Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.266
Cevap
306
Favori
2.350.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bunkerops

    Ben de araştırıyorum, AFL den sonra sarı fara hiç alışamadım.iki ürün arasında kaldım:1.http://www.hepsiburada.com/m/philips-h7-x-treme-vision-2-li-ampul-seti-130-daha-fazla-i-p-OTM011300
    2.
    http://www.hepsiburada.com/m/philips-h7-tip-crystal-vision-ampul-seti-011296-p-OTM011296
    1.si 3700k 2.si 4300k ikisini kıyaslarsak 2.si diğerine göre biraz beyazımsıymış.yorumlar o yönde.
    Burada en azından birisini denemiş birisi çıksa da yorumlarını yazsa süper olurdu.

    Deneyen bir kaç arkadaş oldu ben görmedim ama pek fark yok diye söktürdüler... Deneyip satın alıncak bir şart oluşursa alın derim ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar otomatik vites aracımda geri vitese alırken gelen sesten bir şikayetim var.

    Vitesi geriye alınca değişik bir ses oluşuyor, normal vites arış sesi değil , "tak " diye bir ses oluyor. Sanki zor geçiyormuş , dişliler birbirine vuruyormuş gibi.

    Heleki bugün yokuşta yukarıya doğru bırakmıştım, aracı çalıştırıp geriye alınca daha da fazla bi ses geldi. Korktum bir an.
    Servise ancak önünüzdeki haftasonu götürebilicem , sizlere sormak istedim. Yaşayan varmı bu sorunu, normalmidir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar aracın en baz donanımı hangisi oluyor 1.4 T otomatik için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Sizi okuyarak kendi kendime birşeyler çıkarmaya çalışıyordum fakat bende deneyimlerimi aktarayım diğer arkadaşlara belki faydalı olur. Aklıma gelenleri yazıyorum.

    24.04.2016 tarihinde Astra 2016 Neptün Mavi Dynamic Otomatik 1.4 Turbo Benzinli aracımı 84.700 TL ye aldım.


    Tasarım:

    Aracı alırken çok araştırma yaptım kendimce. gitmediğim bayi bakmadığım marka kalmadı. Eğer sizde benim gibi hem aile arabası hemde performanslı spor ( hatchbak kasa ) bir araba almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. hyundai i30,i20 hem basık hemde daraltıcı geldi ( arkada çocuk koltuğu koyacağınızı farzediyorum). golf 2016 çok istedim,eşimle beraber gidip baktık şovroomda ama inanın ben bile soğudum eşim istememesine rağmen. araba da ne bagaj var nede arka yaşam alanı. boyum 1.82 cm direksiyona geçtim sürüş pozisyonu aldım geçtim sşöfor koltuğunun arkasına oturdum ve sonuç fiyasko bana göre. arka oturan kısa boylu olmasına rağmen eziyet çekecek. bu sınıftaki araçlar içerisinde bence en iyisi. sonuçtan ailecek memnunuz. önde bir kişi arakada oto koltuğu olmasına rağmen 2 kişi rahat rahat oturuyor. ( benim için önemli olan ailemin rahat ve güvenilir seyahat etmesi )bagajı fazla derin değil stepneden dolayı.ama evdeki eşyana göre araba almak mantıksız gibi geldi heleki çocuklu aileler için. bagaja göre eşya ayarlıyoruz sıktıntı olmuyor.

    Performans:

    İzmir karşıyaka'da oturuyorum. gerek şehir içi gerek şehir dışı kullanımda gaza basınca araba gitmek istiyor. bırak beni diyor. ama ışıktan kalkınca direk pedala fullerseniz 2 - 3 saniye bir bocalama süresi oluyor motor bağırmakla beraber. ama ayağınız alışınca gayet hızlı kalkışlar yapabiliyorsunuz. aracın yol tutuşu güzel asfalta yapışıyor diyebilirim. şimdilik bir sıkıntısını çekmedim. şu an 3600 km deyim sanırım motorun rodaj süresi yavaş yavaş doluyor. çevre yolunda otobanda 140 ila giderken bile gaza bassanız araba ani tepkime veriyor ve hızlanmaya başlıyor. Geçenlerde İzmir bozyaka tarafında bir yokuş gördüm ve kendi kendime dedimki hiç bir araç bu yokuştan öyle kolay geçemez hadi bismillah. Allah'a şükür sorun olmadı makul bir biçimde geçtik geldik.

    Yakıt :

    en fazla şikayetçi olduğum konu bu sanırım ama benzin fiyatı almış başını gitmiş araba ne yapsın. resim atamıyorum ama dediğim gibi araba 3600 km ve ortalama yakıt tüketimi 7.5/100 km'de. klima en düşük sıçaklıkta ve herzaman orta fan da çalışıyor. hemen hemen hiç kapatmadım diyebilirim ne şehir içinde nede şehir dışında. elbette yol bilgisyarının yanılma payı da vardır. yeri geldi performanslı kullandım yeri geldi sport modunda kullandım ama bu veriyi yakalaım. ilk başta çok yakıyor dedim kendi kendime fabrika değer tüketimlerine bakarak ama forumda paylaşım yapan arkadaşları görünce hele 11.4/100 km de görünce normaldir deyip geçiyorum. güçlü motor güçlü kasa araba kullanıyoruz arkadaşlar biraz makul olmak lazım diye düşünüyorum.

    Sıkıntılarım:


    1. android car play denen birşey var birtürlü baplanamadım ve kafayı yicem ama sorun arabada değil bende sanırım.
    2.aracın boyası zayıf geldi bana. çok çabuk leke kapıyor toz kapıyor ve su lekesi oluşuyor. ne yapmak lazım arkadaşlar bu konu ile ilgili. en ufak birşeyde ufak çizikler oluşuyor. acaba boya korumamı yaptırmam lazım?
    3. en büyük sorunum RÜZGAR SESİ. ilk başlarda sanırım dikkat etmedim diye duymuyordum ya da sonradan mı oldu bilmiyorum ama araba 80km 'den fazla hızlanınca acayip rüzgar sesi alıyorum. sanki cam hafif aralık kalmış gibi. çok rahatsız edici bir bu sorun var. servise mi gitmem lazım yoksa çaresinini nasıl bulurum bilmiyorum.sıfır araçta böyle bir sıkıntı yaşamak insanın canını sıkıyor.


    Aklıma gelenler şimdilik bunlar. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. benim sorunlarım hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bunkerops

    Ben de araştırıyorum, AFL den sonra sarı fara hiç alışamadım.iki ürün arasında kaldım:1.http://www.hepsiburada.com/m/philips-h7-x-treme-vision-2-li-ampul-seti-130-daha-fazla-i-p-OTM011300
    2.
    http://www.hepsiburada.com/m/philips-h7-tip-crystal-vision-ampul-seti-011296-p-OTM011296
    1.si 3700k 2.si 4300k ikisini kıyaslarsak 2.si diğerine göre biraz beyazımsıymış.yorumlar o yönde.
    Burada en azından birisini denemiş birisi çıksa da yorumlarını yazsa süper olurdu.

    Ben bir önceki aracımda Osram Night Breaker PLUS kullanmıştım.Standart sarı ampulden biraz daha açık tonludur, beyaz değildir. Aydınlatması standart ampullere göre çok daha iyidir, karşıdan geleni rahatsız etmez.
    Osram'lar ömürlerini tamamlayınca Philips extrame vision aldım onlar da Osram ile aynı renk tonuna sahip.. Osram'a göre ampuller dalgalı aydınlatıyordu,ışık dağılımını pek beğenemedim..




  • UmitTulek U kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ;

    Aracınızı güle güle kullanın. Bir şey sormak isterim. Astra 2016 Neptün Mavi Dynamic Otomatik 1.4 Turbo Benzinli aracı 84.700 TL ye aldığınızı söylemişsiniz. Neredeyse bütün Opsiyonel donanımları almış olmanız gerek, fiyata baktığımda. Sipariş verdiğim aracıma ben bu kadar para ödemeyeceğim, '' zamlı haliyle bile ".. Söylediğiniz aracın aynısı ben sipariş ettim ( 72 gün önce ) artı olarak Opsiyonel Donanımlarım GPP + Sunroof + Kış Paketim var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 10 Temmuz 2016; 10:33:29 >
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/osram-h7-tip-ampul-seti-night-braker-unlimited-110-fazla-pm-otm90c64210nbr

    Yukarıdaki ürün mü hocam? Bizim araca uyar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 10 Temmuz 2016; 11:11:01 >
  • coupant kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o değil.

    Unlimited , Night Breaker Plus'tan sonra çıkarılan bir ürün. Aydınlatmasının iyi olduğu söyleniyor ama kullanım ömrünün az olmasından dolayı çokça şikayet var. Night Breaker Plus sanırım artık satılmıyor..Birçok sitede satışı yok
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/osram-night-breaker-h7-plus-ampul-224102808 ..Bir yerde buldum o da çok pahalıya satıyor.Bu fiyata değimez

    Holojen olan tüm farlara uyar.Yanlız soket tipine dikkat edilmeli.Sizinkiler h1-h4-h7 hangi tip ise o tip almanız lazım.Kitapçıkta yazar hangi tip olduğu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 10 Temmuz 2016; 11:24:07 >




  • Arkadaşlar tatildeyken 3 gün aracı hiç kullanmadım hiç görmedim. Sonrasında da akşam yola çıktığım için farketmediğim kuş pisliğini ertesi gün yıkamada farkettim. Durum fotodaki gibi. Tavsiyesi olan var mı?

    Bu mesaja eklenen görseller:

     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Kitapçıkta bulamadım hocam soket tipini.
  • coupant kullanıcısına yanıt
    https://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/04_Owner/02_Manuals/astra_k/kullanici_el_kitabi_astra_k_kta_2775_1_baski_agustos_2015.pdf

    212 ve 213 sayfalarda ampul tipi yazması gerekiyordu , neden yazmamış ki dürzüler.
    Resimden anlayabildiğim kısalar H7 , uzunlar H1
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Adamlar dürzü olmasa böyle bir arabaya bu farı takar mı?

    Çok mu zordu osramın 90 liralık farını takmak...
  • Yeni megane ile karşılaştıran var mı aranızda arkadaşlar?
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    http://hizliresim.com/ZkqgAz

    http://hizliresim.com/Xkg7yo
  • Geçmiş olsun principino ,maalesef en ufak bir dikkatsizlikte avm çıkışları tehlike oluşturmakta.Bizim burada da Kozzy var,dönüşleri çok dar ,oldukça dikkat ederek çıkıyorum.

    @coupant
    Dün uzun yoldan geldim,bahsettiğin gibi neptün mavi oldukça dikkat çekiyor,dönüp dönüp bakan oluyor.Özellikle dur kalk trafiğinde x3 kullanıcısnın devamlı surette araca bakış atması rahatsız etti, acaba beni birine mi benzetti dedim.
    1.4 manuel uzun yol verilerim de oldukça tatmin edici;
     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)
     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)




  • coupant kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim de ben kullanıcı karşılaştırması için soruyorum. Bir sürü otomobil karşılaştırması yapan kaynak zaten var!
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Siz bayağı sakin kullanmışsınız hocam.

    Yer yer 200 km/h hızla gittim. Sonuç 6,5 litre/100 km.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupant kullanıcısına yanıt
    Standart ampullerin kullanım ömrü çok daha uzun,maliyeti çok daha az .Oysa osram-philips ampuller performans ampulleri, limitler zorlanarak üretiliyor ve o yüzden kullanım ömürleri 18-24 ay arası oluyor.
    Pahalı ampülü taktığı yetmiyormuş gibi garantiden birde ampul değişimi ile uğraşacaklar..
  • kOnUrC@N K kullanıcısına yanıt
    merhabalar geçmiş olsun. scholl concepts - neo polymer proteation ürününü kullanırsanız kuş pisliği lekeleri gidiyor. her yıkama sonrası arac biraz nemliyken uygulayın 3 yada 4 yıkama sonunda lekeler kayboluyor.
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Flamanlı ampulleri garantiye sokmaya başladı mı opel?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.