Şimdi Ara

Turk Telekom Abone bilgilerini 3. parti şirketlere satıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Online veri toplamayı geçin. TELEKOM denildiği gibi Vodafone, DSMART, eski Smile, ve teknoloji firmaları dışında da diğer tüm turizm, ürün pazarlama firmalarına sizin tüm bilgileri satıyor.

    Bugün alakasız bir numaradan Vodafone internet hizmeti adı altında bir eleman aradı. Donuma kadar aldığım tüm tarifeyi yüzüme söylemeye başladı. Bende daha fazla konuşmasına izin vermeden 'bilgileri kim size verdi, ben kimseyle paylaşmadım' deyince kal geldi telefondaki şahsa ve görüşmeyi sonlandım.

    Bu kaçıncı vaka hatırlamıyorum. Bu gizli bir bilgidir. Ancak ülkemiz Texas, Muz Cumhuriyeti gibi yaftalar altında yaşamaya devam ettiğinden dolayı özelleşen Telekom kanun dışı olarak bu bilgileri 3. Kişilere satmaktadır.

    Bugün gelen telefon no: 0212 945 51 12

    ...ve daha niceleri.

    Evlat olsan sevilmezsin Türk Telekom. Din, hukuk, kanun, hak ve manevi değerleri tanımayan ağır kusurlu bir firmasın.

    Saygıyla duyurulur.




  • Siyasi tartışma çıkmasın ama Devlet SGK hasta bilgilerini para karşılığı satıyorsa iş bitmiştir. Devlet bunu yapıyorsa özel firmalar ne yapmaz.

    Son 1 haftadır Türknet, Vadofone,Superonline arandım. Ben faturamı kuruşuna kadar bilmiyorken adamlar kuruşuna kadar biliyor.
  • Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    Faydası olur mu bilmiyorum ama Türk Telekom ve bu bilgileri satın alıp arayan her firma için teker teker BTK'ya şikayet edin. Yasal dayanak olarak TCK 135 ve 136. maddeleri, 5809 Sayılı Kanun 50 ve 51. maddeleri ile 6563 Sayılı Kanun 6. maddesini gösterin. Ben artık öyle yapıyorum. Türk telekom somut delillere rağmen inkar ediyor ama binlerce kişi delilleri ile birlikte şikayet ederse BTK soruşturma açmak zorunda kalacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.