Şimdi Ara

OTO ANAHTAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marka Bağımsız Oto Anahtar Servisi Ankara

    Firmamız Ankara merkezli ve Türkiye'nin her bölgesine oto anahtar konusunda, kopyalama, kumanda satışı, tamir ve çilingirlik hizmeti vermektedir. Genel olarak her markaya uygun yedek kumanda ve araca özel son sistem diyagnoz cihazları bünyemiz bulunmaktadır. Özellikle Alman, Japon ve Fransız otomobil firmalarına yönelik zengin model ve seçenek bulunduran şirketimiz yüksek müşteri memnuniyeti esaslı çözümler üretmektedir.

    Dünyada en geçerli olan anahtar güvenlik teknolojisi immobilizer sistemi günümüzde artık her araçda geçerlidir. Bu sistem anahtar içerisindeki elektronik devre ile aracın eşleşme mantığı ile çalışarak çalınmaya karşı önler. Bu sistem konusunda iyi tecrübeye sahip firma çalışanlarımız aracınıza hiç bir zarar vermeden elektronik beyinle cihazlar vasıtasıyla iletişime geçerek kod mantığına göre kopyalama, değiştirme ve diğer anahtar ile ilgilim tüm işlemlerinizi yapar.

    Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda firmamız ayrıca araca özel yerinde de servis vermektedir. Yani günün her saatinde bizimle iletişime geçerek kaybettiğiniz anahtarı veya kapıları kilitlenen aracı yerinde sorununu çözerek sizin en zor anlarınızde destek vermekteyiz. Araç anahtarı dışındada kuruluşumuz ayrıca garaj ve bariyer gibi sistemlere yönelikde anahtar ve kumanda hizmeti vermektedir.

    Bireysel hariç kuruluşlara yönelik olarakda oto anahtar Ankara kurumsal çözümlerde sunar. Otomobil servislerine özel farklı fiyatlarlada Türkiye'nin bir çok bölgesinde şirketimiz anlaşmalı bayi olarak çalışmaktadır.

    Otomobil Firmaları
    Hizmet alanlarımızı belirtecek olursak;

    Tüm marka ve model araçların anahtar kumanda kopyalaması,
    Kapıları kilitlene araca çilingirlik hizmeti,
    Kaybolan kumandanın yeniden kodlanıp oluşturulması,
    İmmobilizer şifresi değiştirme
    Garaj kapısı kumandası oluşturma ve coğaltma


    İLETİŞİM

    DİKMEN CADDESİ 152 DİKMEN ANKARA
    0 312 480 84 80
    0 312 480 88 11
    0312 479 21 76
    0 536 377 03 48







     OTO ANAHTAR OTO ANAHTAR







  • serdarshma S kullanıcısına yanıt
    merhaba 2006 albea nın uzaktan kumandası bozuldu 2,3 yere baktırdık hiçbiri ne kodla halledebildi neye başka birşeyler
    diğer kumandalı anahtar kapıları açıp kapıyor araçta sorun yok yani görüyor kumandayı ama bozuk olanı bir türlü yaptıramadık
    ortalama ne kadar tutar uzaktan kumandalı anahtar
    birde boş sustalı anahtar kabı alsam ucunu herhangi bir anahtarcı veya bozuk kumandadaki anahtar o sustalıya takılabilir mi?
    biraz uzun oldu kusara bakmayın yada bunların yerine alarm takılsa onunda kapıları uzaktan kumanda ile açıp kapayabilirmiyiz birde alarm varken çalışan anahtar aracı uzaktan kumanda ile açıp kapatabilirmi yani hem alarmın kumandası hem aracın kumandası ile açıp kapatılabilir mi
    iyi günler
  • Birçok anahtarcıya sordum ama cogu olmaz dedi bir de size sorayım.

    Alfa romeo 147 anahtarını Giulietta kabına nakledebilir miyiz? İkisinde de 3 buton var ama olmuyor. Olmuyorsa sebebi nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR OTO ANAHTAR KONUSUNDA İSTİNYEDE Bİ ANAHTARCI VAR TAVSİYE EDERİM BEN İKİ KERE SUSTALI ANAHTAR YAPTIRDIM..GOOGLE İSTİNYE ANAHTAR YAZIN DİREK ÇIKAR ZATEN..YETKİLİ MURAT BEY...
  • aracın 1 tane anahtarı var ve kumandasız kumandalı bir anahtar yapmak mümkünmü ve ortalama fiyatı ne kadar ?
  • Kolay gelsin hayırlı işler , Bmw e46 aracım var cam ve sunroof açıkken kapatma düğmesine uzunca basıyorum kapanıyor daha sonra arabayı açıp tekrar kilitlemek istediğimde bi 2-3 dk kilitlemiyor daha sonra devreye giriyor nedeni nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 14 Eylül 2013; 18:10:18 >
  • Arkadaşlar artık tüm bmw modellerine ait araç anahtarlarını model yılı farketmez 2014 e kadar yedek anahtar yada kayıp anahtar durumlarında yeni teknoloji ve lisanlı cihazlarımızla anahtar yaptırmak sadece 5 DAKİKA evet x5-x-6 3.20 vb. 2003 model ve üstü tüm BMW marka araçlarınızın anahtarını sadece 5 dakikada ve yerinde yapıyoruz.

    Siz işinizden gücünüzden olmayın ankara içinde 7x24 saat arayın biz gelip aracınızın başında anahtarını yapıp teslim edelim. 0312 342 25 24 - 0544 259 33 04



    Üstelik uygun fiyat ve kaliteli işçilik ile aracınızın hiç bir aksamını beynini yada herhangi bir yerini sökmeden anahtarınızı yapıp teslim ediyoruz.





    http://anahtaral.com/

    http://www.otoanahtariniz.com/

    http://anahtaral.com/bm...anahtari-yedek-anahtar/




  • Merhabalar,
    2004 Hyundai Elantra için anahtarı sustalıya çevirebiliyormusunuz, birde eskisi gibi uzaktan çekmiyor bunun için ne yapabiliriz ? Fiyatı ne olur?
  • FatihMehmet* kullanıcısına yanıt
    maalesef ısteıdgınız olmaz
  • aracınızın marka modelı nedır
    0536 377 03 48 numardan ulasırsanız yardımcı olurum
  • Cancan. C kullanıcısına yanıt
    0536 377 03 48 ulasın yardımcı olmaya calısayım
  • selamlar 2005 model santa fe aracımın kumandasını sustalıya çevirtmek istiyorum sanroof ve 4 camı kapılar kitleyince kaldırmasını istiyorum acaba kaça mal ederiz teşekkürler
  • Arkadaşlar her marka araç anahtarlarınızı sustalı anahtara çecirmek yada yeni yedek anahtarınızı sustalı yaptırma imkanınız var.
    Üstelik aracınıza hiç bir modül yada aparat ileve ettirmeden ve aracınızın elektrik tesisatı ile oynatmadan aynı zaman da camlarınızı kumanda ile kapatma özelliğinide
    aktif hale getire biliriz.
    Aşşağıda eklediğim resimler buna örnektir.Oto anahtar konusunda 1978 den buyana hizmet vermekteyiz tecrübe ve kaliteyi ucuza almak için bizimle irtibata geçmeniz yeterli.

    TEL:0544 259 33 04-0312 342 25 24 www.anahtaral.com




     OTO ANAHTAR
     OTO ANAHTAR OTO ANAHTAR OTO ANAHTAR OTO ANAHTAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralelektronikanahtar -- 8 Aralık 2015; 11:57:59 >




  • 2012 308 aracımın yedek anahtarı kumandasız bunu kumandalı sustalı yapabilirmiyiz maliyeti ne olur ankara için pm den görüşebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gun nissan maxima aracim icin yedek anahtar yaptirdim.. Anahtarim cipli ve tip41 diye bir cipi var.. Anahtari yapan usta yeni anahtara bir cip koydu ve arka tarafta bir yerde cipe birseyler yapti ve anahtar aracimi calistirdi.. Simdi benim kafama birsey takildi daha once kia marka aeacima yedek anahtar yaptirdim o zaman aracin beynine bir cihazla baglanip aracin beynine yeni anahtari tanitmisti yapan anahtarci ama simdi nissan icin boyle bi islem yapmadi bunu sordugumda kendisindeki cihazin yeni cipe yukleme yapabildigini ve aracin beynine bahlanmaya ferek olmadigini soyledi... Acaba aracin immo su calismiyor mu... Boyle bisey mumkunmu sadece anahtara program yuklenebiliyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.