Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
975
Cevap
44
Favori
335.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 8861 deneyin
  • Selamlar, i20 aracıma 4gb/32gb bir modelle katıldım. Ufak bir problemim var
    Aracın multimedyası hiç kapanmıyomgibime geliyor. Mesela chrome açayım, yarın arabaya dönüp kontağı açtığımda chrome aynı sekme duruyor.
    Ayrıca geri.vitese takınca ekranda yakınlık sensöründen gelen bilgiler nasıl görünücek ? Ekranda yeri var ama inaktif.
  • Merhabalar 2014 Model Skoda Octavia aracım için Navimex NAV 9952 HD marka multimedya cihazı taktırdım, ürün genel itibariyle iyi ancak kullanan kişilere sormak istediğim bir kaç husus vardır.


    1) 1 mesaj üstteki beyefendinin belirttiği gibi cihaz hiç kapanmıyor sanırım, anahtarı çıkartınca ekran kapansa bile, ertesi gün araca bindiğimde uygulamalar kaldığı yerden devam ediyor, aracın aküsüne yük bindirir diye endişe ediyorum.

    2) araçta blutooth kapatmak için herhangi bir ayar bulamadım, blutooth nasıl açıp kapatabiliriz.

    3) aracın eski teybinde bulunan araç ile ilgili bir çok ayar bu cihazda da aktif oldu fakat gündüz farı için açma kapama menüsü yok bu hususta ne yapılabilir ?

    4) kontağı çevirince teybin otomatik açılmasını nasıl devre dışı bırakırım.


    Bu sorduklarım ile ilgili ayarlarda baya kurcaladım fakat bunlarla ilgili opsiyon bulamadım.

  • Benim yazım bir sorun değil çözüm mahiyetinde. Navimex multimedya cihazı android olduğu için android auto uygulamasını nasıl çalıştıracağımı bulamamıştım. Uzun araştırmalar sonucunda telefonuma android auto'yu yükledim. Navimex cihazımada "Headunit Reloaded Trial for Android Auto" isimli uygulamayı yükledim. Cihazda bu uygulamayı ekranda açıp, telefonumu kablo ile bağladığımda android auto uygulaması ile bağlantı sağladım. Bir amatör olarak böyle bir çözüm buldum. Daha gelişmiş bir çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim. 🙂
  • Merhabalar dün dayımın BMW e90 kasa aracına navimex multimedya taktırdık cihazda CarPlay mevcut ama Wi-Fi ve Bluetooth aynı anda bağlanmıyor işletme sahibi ikisinin çakıştığı için birinin kapalı olması lazım dedi. Bana görede ikisinden biri çalışmadığında cihazın bi mantığı kalmıyor bunun çözümü varmıdır? Birde idrive kumandasında radyoya bastığımızda geçiş yapmıyor orijinal teyp üzerinden radyoya geçiş yapmam gerekiyormuş bu sorunların çözümünde yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

    Teşekkürler.
  • Vladicius kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de navimex kullanıcısıyım.
    Söylediğin radyo sorunuyla daha önce karşılaşmadım.https://www.navimex.com.tr/teknik-servis/ bu adresteki numarayı arayarak sorularına cevap bulabilirsin. Benim sorunlarım da böyle çözüldü.
  • Yasin ögr Y kullanıcısına yanıt

    Tamam hocam çok teşekkür ederim.

  • Merhabalar Navimex 9973 cihaz montajından sonra akü değişimi oldu dolayısıyla aracın saati ve tarihi gitti cihaz üzerinden ayarlamasını bir türlü bulamıyorum

    yardımlarınızı bekliyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CaNDaN -- 26 Mart 2021; 9:2:32 >
  • Merhaba magane 4 2019 aracima tesla ekran taktırmak istiyorum elimde başka bir double teyp var alacağım yere takasa verecem ondaki ürün navimex 4-32 navimex nasıldır stabil sorunsuz çalışır mı memnun kalirmiyim maalesef takas olacağı için navimex tek seçeneğim cevap verirseniz çok sevinirim.
    Edit : arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim bu gün bi kaç yer gezdim navimex 2. Kalite diyenler oldu servisi iyi değil diyenler oldu ne yapacağıma karar veremedim fikirleriniz çok önemli üstte yazdığım gibi bir ürünü takasa vereceğim yerde navimex var o yüzden ya navimx taktiracam yada taktirmayacam diğer markalara da çok yüksek fiyatlar söylüyor lar lütfen yardımcı olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahanne21 -- 30 Mart 2021; 18:58:52 >
  • Konu Rahmetli olmuş anlaşılan bende yazdım fakat cevap veren olmadı

  • C.CaNDaN kullanıcısına yanıt

    Bu android cihazlar tıpkı cep telefonu gibidir. Cep telefonundan nasil ayarliyorsanız Cihazın ayarlar kısmından ayarlayabilirsiniz tarih ve saati. Uydu uzerinden ya da internetten (wifi acmaniz gerek) otomatik al diyebilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyperV

    Merhabalar 2014 Model Skoda Octavia aracım için Navimex NAV 9952 HD marka multimedya cihazı taktırdım, ürün genel itibariyle iyi ancak kullanan kişilere sormak istediğim bir kaç husus vardır.


    1) 1 mesaj üstteki beyefendinin belirttiği gibi cihaz hiç kapanmıyor sanırım, anahtarı çıkartınca ekran kapansa bile, ertesi gün araca bindiğimde uygulamalar kaldığı yerden devam ediyor, aracın aküsüne yük bindirir diye endişe ediyorum.

    2) araçta blutooth kapatmak için herhangi bir ayar bulamadım, blutooth nasıl açıp kapatabiliriz.

    3) aracın eski teybinde bulunan araç ile ilgili bir çok ayar bu cihazda da aktif oldu fakat gündüz farı için açma kapama menüsü yok bu hususta ne yapılabilir ?

    4) kontağı çevirince teybin otomatik açılmasını nasıl devre dışı bırakırım.


    Bu sorduklarım ile ilgili ayarlarda baya kurcaladım fakat bunlarla ilgili opsiyon bulamadım.

    Merhaba

    1. Sorunuz için cihaz kapanıyor kapanmama gibi bir şey olmaz. Cep telefonunuzu da kapatın açın uygulamalar arka planda hala durur . Bu normal bir durum olmasi gereken gibi.

    2. blutooth da yine aynı şekilde cep telefonlarinda ki gibi üst bildirim menüsünü aşağıya doğru çekerseniz oradan açıp kapatabilirsiniz.

    3.gündüz far ayarı benim navimex cihazimda faal sekilde yine cihazin arac ayarlar menüsünde görünür halde. Sizin sistemsel kapali olabilir tam emin degilim. Onun icin boyle bir cozum varhttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=gCE-nexSWJQ

    4. Android arac tabletleri genelde direk acilir zaten ac kapa dugmesi olmaz . Acildiktan sonra eski teybi kapatma düğmesi (varsa) cihazi uyku moduna alabilir denediniz mi. Benim aracim citroen c4 onda o sekilde yapabiliyorum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Predatör.

    Merhaba arkadaşlar. Astra j aracıma geçtiğimiz temmuz ayında navimex 2 GB ram 32 GB hafızalı Tesla model android multimedya ekran taktırdım.

    Sürümü 7.1.

    Biraz ağır açılıyor YouTube falan. Çok memnun olduğum söylenemez. Radyosu çekmiyor. Opellerde antene elektrik verilmesi gerekiyormuş. Onu da yaptık. Yaptığımız yerde çok güzel radyoları çekti. Daha sonra ordan ayrılınca hiç çekmez oldu.

    Bir de cihaza telefonumdan internetimiz paylaşıp cihaza kurduğum internet radyosunu kullanıyorum. Sürekli internet bağlantısı kopup bağlanıyor. İki cihazda da bağlantı ayarlarını sıfırladım olmadı.

    Bir de bu cihazda daha fazla ayar kısmı için şifre istiyor. Bu şifre nedir acaba?

    Keske yuksek ram li alsaydin 2 gb ram cok düşük. En az 4 gb olmali takilma olmamasi için. Navimex nedense o şifreyi kimseye vermiyor. Ben telefonla istedim pis bir inat vermiyorlar. Ama ilerde ihtiyac duyarsam gerekirse merkezlerine gidip kavga gürültü yine alacagim o şifreyi. Devlet sırrı sanki. Cihaza para vermişim şifresini bana söylemiyor çok saçma. Kopma olayı biraz sıkıntı olmus. Onu teknik servis ile görüşün derim yazilimsal ya da donanimsal bir sorun olabilir.





  • Merhaba. Fiesta aracımda navimex cihaz var. CarPlay kullanmak için carlink diye bir uygulama var ama açılmıyor bir türlü.

  • Arkadaşlar fluence aracıma navimex ürün aldım ama bazen kendi kendine ilk açılışta kitleniyor sonra akşam işten eve dönerken bakıyorum düzelmiş kendi kendine. Neden yapar bunu bilginiz var mı
  • arkadaşlar opel astra j marka aracımda navimex ürünü var. araç kontrol ayarlarında ayarları tiklediğimde kayıt etmiyor aracı kapatıp açtığımda ayarlar sıfırlanıyor! bu sorunu yaşayan var mı ? astra j de bu cihazı kullanan arkadaşlardan rica etsem PM den benimle iletişime geçebilir mi ? teşekkürler

  • Merhaba arkadaşlar bu gün megane 4 aracima navimex tesla ekran taktırdım bazen 2 uygulama açınca ekran ikiye ayrılıyor birini arka plana almak istiyorum diğeri tam ekranda kalsın diye kısa yoldan nasıl yapa bilirim
    Birde navimex tesla ekranın telegram grubu varmı acaba
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    Edit:arkadaşlar benim araba megane 4 ekrandaki arac clio o fotoğrafı nasıl değiştire bilirim acaba bide sanırım araba fotoğrafından başka bir fotoğraf ta ekleye bilirim
    Birde ben başka bir launcher yukleye bilirmiyim acaba yani tema



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahanne21 -- 7 Haziran 2021; 22:39:16 >
  • Merhaba Arkadaşlar. Geçen hafta perşembe günü ikinci el Ford Focus Araç aldım 3,5 kasa diye tabir edilen. Aracın üzerinde navimex marka cihaz var. Aydın'da Dr Hifi tarafından takılmış (taktıralı 1 sene olmamış henüz). 4lü tuşu çalışmıyordu götürdüm ekstra ücret vererek yaptırdım. Sorduğumda soketin yerinde çıktığını söylediler. (Bende takmayı unuttular. Benden önceki sahibine hiç lazım olmadığı için kullanmamış). Üzerindeki cihazı araştırırken burda bu cihazla ilgili bi sayfa olduğu farkedince uzunca bi okudum. Cihazla birlikte gelen Mıreo DontPanic henüz kullanmadım ama çalışmasında engel bir durum yok. Ben bu navigasyon uygulamasını güncellemek istediğimde birde ne göreyim cihazda navigasyon SD Card yeri olmasına rağmen içerisinde SD kart yok. Müşteri hizmetlerini aradım bazı modellerinde SD kart olmadığını söyledi. Ben Cihaza SD kart takıp cihazda olan navigasyon uygulamasını SD karta aktarsam ordan güncelleme yapıp navigasyonu SD kart üzerinden kullanabilir miyim? Birde Agama car launcher uygulamasını indirdim ama müzik dinlerken yarıda kesiyor bunun sebebi ne olabilir?





  • Sahanne21 S kullanıcısına yanıt

    ayarlar kısmında duvar kağıdı seçeneği olması lazım formata uygun SD kartına ya da flash belleğe fotoğraf atarsan ordan seçtiğin fotoğrafı arka plan olarak ayarlayacaktır.

    tema için agama launcher, carwebguru launcher, car launcher uygulamaları mevcut deneyebilirsin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustilim

    Keske yuksek ram li alsaydin 2 gb ram cok düşük. En az 4 gb olmali takilma olmamasi için. Navimex nedense o şifreyi kimseye vermiyor. Ben telefonla istedim pis bir inat vermiyorlar. Ama ilerde ihtiyac duyarsam gerekirse merkezlerine gidip kavga gürültü yine alacagim o şifreyi. Devlet sırrı sanki. Cihaza para vermişim şifresini bana söylemiyor çok saçma. Kopma olayı biraz sıkıntı olmus. Onu teknik servis ile görüşün derim yazilimsal ya da donanimsal bir sorun olabilir.



    Alıntıları Göster

    Genel anlamda memnunum şu anda hocam. Dediğim gibi wi-fi bağlantı kopma olayını henüz yaptırmadım elim degmedi. O şifreyi buldum biryerlere kayitliydi bulursam atarım buraya.





  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.