Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
198
Favori
846.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende 16 gb uzay girisi kullanıyorum eklerseniz sevinirim. Geçen hafta gittigidiyor dan 25 tl ye Spigen SGP iPhone 5/5s Case Linear Crystal Serie aldım. Kılıf arayanlara tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojannn

    evet arkadaşlar 1 kasımdan bu yana genel olarak telefonla ilgili yorumlarımı yazayım. bilenler bilir ozaki icoat şeffaf kılıf ile çekimler yapıp koymuştum 32 gb gold için.

    şimdi genel olarak telefonun durumunu ele alalım. öncelikle bazı arkadaşlar kağıdın kasaya girebildiğini göstermişler. doğrudur. kasanın tamamı boyunca o kağıt gezecek şekilde boşluk vardır. bir arkadaşımızın yazdığı gibi üretim toleransıdır bu. bilgi de doğrudur.

    bunun dışında home tuşuyla ilgili farklı bir sorun var. evet ilk kullandığınız günden sonra yumuşuyor home tuşu. basmada problem olmuyor. ancak çok saçma bir sorunla karşı karşıyayım belki yaşayanlar vardır. home tuşuna bastığınız zaman sanki bir parça içeriye oturuyormuş gibi ses çıkıyor. yani bir basışta 2 klik sesi duyuyorsunuz. bazen de normal olarak tek klik duruyorsunuz. home tuşunun çok az kullanıldığını ve assistive touch ı çok kullandığımı da belirteyim.

    diğer bir problem ise ses boğukluğu. son güncellemeden sonra bu problem hatrı sayılır derece azaldı. çok nadir de olsa karşı taraf sesi boğuk duyduğunu söylüyor. duyulmayacak halde deği ancak yanağınıza mikrofon yapışmış gibi diye tarif ediyorlar. problemin tamamen yazılımsal olduğu çok açık.

    power tuşuna gelelim, buradaki asıl sorun uzun süre power tuşunu kullandıktan sonra o tuşunda yumuşayabilme ihtimali. bu iphone 5 den beri yaşanan bir durum. yani tuş içeriye göçmüyor. ancak basılmaları algılayamayacak hale gelecek. şu an o sıkıntıyı yaşamıyorum ama yaşayacağıma eminim hissettiriyor kendini çünkü.

    genel olarak problemlerin tuşlarda olduğunu görüyorsunuz. benim en büyük beklentim "i5s de parmak izi olsun ancak biz o parmak izi sistemini kullanarak da uygulamalardan çıkabilelim" di. bir çok kişinin aklından da geçen buydu. ne yazık ki bu gerçekleşmedi. eğer bunu yapabilirlerse home tuşundan dolayı servise göndermeler %40 50 azalacaktır.

    diğer sorunumuz: parmak izi en ufak bir terlemede parmağınızı görmediğini belirteyim. dışarısı soğuk olduğunda da parmak izini 2. de ya da 3. de okuyabildiği de oluyor. bir çok iphone 5s de de bu sorunu gördüm. yani parmak izi sistemi, çözümleme konusunda oldukça yavaş kalıyor.

    gelelim ozaki icoat kılıf meselesine. mesaj atan çok kişi oluyor. burdan genel olarak yorumlayayım. 1 kasımdan bugüne kadar çok iyi derecede koruma sağladığını söyleyebilirim. ancak yağmur yağarken dışarıda telefonunuzu elinize alırsanız o su damlacıkları kılıfın içerisine kaçıyor. zaten hemen de belli ediyor. bu sinir bozucu, hemen kabı çıkartıp temizleyip takmak istiyorsunuz. başıma bir kaç defa geldi. tabi içine toz girmemesi için banyo gibi ortamlarda kabı takmak daha makul. kılcal çizikler bir süre sonra öyle artıyor ki yine de dikkatli bakılmadığı takdirde görüldüğü oluyor. sadece telefonun beyaz kısımlarında yani arkasında.

    umarım faydalı olmuştur.

    Home tuşunda uzun süreli kullanımda sorun çıkacakmış gibi duruyor ama daha birşey yaşamadım. Üreticilerde bu konuda hashas göstermiş olduğunu düşünerek sorun etmiyorum.
    Terleme ve soğuma anında parmak izi görmeme durumu şuan benimde en büyük sorunum. Malesef dert.
    Telefonu kılıfsız kullandığımdan sorun teşkil etmiyor.




  • Şimdi başka tarayıcıdan denedim sepet boş gözüküyo. bu tarayıcıdan yaparsam bi sorun olur mu 10 bin çekmesin karttan ?
  • bora260 kullanıcısına yanıt
    yeni farklı bi üyelik alın ve onunla başka tarayıcıdan satın alın çekilecek tutarı zaten size gösterir.
  • Aynı üyelikle başka tarayıcıdan yaptım tutarı 2450 gösteriyo. şimdi sorun yok değil mi ? bide saat 5 i geçti şimdi sipariş versem salıya ancak elimde olur sanırım. pazarda kargo olmadığından. bu arada teşekkür ederim kardeşim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bora260

    Ben şansıma edeyim arkadaş . Bugün gittim 5s almaya ama koskoca eskişehirde uzay grisi 32gb 5s bulamadım :( gold dolu ne hikmetse. o kadar para vercem istediğimi alırım mantığıyla almadan eve geldim. Ayrıca incelediğimde home tuşu bana biraz küçük geldi videolarda izlediğimde daha büyüktü sanki :D bide çok parmak izi oluyo home tuşu :D ( 500 kişi dokunursa olcağı o gerçi :D ) Neyse apple store dan alayım bari dedim. Fakat daha önceleri denemek amaçlı girdiğimde nası oluyo filan diyerek sepete eklemişim. şimdi almaya kalktığımda 10 bin tl civarı ücret gösteriyo. VE sepeti göremiyorum daha önce seçtiklerimi kaldıramıyorum yani.

    Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafayı yicem artık bugün :@

    Satin ala bas sadece bi tanesini sec onu al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hakan074999 H kullanıcısına yanıt
    1 tane gözüküyo zaten ama ödemede 10 bin diyo. neyse şimdi başka tarayıcıdan aynı üyelikle denedim 2450 tl diyo yani normali bu. şimdi sorun olmaz demi? limitte var kartın çekindim biraz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bora260

    1 tane gözüküyo zaten ama ödemede 10 bin diyo. neyse şimdi başka tarayıcıdan aynı üyelikle denedim 2450 tl diyo yani normali bu. şimdi sorun olmaz demi? limitte var kartın çekindim biraz

    Dostum turkcell mağazadan alsana..hem 50 tl daha ucuz hemde gencturkcell yada profosyoneller kulubu şifresi ile 25 tl indirim var.toplamda 75 tl avantajın olacak ayrıca apple tv hediyesi var.
  • Beyler bugün aldım ama kilit tuşu çok sallanıyor çok acil yardım lazım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide ben turkcell kullanmıyorum ki yani gnc şifre yok. ayrıca o faturalı kullanıcılar için değil mi ? yoksa herkese mi öyle beleşten tv mi vercekler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bora260

    İyide ben turkcell kullanmıyorum ki yani gnc şifre yok. ayrıca o faturalı kullanıcılar için değil mi ? yoksa herkese mi öyle beleşten tv mi vercekler :)

    hayır kredi kartıyla alanlarda yararlanıyor.. 5s ve 5c alan herkese evet beleşten apple tv veriyorlar
    zaten turkcell mağazadan alış veriş yapabilmek için turkcell şifresiyle girşi yapmanız lazım, bir tanıdıgınızın turkcell hattı varsa alış veriş yapabilirsiniz..
    sayfasında ayrıntılı bilgiler var..

    http://www.turkcell.com.tr/tr/yeni-yil-hediyeniz-turkcellcomtrden

    http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-5S-32GB/1007901/134117.html




  • saol dostum. baktım şimdide tel numarası ve şifre diyo. tel numarasınıda turkcell hattımı olması lazım ? bide bi sorun yoktur telde demi yada değişim vs olur mu ? ilk defa netten pahalı bişy alcam da :D bu zamana kadar sadece gözlük almıştım :D
  • Kafam iyice kazana döndü haa :S apple store dan mı alayım turkcell den mi ? o televizyon benim ne işime yarıcak ki 300 tl lik tv. sattırıyolar mı ki ? alırım 200 e satarım olur mu öyle ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bora260

    saol dostum. baktım şimdide tel numarası ve şifre diyo. tel numarasınıda turkcell hattımı olması lazım ? bide bi sorun yoktur telde demi yada değişim vs olur mu ? ilk defa netten pahalı bişy alcam da :D bu zamana kadar sadece gözlük almıştım :D

    ben geçen hafta turkcell mağazadan i5 32 gb aldım. içiniz rahat olsun, telefonlar 2 yıl hem genpa hemde apple türkiye garantisinde yani apple store den aldıgınız üründen hiç bir farkı yok.. kargo 3 gün içinde elime ulaştı ve 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum.. bir sıkıntı olsa garantisini geçtim arkasında turkcell var sonuçta

    alış veriş yapabilmek için turkcell numarası ile şifre almanız lazım o numara ve şifre ile giriş yapacaksınız, yalnız hat sahibi kimse fatura onun adına kesilir.
    25 tl indirimden yararlanmak için gerekli bilgiler linkte mevcut ;

    http://www.turkcell.com.tr/kulup-ve-programlar/profesyoneller-kulubu/turkcellmagaza-com

    aklınıza takılanları ( farklı operatörlerden aramak için 0 532 532 00 00 ) müşteri hizmetlerini arayarak sorun. ben almadan önce herşeyi sormuştum
    malesef apple tv kampanyası o zaman yoktu eğer olsaydı kesinlikle 5s alırdım.
    ayrıca istanbul bilişimde advantage kartı olanlara 18 ve 24 ay taksit seçenekleri de mevcut, diğer k.kartlarına ise vade farkı olmadan 12 taksit yapıyorlar. ürünler hem disbiritör hemde apple türkiye garantili..

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/apple-iphone-5s-32-gb-uzay-gri-cep-telefonu-fiyati,72386.html

    turkcell mağazada vade farksız 12 taksit sadece world karta var, diğer kartlara yaklaşık 40 tl vade farkı oluyor ( ayrıca 1000 tl üzeri alış verişlerde 100 tl world puan hediye ) apple store'da bonus,world,axess ve maximum kredi kartlarına vade farkı bulunmuyor. diğer kartlarda varmı bilmiyorum ama word kart da 100 tl puan durumu geçerli bütün alış verişlerde geçerli..
    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 21 Aralık 2013; 19:16:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bora260

    saol dostum. baktım şimdide tel numarası ve şifre diyo. tel numarasınıda turkcell hattımı olması lazım ? bide bi sorun yoktur telde demi yada değişim vs olur mu ? ilk defa netten pahalı bişy alcam da :D bu zamana kadar sadece gözlük almıştım :D

    Amannn diyim ama 50 lira icin sakin baska yerden alma sakin bak ben aldim apple store dan bide kahve kilif aldim telefon ara ara hat kesiyodu aradim adam bi ayagimin altini opmedigi kaldi hemen gonderelim efendim yenisini dedi o cumle bitti telefona mail geldi urun hazirlaniyor diye yemin ederim sasirdim bu ne hiz dedim apple farki dedi eleman kapaticaktim sonra aklima geldi ya dedim benim bu kilifin rengi hosuma gitmedi birazda cok kir tutuyo dedim hemen efendim degistirelim dedi siyah lutfen dedim 2 sn sonra mail geldi urunler isleniyor diye buNlarin hepsi 5 dk surdu ve dedim ki ya cok hizli oldu ben ne yapicam simdi kargoyami vericem telefonu dedim yok efendim biz size gondericez telefonu size ulasicak ondan sonra eski cihazi biz aldiririz sizin bisi yapmaniza gerek yok dedi simdi soruyorum turkcell den veya baska yerden alan arkadaslara Allah askina bole bi hizmet gordunuzmu sahsen ben gormedim 50 lira degil 200 lira bile fazla veririm buradan alacak arkadaslarada ornek olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşim çok saol cidden ya açıkladığın için. bndede word var zaten. annemde turkcell var onun numarasıyla yapayım o zman. çok saol tekrardan
  • Dahada gelmediler almaya 2 tane 5s oldu elimde :)) birini kiraya vereyim bari yenisi geleli 1 hafta oldu :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan074999


    quote:

    Orijinalden alıntı: bora260

    saol dostum. baktım şimdide tel numarası ve şifre diyo. tel numarasınıda turkcell hattımı olması lazım ? bide bi sorun yoktur telde demi yada değişim vs olur mu ? ilk defa netten pahalı bişy alcam da :D bu zamana kadar sadece gözlük almıştım :D

    Amannn diyim ama 50 lira icin sakin baska yerden alma sakin bak ben aldim apple store dan bide kahve kilif aldim telefon ara ara hat kesiyodu aradim adam bi ayagimin altini opmedigi kaldi hemen gonderelim efendim yenisini dedi o cumle bitti telefona mail geldi urun hazirlaniyor diye yemin ederim sasirdim bu ne hiz dedim apple farki dedi eleman kapaticaktim sonra aklima geldi ya dedim benim bu kilifin rengi hosuma gitmedi birazda cok kir tutuyo dedim hemen efendim degistirelim dedi siyah lutfen dedim 2 sn sonra mail geldi urunler isleniyor diye buNlarin hepsi 5 dk surdu ve dedim ki ya cok hizli oldu ben ne yapicam simdi kargoyami vericem telefonu dedim yok efendim biz size gondericez telefonu size ulasicak ondan sonra eski cihazi biz aldiririz sizin bisi yapmaniza gerek yok dedi simdi soruyorum turkcell den veya baska yerden alan arkadaslara Allah askina bole bi hizmet gordunuzmu sahsen ben gormedim 50 lira degil 200 lira bile fazla veririm buradan alacak arkadaslarada ornek olsun

    Haydaa.. abicim biriniz öyle diyo biriniz böyle :) ee ben ne yapıcam şimdi apple store da sinir etti. gerçi o benden kaynaklandı benm beceriksizliğim biraz. tv filan önemli değil benm için ztende ne bilim olsa fena olmaz dedim. ben zten bugün mağaza mağaza dolaştım yoktu anasını sattımın 32gb ı ondan mecbur netten alcam




  • hakan074999 H kullanıcısına yanıt
    Turkcell mağaza'da satılan ürün ile apple store'da satılan ürünün farkı ne açıklarmısınız? bu kadar kesin konuşmuşsunuz da merak ettim??
    sonuçta her iki üründe apple türkiye garantili.. ve tr ithal yani paralal ithalat değil.. sıfır jelatininde açılmadan elinize geliyor..
    15 gün içinde şartsız iade hakkı var, bu durumda apple store'den alışveriş yapmanın turkcell mağazadan alışveriş yapmaya göre ne gibi avantajı var?? kısaca apple türkiye garantisi varsa apple türkiye size göstermiş oldugu aynı özeni göstermek zorunda.. turkcellden aldınız ben ilgilenmem durumu yok yani....
    ayrıca turkcell de ertesi gün ücretsiz kargoya veriyor merak etmeyin apple tv hediyesi de cabası.. apple store böyle bir hediye veriyor mu şahsen ben görmedim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bora260

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakan074999


    quote:

    Orijinalden alıntı: bora260

    saol dostum. baktım şimdide tel numarası ve şifre diyo. tel numarasınıda turkcell hattımı olması lazım ? bide bi sorun yoktur telde demi yada değişim vs olur mu ? ilk defa netten pahalı bişy alcam da :D bu zamana kadar sadece gözlük almıştım :D

    Amannn diyim ama 50 lira icin sakin baska yerden alma sakin bak ben aldim apple store dan bide kahve kilif aldim telefon ara ara hat kesiyodu aradim adam bi ayagimin altini opmedigi kaldi hemen gonderelim efendim yenisini dedi o cumle bitti telefona mail geldi urun hazirlaniyor diye yemin ederim sasirdim bu ne hiz dedim apple farki dedi eleman kapaticaktim sonra aklima geldi ya dedim benim bu kilifin rengi hosuma gitmedi birazda cok kir tutuyo dedim hemen efendim degistirelim dedi siyah lutfen dedim 2 sn sonra mail geldi urunler isleniyor diye buNlarin hepsi 5 dk surdu ve dedim ki ya cok hizli oldu ben ne yapicam simdi kargoyami vericem telefonu dedim yok efendim biz size gondericez telefonu size ulasicak ondan sonra eski cihazi biz aldiririz sizin bisi yapmaniza gerek yok dedi simdi soruyorum turkcell den veya baska yerden alan arkadaslara Allah askina bole bi hizmet gordunuzmu sahsen ben gormedim 50 lira degil 200 lira bile fazla veririm buradan alacak arkadaslarada ornek olsun

    Haydaa.. abicim biriniz öyle diyo biriniz böyle :) ee ben ne yapıcam şimdi apple store da sinir etti. gerçi o benden kaynaklandı benm beceriksizliğim biraz. tv filan önemli değil benm için ztende ne bilim olsa fena olmaz dedim. ben zten bugün mağaza mağaza dolaştım yoktu anasını sattımın 32gb ı ondan mecbur netten alcam

    Apple tv hediye ediyolarsa ve apple garAntisi varsa bilemem apple tv de evinde internet varsa ve kullanicaksan onemse ,,benim basimdan geceni de gozden gecir turkcell bunu yaparmiydi kendine sor secim senin tabi gene ben bilemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.