Şimdi Ara

KONU SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, direkt konuya dalış yapıyorum:

    Herkesin illaki basarili oldugu bir ders vardir. Kimisi matematik yapamaz paragraf sorularini guzel cozer vs... (Hicbir dersim iyi degil oncelikle butun konularini halletmem lazim diyenlerle daha sonra ilgilenebilirim.) mezunlar icin yararli olabilir bu tavsiyeler.

    TS gruplari icin yorum yapicam TM'de faydalanabilir MF hakkinda bilgim yok.

    Oncelikle Turkceyle baslayabiliriz: paragraflar coze coze okuya okuya yorum yapa yapa gelisir soru cozmekten kaciayin yerinizde olsam ygs turkceyi denemelerle hallederim sadece deneme cozerim dil bilgisi kotuyse bos gecer hocalardan ogrenirim boylece yavas yavas turkce fulle yakin olur

    Sosyal icin eger konu eksiginiz varsa biran once tamamlayin ve direk denemeye gecin sosyal dersinin yoruma dayali sorulari oldukca fazla kaynak onerisine gerek yok dersaneneiz konu anlatimlilarindan halledin zaten hepsi ayni seyi anlatiyor.

    Ne kadar deneme cozerseniz o kadar iyi olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayan- -- 10 Şubat 2017; 0:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kısa ve net olmuş teşekkürler:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim sinavda basarili olmak öz ve gerekli seylere calisip gercekci olmaktan gecer oyle fazla fazla kaynaklara sorulara hayati karartacak kadar ders calismaya falan gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayan- -- 28 Eylül 2013; 4:13:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kisi bu durumu yanlış biliyor,sınavda iyi bir puan alanların gece gündüz ders çalıştıklarını,düzinelerce kitap bitirdiklerini sanıyorlar.Bu yanlış çıkarım insanları dersten soğutuyor.Önemli olan dediğiniz gibi özü bulmak.Özü bulmak belki sıkıyor ama inanın bulduktan sonra gerisi çok kolay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackkedi

    Çoğu kisi bu durumu yanlış biliyor,sınavda iyi bir puan alanların gece gündüz ders çalıştıklarını,düzinelerce kitap bitirdiklerini sanıyorlar.Bu yanlış çıkarım insanları dersten soğutuyor.Önemli olan dediğiniz gibi özü bulmak.Özü bulmak belki sıkıyor ama inanın bulduktan sonra gerisi çok kolay.

    +1
  • Konu silinsin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.