olmadı. Para iadesi istedim 3- 5 iş günü kredi kartı para yatırılacak inşallah.
  • Eğer soyulma varsa geri gödermelisin. Soyulma başlayan telefonun soyulmasını durdurmsn imkansız. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SafaxP

    Batarya süreleriniz nasıl? Note 3 ve 5s arasındayım. iOS için büyük ekrandan vazgeçilebilir ama batarya sürelerini merak ediyorum. Yoğun ve normal kullanım olarak yazarsanız sevinirim.

    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SafaxP


    quote:

    Orijinalden alıntı: SafaxP

    Batarya süreleriniz nasıl? Note 3 ve 5s arasındayım. iOS için büyük ekrandan vazgeçilebilir ama batarya sürelerini merak ediyorum. Yoğun ve normal kullanım olarak yazarsanız sevinirim.

    .

    5s için
    şuan 6 - 6.5 saat falan
  • Arkadaslar kusura bakmayin internetin kotasi doldu ve bı cuma sıfırlabacak cts-pazar arasındaki gece PM ATAN herkesi listeye ekleyeceğim pm den kastim konu kirlenmesin vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de gruba dahil edin arkadaşlar,

    16 gb uzay grisi.

    Selamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

    Arkadaşlar safaride gezinirken ssyfayı aşağı yukarı kaydırırken çok yavaş bunu hızlandırabilirmiyim acaba ?

    Arkadaşlar şuna bi cvp verirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.