Şimdi Ara

Hp laptop garanti şartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sa
    Beyler şimdi ben Hp marka laptop kullanıcısıyım. Ancak bu son günlerde pc acayip ağırlaştı ve format atmayı düşünüyorum. Eğer atarsam garantiden çıkarmı onu merak ediyorum da ?
    Pc modeli: hp pavilion dv6-6b06et



  • Farklı bir sürüm windows kurmayı düşünmüyorsan recovery ile bilgisayarını fabrika ayarlarına geri döndürebilirsin. Yaklaşık 15-20 dk sürer ve formattan daha kolay bir işlemdir.
  • ben ilk pc yi aldığım zaman işletim sistemin de arıza vardı mavi ekran alıyodum filan recovery i kullandım bi kere sonra işte tekrar yavaşlamaya başladı tekrar yapiyim dedim recovery çalışmıyo. çok uğraştım ama recovery i başlatamadım onun için son çarem format atmak . servis inede çok geç gönderiyolar diye vermek istemiyorum bilgisayar bölümü öğrencisiyim okulda pc lazım oluyo. garantiden çıkarmı ben onu merak ediyorum çıkıyosa mecbur servise yollıcam ama çıkmıyısa kendim de format atabilirim.
  • up up
  • Ben bi yerde okumuştum adam format attım farklı bir sürüm ile ben buna linux kurup yollasam alırlar mı diye adam da serviste yazılıma karışmıyolar demişti ancak sen yinede az daha cevap gelmesini bekle :D
  • Servis kullanılan yazılıma karışmaz, Arıza yazılımsal değilse. Ayrıca;

    aynı üründen bende de vardı ısınma, yavaşlama, ses ve elektrik kaçağı arızası için garantiye tam 1 yıl sonra gönderdim yani daha 1 yılı vardı, serviste 22 gün kaldı ve hiçbir şekilde dönüş yapılmadı 22 nci gün gelip alabilirsiniz dediler bende itiraz ettim 20 iş gününü geçti fatura ücretimin geri ödenmesini istiyorum diye, yok efendim aslında 20nci gün geldi ama arkadaşlar paketi açmamış falan dediler benim sorunum değil o sizin sorumsuzluğunuz dedim ve ücret iademi istedim... paşa paşa yaptılar işlemi ve paramı aldım. şu an, aynı paraya;
    4 gb paylaşımsız ekran kartı
    12 gb ram
    1 tb hdd
    v.s. bir ürün aldım ve çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.