Şimdi Ara

ASUS DSL-N12E modem Fiber uyumlumu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dostum bu elinde patlar :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alierr

    bu modem vdsl desteklemiyor.

    ttnet 20mbit adsl'e fiber dedigi icin karisiklik oluyor.

    ttnet size vdsl hatti uzerinden hizmet veriyorsa vdsl modem gerekli, adsl degil. ayrica vdsl modemler adsl de destekler.

    dairenize ethernet uzerinden internet geliyorsa ikisine de gerek yok, router lazim.

    Vdsl diye adlandırılan hizmet fiber hizmeti mi hipernet hizmeti mi yoksa apayrı birşey mi? Önceden ttnetin hipernet diye adlandırılan hizmeti kullanıcılarına fiber diye yutturduğunu biliyorum ancak bu vdsl olayını anlayabilmiş değilim. Kısacası demek istediğim şu fiber ile hipernetin farkı birinin standart adsl hizmetini aldığımız bakır kablolardan aktarılması diğerinin ise fiber kablo döşenerek verilmesi. Ttnet bana adsl hattı üzerinden 8mbit hizmet veriyordu fiber bağlatmak istedik ancak bulunduğumuz yere fiber hizmetinin daha gelmediği söylendi bunun üzerine hipernet bağlattık(20 mbit). Merak ettiğim şu, asusun bu modemi hipernet bağlantısına desteği yok mudur? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Başlığı dikkatlice okudum ama herkes farklı şeyler söylemiş ve sorunun cevabı tam olarak anlaşılmıyor. Ben de bu modemi yaklaşık 1 ay önce satın aldım ve 3-4 gün önce de, bağlantımı HİPERNET LİMİTSİZ(24 Mbps'ye kadar) paketine taşıdım. Ancak şu anda internet bağlantım yok. Arıza kaydı oluşturdum ve teknik servis elemanları, dış bağlantılardaki sorunun giderildiğini, bağlantı halen yoksa, modemde sorun olabileceğini söylediler. Bu modem TTNET'in Hipernet bağlantısını destekler mi?
  • Aynı sıkıntı bende de var, yok mu net bir cevapla yardımcı olabilecek bir arkadaş?

    ttnet 24 mb'e kadar hipenet kullanıyorum ama ttnet'in verdiği huawei modemden hiç memnun değilim, diğer odalardan hiç çekim alamıyorum ve sürekli kopma meydana geliyor (kimlik denetim hatası oluştu) diyerek. ttnet'i aradığımda ekstra wifi çekim gücünü arttırıcı bir cihaz bulunduğunu istersem 12 veya 24 taksitle alabileceğimi söylediler ancak ben modemin görevini yapmasını istiyorum sadece. az da olsa diğer odalardan çeksin yeter.

    bende de asus dsl-N12E modem var, bunu taksam uyumlu mudur acaba, veya çekim gücünü arttırmak için başka ne yapabilirim?
  • arkadaşlar bende hiper aldım o modelımı attım ttnetden gelen modemı kullanıyorum memlunum 24-25 mb hız testı goruyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkongur

    burda fiber destekli diye satılıyor..

    http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n12e-300mbps-ewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router-p-BD303042?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CMWzt5ju78oCFQQXwwodqf8KaA

    dsl-n12e ewan fiber destekli yanı Superonline,metro eternet fiber gibi evinize eternet kablosu ile internet geliyorsa bu model ile kullanabilirsiniz.

    Turkiyede karışıklık surda başlıyor türk telekom adsle de VDSLe de fiber,hipernet vs diyor pazarlarken,. Genellikle 16mbit e kadar olan fiber paketleri ADSL ile veriliyor, 20mbit ve üzeri VDSL ile.

    Kısacası dsl-n12e gerçek fiber diye diyebileceğimiz Superonline i destekliyor, telekom tarafında da 16mbit e kadar fiberi destekliyor, 20mbit üzeri VDSL ihtiyacınız varsa desteklemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.