Şimdi Ara

Talon ve Riotun inanılmaz dengesizliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dengesizliğine sonuna kadar katılıyorum ama burda sorun talonda değil diğerlerinde. S4'ü göremeyeceğim ama bu assasinlerin egemenliği devam eder gibi geliyor. Önceden Force Of nature vardı hog vardı tanklığın doruklarına ulaşırdık bu itemlerle. Warmog'un nerf yemeden önceki hali mesela fon ile birleşince mükemmel bi kombinasyon oluşuyordu. Ama o zamanlar kimsenin tanklardan şikayet ettiğini görmüyordum. Ne zaman assasin karakterler ön plana çıktı o zaman eşitsizlik hakim oldu oyunlarda. Bi kogmaw oynanmıyor süper bi adc olmasına rağmen. Riot'un dengesizlikleri yüzünden 40-50 champ üzerinden oyun oynuyoruz. zed ahri fizz khazix bu 4'ü oyunun tadını kaçırdı kanımca.
  • zaten iş yapacak hero olsa pepsi beleş dağıtırmı
  • Talon manaless olsa midde katarinadan farkı olmaz. Topa gank atıp base gitmeden 2. Hatta 3. Bir lane gankı atar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talon oynamak biraz zordur, early game çok zayıfladı, ama manalı olması emin olunki daha iyi zed ile bir komboda enerji bitiyor ama late gamede mana sorunu kalmayınca 2 saniyede bir q atılıyor ayrıca talon en iyi late game assassianı tabi talonun gücü düşük seviye oyunlarda anlaşılamıyor, zedin manalı olmasını isterdim çok daha güçlü olurdu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda çizmişler her gün düzenli konu açıyordu
  • Q ile bana 1.5 k atınca nerf yemesi gerektiğini düşünmüştüm ah ah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet vur dedi riot öldürdü...
  • Ben de tüm assassin heroların manasız, enerji ile oynamasından yanayım. Çoğu şeyde var dengesizlik ama umarım ileride düzelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: im Vendetta

    Kaç gündür aklima geliyor.CiddenRiot cok dengesiz.

    Su anki konumuz Talon.Bildigimiz gibi Talon assassin.Tipki Zed,Kha gibi.Fakat dedigim gibi yine Riot ve onun inanilmaz dengesizligi ön plana cikiyor.

    Mesela mainim Zed.Mainim olmasi onu ovecegim anlamina gelmez.Cok dengesiz bir hero.O skillset ile mana kullanmamasi kadar sacma birsey var mi? Birde talonumuza bakin.Kombosunu yaptigi an manasinin yarisi gidiyor.Heleki Kha.Oyun ilrledikçe durdurulmaz oluyor.Birde Talona bak.

    Tabikide Talona useless demiyorun kullanan cok iyi oynuyorAma birde zed ve khaya bak.Oyunu bilmeyen biri bile ustunluk kurabilir.Cunku ustunluk kurmaya elverisli ikiside.

    Talona kesinlikle buff gelmeli.Yeni sezonda mana yerine enerji kullanmali.Skilleri biraz daha yukseltilmeli.Katarina akali zed mana kullanmazken talonun mana kullanmasi ne kadar dengesiz degil mi ?

    senin nick neden çizili sana katılıyorum deseler benim niclide çizerlermi babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.