Şimdi Ara

Panasonic ST50 serisi olanlar bir bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben ST50 plazma televizyon aldım. Xboxım için aldım ve lag konusunda oyun modunda bir problem yaşamıyoruz. Yalnız tvyi oyun moduna aldığımda yenileme hızı(hz) çok düşüyor ve fps 30 olan oyunlarda gerçekten oynanmıyor. Hele de bi call of duty den battlefield a geçtiğimde hiç oynayamıyorum. Ekrandaki nesneler birbirine giriyor sanki düşük fps de oyun oynuyormuşum gibi.

    Normal moda alınca da bu sefer çok lag oluyor ve hiç oynayamıyorum. Bu sadece xboxta değil bilgisayarı bile hdmı kabloyla bağlasam da yine bir video açtığımda aynı sorunla karşılaşıyorum. Sorun hdmı kabloda da değil 2 tane hdmı kablo değiştirdim.

    2 tane farklı led tvye bağladım xboxımı onların oyun modunda böyle bir şey olmuyor.

    Benim sorum bu televizyonu kullanan kişiler sorunu fark etmemişse bile bir normal moda ve oyun moduna alıp dikkatlice gözlemledikten sonra veya bir şeyi 10 dk oyun modunda oynayıp sonra normal moda geçerse ve cevabı buraya yazarsa çok iyi olur. Sadece benim televizyonda mı var yoksa bütün ST50 lerde de böyle mi. Gelen servis sorunu tespit edemiyor.







  • upp
  • Kimsede st50 yokmu koca forumda?
  • Hocam bende de st50 var ancak oyun konsolum olmadığı için herhangi bir bilgi veremeyeceğim. Ancak ayarlarınızda bir sorun olabilir çünkü plazmayı alırken yaptığım araştırmalarda oyunla ilgili hiç şikayet ile karşılaştığımı hatırlamıyorum.
  • bende de 42st50e var, konsol bağlama fırsatım olmadı ancak arada notebook bağlayıp maç seyrediyorum. Problem gözlemlemedim ancak konsol almayı düşünüyordum açıkçası beni korkuttun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infra_dark

    bende de 42st50e var, konsol bağlama fırsatım olmadı ancak arada notebook bağlayıp maç seyrediyorum. Problem gözlemlemedim ancak konsol almayı düşünüyordum açıkçası beni korkuttun.

    Çok geç cevap verdiğim için özür dilerim ben fazla forum adamı değilim takılmam böyle yerlere o yüzden göremedim.

    Bence bu sorunlar plazmalarda görülen olağan şeyler. Teknosaya gidip plazma televizyonlara baktığımda aynı sorunları görüyorum ve artık alıştım.

    Konsol bence alabilirsiniz çünkü 3 tane led televizyonda denedim konsolu ve lag berbattı, hiç oynanmıyordu. Bir araba yarışı bile oynayamıyordum.

    Sadece dediğim yenileme sorunu var oyun modunda ona da alışırsınız. Ancak mesela call of duty oynayıp sonra battlefield 'e geçerseniz biraz sorun yaşarsınız ama yarım saat bir saat sonra bu sorun da gider çünkü alışırsınız.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.