Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
89
Favori
260.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Kingdom come ile mount and blade ı karşılaştırman pek doğru olmamış m&b deki 4 yön kılıç savurma+1 mızrak vurma hareketi Kingdom come deki combolar ve farklı yönlerden yapılan çeşitli saldırı hareketleri karşısında hack&slash oyunları gibi kalıyor ne yazık ki.Kingdom come ciddi optimizasyon sorunları da var evet ama asıl sorun grafik motorundaydı cryengine nin sorunlu bir grafik motoru olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Ha yarın bannerlord çıkar videodaki hiç degistirilmeyen hantal savaş sistemi değişmiş olur savaşlarda warbandda gördüğüm gibi 50 haydut peşimdeyken kılıçlarını 2 metreden havaya kaldırıp o şekilde üstüme yuruduklerini
    ve kılıçlarını boşluğa salladıklarını görmem duvara doğru koşan düzinelerce asker olmaz at ağaca çarpınca o saçma durma animasyonu değişmiş olur esaslı bir hikayesi olur falan filan amenna ama videolardan gördüğüm haliyle 2npc savaşmış biri ölmüş script değil bu helal 8 yıl bekledigimize değmiş demek fanboyluktur kaldı ki oyunu begenmeyenlerin çoğunun dediği oyunun warbanda çok benzemesi aynı şeyleri yapmak isteyen adam açar warband oynar yeni oyuna gerek yok 8sene de ortaya kusurlu bir ürün çıkarmışsın ne kadar bu oyunu bekledim bir ben bilirim bir Allah bilir bana ne grafik motorunu geliştirmeye şu kadar zaman ayırmışşın sonra geliştirme sürecinin ortasında beceremedigin için kale kurma mekaniğini çıkarmakta zorunda kalmışsın bir sürü bahane o kadar oyun geliştiriliyor indie oyunlarda dahil böyle bir süreç yok adamlar ne kadar acemi olurlarsa olsun bu kadar hata yapmıyorlar yıl olmuş 2019 ayıptır ya çalışan ile çalışmayan hiç bir olurmu nereye kadar Türk firmasısın diye destek verecezde nereye kadar zaten bizden gelen para adamların karnını doyurmaz adamlara dolar lazım euro lazım yüksek değerli para lazım mantıklı olun kötüye kötü deyin ki adamlar hatalarını düzeltsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun Mart 2020'de erken erişim olarak yayınlanacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 20 Ağustos 2019; 10:9:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bgrn7

    Oyun Mart 2020'de erken erişim olarak yayınlanacak.

    Valla erken merken değil 7 sene oldu. 7 senenin ardından buglı, 0 optimizasyonlu falan bi oyun çıkarıp erken erişimin arkasına sığınmazlar inşallah. İyice hevesim kaçtı benim şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    Bunca sene bu oyunu mu yapmışlar cidden Bir de daha bitirememişler, erken erişim diyorlar. Aferin TaleWorlds güzel iş
  • Bu erken erişim demektirki çok kötü bir oyun geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben berbat olacağını düşünüyorum. Kendi motorumuzu geliştireceğiz diye bu kadar diretmeseler, oyun bitmiş ve belki de efsane statüsünde olacaktı. Yayınlanan videolarda ai hala berbat durumda gözüküyor, animasyonlar hala zamanının gerisinde olan Warband seviyesinde, diplomasi(Warband'de olmayan) ne durumda kim bilir ve grafikler eskidi. Warband'e ben de yüzlerce saat gömdüm ama 2020 yılında at yelesi ve ok çekme animasyonu eklenmiş Warband oynamak istemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart 2020 de yine cikmaz. Erteleme yiyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 senelik oyuna erken erişim açmak arsızlıktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön siparişe açılır açılmaz alacağım. Ben beğendim, beklentimi yüksek tutmuyordum zaten. Muhtemelen Türkiye'de 31₺ veya 60₺'den on siparişe açılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31₺ mi 60₺ mi? En az 150₺ bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    Ön siparişe açılır açılmaz alacağım. Ben beğendim, beklentimi yüksek tutmuyordum zaten. Muhtemelen Türkiye'de 31₺ veya 60₺'den on siparişe açılır.
    31 TL ne hocam, paradan sayılmıyor artık Min 30 Dolar olur Türkiye için, yani 150 TL'yi gözden çıkartmak lazım
  • Oyun erken erişimde çıkacağı için öyle düşünmüştüm Taleworlds Türkiye'ye uygun fiyat yapar bir zahmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası şu ana kadar oyunla ilgili gördüklerimden ben de memnunum. Tabi oyun iyi olmuş demek için oynamak gerekiyor. Bari bir demo falan yayınlasalar. Stygian diye bir Türk oyunu daha var geliştirilen. Onun demosunu yayınlamışlardı mesela. Taleworlds de böyle bir şey yapsa fena olmaz. Ayrıca Enis Kirazoğlu oynamış Gamescomeda:





  • erken erişime hiç para vermedim vermemde
    *korsan jack şapkamı giyiyorum*



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Ağustos 2019; 15:40:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enis de ayrıca kendi kanalında video yayınlamış

  • MB:Warband Visual Pack çok güzel olmuş.Şimdi Bannerlord'u gösterin .
  • Ben firmanın böyle bir riske girmesine şaşırdım. Erken erişim önceden değer verilen bir şeyken, şimdi çoğu insanın gözünde vur kaç yapan firmaların taktiği olarak görülüyor. Steam'da bile pek çok firmanın yaptıkları ortada. Bence oyun için çok kritik olacak. Eğer oyuncuları dinlemeyip, erken erişimde değişiklikleri oyuncuları tatmin edecek şekilde yapmazlarsa, sıkıntı yaşayabilirler. Madem erken erişim olacaktı keşke 2019 içinde olsaymış. Psikolojik olarak herkesi rahatsız etti bu tarih.
  • Beyler şunu da şuraya bırakıyorum. Gözden kaçıranınız varsa bakar.

  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Riske girdiklerini sanmıyorum oyun zaten tamamlanmış gözüküyor fakat TaleWorlds tatmin olamamış ve insanlardan gelen baskı sonucu bari erken erişimde yayınlayalım demişler.

    Benim anlamadığım TaleWorlds'un daha ne eklemeye çalıştığı. Neyden tatmin olamadılar da çıkarmıyorlar? Nesi eksik oyunun. Bunca sene ne yaptılar da yetmedi. Umarım eksik olan tarafı sadece TaleWorlds farkeder biz farketmeden oynarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuşatmalarda çok güzel yenilikler, özellikler gelmiş.




  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.