Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
42
Favori
333.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • i30uma navimex android taktırdım. şimdilik memnunum. kendi navigasyonu yerine yandex.navi yükledim. internete bağlarken 2 farklı 3G vınn modem denedim ama görmedi. cepten paylaşım yapmak da cep telefonunun pilini çabuk yiyor. şöyle bir çözüm buldum; 5v usb'den güç alarak çalışan tp mr3020 diye ufak bir cihaz var, buna vınn modemi bağlıyorsunuz, naviyi de buna wifi olarak bağlıyorsunuz. bu şekilde kontağı açık navi açılınca bu cihazlar da devreye giriyor ve 1-2 dakika içerisinde internet otomatik olarak bağlanmış oluyor. böyle bir mekanizma yerine pilli wifi/3g vınn'lar da var ama şarj oldu olmadı, aç kapa mevzusu nedeniyle bu yöntem daha pratik geldi. merak edenler için paylaşmak istedim.
  • Arkadaşlar Honda civic için taktırdığım navimex android cihazı tekrar söktüreceğim yerine avgo smart alıyorum, sipariş verdim haftaya gelir büyük ihtimal. Navimexten çok daha iyi olacağına şüphem yok. Android cep yelefonlarında bile düzgün çalışmazken bu tür cihazlardan performans beklemek bence yanlış olur. Acizane tavsiyem uzak durun Navimex zımbırtısından. Ben ancak iki hafta katlanabildim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsignia aracıma android cihaz taktırdım digiplay çalışmıyor. Birde wireles olmadan telefon u ekran olarak nasıl bağlayabilirim (digiturk ü aradım anlattım durumu kullamazsınız dediler ama bana hiç mantıklı gelmedi herşey yükleniyor digiplay yükleniyor ama kullanıcı girişine girdiğimde uygulama kapanıyor)

    telefonum zenfone 6 pc link i açıyorum ama usp den bağlanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemotek56 -- 7 Eylül 2016; 8:46:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemotek56 K kullanıcısına yanıt
    Digitürk gene sallamış. Bende de android var googleplay üzerinden digiplay yükledim ve gayet de güzel çalışıyor. Kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi? internet düzgün çalışmıyorsa ondan da olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldırdım yükledim defalarca olmuyor.
    Cihaza yazılım yuklenecek dediler ve sökup servise yolladılar bakalım ne olacak
    digiturk Zaten anlayamıyor mh ni aramamak lazım boşa zaman kaybı oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaza yazılım yüklendi fakat olmuyor digiplay . Ayrıca vpn de aktiflenmiyor cihazda yazılımsal bir durum var ama çözemedim. Güvenlik sertifikası ile ilgili gibi duruyor yardımcı olabilecek var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemotek56 K kullanıcısına yanıt
    VPN den kastınız nedir? İnternet bağlantısında bir sorun yok değil mi? Naviyi hangi telefon üzerinden internete çıkarıyorsanız o telefonda digplay yükleyip denediniz mi?
    Mesela benimkinde de internet aktif değilse playi açınca uygulama durduruldu diyip kapanıyor. Navimex 9921 android modeli benimki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki nav 9993. Telefonun internetinde sorun yok onda digiplay izliyorum.vpn programları bu cihazda aktiflesmiyor bence sorun bu yazılım buna izin vermiyor sanki siz vpn kurup aktive ettiniz mi hic.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoları ve mp3 leri flash tan cihazın hafızasına nasıl atabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemotek56 K kullanıcısına yanıt
    VPN ilk bir durum yok ki hocam neden açmaya çalışıyorsunuz? Normal internete çıkışınız varsa digiplay de sorunsuz çalışması lazım. Sonuçta alet aynı bir tablet mantığıyla çalışıyor. Benim android versiyonu kitkat 4.4.
    İsterseniz aldığınız yere bir danışın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kitkat 4.4 aldığım yer digiplay i bilmiyor ben anlattım sadece digiplay çalışmıyor vpn e gerek yok sadece digiplay için denemiştim.yazılımla ilgili ya da imei no su ile ilgili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Bravo aracıma aşağıdaki açıklamadaki ürünü aldım. Genel olarak memnunum.

    Yaşadığım problemler.
    1- Turkcell VINN ile data hattım üzerinden 3G bağlantı yapıyorum. Cihazdan çıkan usb uzatma kablosuna bağlıyorum ancak arada
    bağlantı kurulamama problem yaşamaktayım. VINN çıkarıp taktığımda bir sure sonra düzeliyor.
    2- Google Play üzerinden bir kaç uygulama yükledim. Cihaz inanılmaz saçmalamaya başladı. Sanırım 1GB ram yetersiz geliyor.
    3- Eve yakın mesafede olmama ragmen WIFI bağlanmıyor. (Aynı yerde Lenovo telefonum bağlanıyor)
    4- Ana ekrana dönmek için ayrıca bir tuş olmadığından bazı uygulamalarda ana ekrana dönmek güç oluyor. (İGO)
    5- Stop ettiğimde cihaz yeniden başlamıyor ve yeniden başlatmanın herhangi bir bildiğim yolu yok.

    Ürün Adı : NAVIMEX FIAT BRAVO
    Ürün Kodu : NAV 9961


    Merak ettiğim konu bu İGO navigasyon programının internet bağlantısı kullanıp kullanmadığı ??
    Anlık trafik bilgisini alıyor mu, rotayı buna gore mi çiziyor ve rotasını güncelliyor mu ?
  • pmsata P kullanıcısına yanıt
    canlı trafik + navi için ben yandex navi yükledim, onu kullanıyorum ve çok memnunum. gideceğim yeri telefon veya bilgisayardan bulup yerlerim'e kaydediyorum, sonra arabadan direk o noktaya trafik destekli yol tarifi yaptırıyorum.
  • Ekran böyle kaldı sorun ne
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracın arayüünü oluşturan progrmın app sini paylaşabilecek olan var mı?
  • merhaba,
    bende navimex android taktırarak aranıza katıldım.
  • Arkadaşlar merhabalar, 2 sorum olacak

    1-fiesta araç için ön konsolun soluna sıkıştırabileceğim yani takabileceğim küçük 3-3.5 inç falan bir plaka tipi geri görüş kamerası tavsiye edebilirmisiniz?

    2-hem navigasyon hem geri görüş kamerası olan bir navigasyon cihazı tavsiye edebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydinyigit-

    Honda civic aracım için 9914 model android navimex dün itibari ile montajı yapıldı. Cihaz kalite algısı olarak avgo (android) modelinden daha kötü ama kalitesiz diyemem.
    Cihazı alacak arkadaşlara kısaca bakabildiğim kadarı ile anlatmaya çalışayım.

    Kapanıp açılma süresi hızlı
    Ses kalitesi vasat (eski hoparlörleri çıkartıp yerine sony xs-gs1621c mid takımı ve iki kanal sony amfi bağlattım ama subwoofer yok o nedenle iyi ses duyamıyorum)
    Bluetooth müzik aktarım kalitesi vasat hatta yüksek seslerde çalan parça bitince aradaki paraziti duyabiliyorsunuz
    Navigasyon güzel
    Saat tarih ayarı arkadaşların dediği gibi sorunlu ama manuel olarak yapılabiliyor
    Uygulama indirmede sorun yaşadım (ilk denememdi tekrar deneme için zamanım olmadı, muhtemelen internet bağlantısı ile ilgiliydi)
    Radyo parazitli (net çeken kanallarda var)
    Dvd sorunsuz çalılıyor ses kalitesi iyi
    Direksiyon kumandaları sorunsuz çalışıyor
    Kutu içinden çıkan kamera honda civic için uygun olmadığından taktıramadım yeni kameranın gelmesini bekliyorum
    Dokunmatik gayet iyi çaşılıyor hassasiyet güzel
    Detay ayarları fazla olduğu için kullanıcı dostu değil
    Menüler çok karışık (ayar menüleri) sade olsaymış daha güzel olurmuş
    Aracıma tam oturdu ama klima düğmelerinden biri zor basıyor kasası kasmış, tekrar söktürüp montajı yeniden yaptıracağım inş düzelir, eğer düzelmezse ciddi sıkıntılı bir durum. Düğme çok sert basılmıyor.

    Kısaca şimdi olsa alırmıydım diye sorarsanız kesinlikle almazdım.

    Avgo andorid tavsiye ederim

    Telefon ile Teknik servisten yardım almak istediğiniz zaman bildiğiniz pasaj dükkanını aramış gibi telefonlara cevap veriyorlar soru sormaya cesaret edemiyorsunuz :) her an terslenme ihtimaliniz var

    Alacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum. Cuclone veya avgo android almaları tavsiyemdir.

    Bluetooth ile ilgili bir sorunum var: karşı tarafın arama sırasında sesi gelmiyor. Montajı yapan hoparlörler anfiye bağlandığı için ses gelmez diyor ama bana saçma geldi öyle olsaydı müzikte dinleyemezdim, muhtemelen bağlantıyı yanlış yaptı en azından navimex teknik servisi öyle dedi. Durum bu arkadaşlar. Alacak kişiler 100₺-200₺ Daha fazla verip diğer modellere yönelsinler. Acizane tavsiyemdir.

    Alış fiyatım: 1080₺ android navimex 9914 modeli


    Ewet arkadaşlar navimex cihazımdan kurtuldum, sonunda onu verip yerine çok çok methedilen avgo smart 917 cihazı aldım, amma keşke bu işlere hiç bulaşmasaydım diyorum şimdi çünkü avgo da nevimex gibi zeka özürlü çıktı kesinlikle uzak durun derim. şöyle kaliteli böyle kaliteli diyenlere de kulak asmayın.
    neden öyle düşünüyorum, avgo' da navimex te diğer modellerde emin olun birbirine çok yakın kalitede cihazlar ve hepsi bildiğimiz dandik çin işi cihazlar. bu cihazlardan iki tane sök-tak yaptım aracıma, verdiğim ekstra paralara mı yanayım, mutsuzluğuma mı yanayım, beklentimin içine etti ona mı yanayım...
    arkadaşlar bunlara bir etek dolusu para bayılacağınıza benden size tecrübe ile sabit uzak durun bütün marka ve modellerinden.

    Gidip bi tane çerçeve alın 200tl ye 1500tl yede pioneer-kenwood-sony-jvc-alpine gibi köklü markaların istediğiniz özelliklere sahip bir cihazını alın ve sadece bu araç değil yeni aldığınız araçlarda bile kullanabilceğiniz cihazlar olacaktır. ayrıca altın gibi ne zaman isterseniz değerlendirirsiniz. ses kalitesi ve yazılımları asla üzmez diye düşünüyorum.

    ben avgo smart cihazımıda bugün söktürüp tekrar orjinal mp3 çalarını taktıracağım :(( en az 500tl zararım oldu sök-tak işi ve cihazı ikinci el fiyata tekrar aldığım yere iade den dolayı.
    foruma çok yazmam ama bu firmaların mallarından uzak durun aracınıza yazık, gidip aklı başında kaliteli firmaların mallarına bakın, ekstra 200-300tl fazla verirsiniz ama kafanız saat gibi olur. arabayı her çalıştırıp müzik sesi duyduğunuzda sizi mutlu eder ve bu duyguya paha biçilemez.

    bu arada bu cihazların ses kalitesi kesinlikle orjinal mp3 çalarından daha kaliteli belirtmiş olayım.
    ben ön kapılarıma sony premium mid takımı aldım çok güzel sesi var anfi takmadım bu şekilde çok tatminkar sesi var eğer ses kalitesi istiyorsanız bu şekilde yapabilirsiniz ama yüksek seste verim düşüyor bilginize (tabi ki ses işi tamamen görecelidir)

    TEKRAR SÖYLÜYORUM BU CİHAZLARDAN UZAK DURUN PARANIZA YAZIIIIKKKK NAVİGASYON VE USB DEN MÜZİK DİNLEME HARİCİNDE HİÇ BİR ÖZELLİĞİ DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR BU İKİ ÖZELLİK İÇİNDE BU KADAR PARA VERİLMEZ.
  • Corolla aracımda Navimex marka dahili araç andorid navigasyonumda igo nextgen'i kullanırken aynı anda radyo / dvd / usb gibi kanallardan müzik dinlerken navigasyon ekranına ya da menülerine dokunduğumda, navigasyon sesli yönlendirme yaptığında ya da uyarı sesi verdiğinde müzik sesi kısılıyor ama geri eski şiddetine gelmiyor. Örneğin 5 kademede aldığım sesi 11-12'ye getirince alabiliyorum. olması gereken ise (igo primo'da çalışan sistem) navigasyon sesi devreye girdiğinde ya da ben dokunduğumda arka fonda çalan müziği azalttıktan sonra sesli uyarı işlemi bitince ya da ben ekrandan elimi çektikten 1-2 saniye sonra tekrar eski şiddetine gelmesidir. Ama nextgen'de müzik sesi aynı şiddeti ile geri gelmiyor ve kısık kalıyor.

    sys ya da başka bir dosya/klasör kaynaklı olabilir. primo'yu değil de nextgen'i kullanmak istiyorum ve yardım bekliyorum
  • cenk_99 C kullanıcısına yanıt
    eğer fiesta aracınızdaki ekranın bulunduğu alan piano black ise navitech'in (yetkili servislerin de taktığı) piano black kasası olan cihazı alabilirsiniz. Eğer mat siyah ise navimex android cihazı alın derim ben.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.