Şimdi Ara

Yüksek ping sorunu ve Superonline ın çözüm bulamaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eksici misin. Nasil baslik bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efetarikk

    Eksici misin. Nasil baslik bu

    Buyur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senutarus


    quote:

    Orijinalden alıntı: Efetarikk

    Eksici misin. Nasil baslik bu

    Buyur?

    Ekşideki başlıklar gibi olmuş. Ekşi sözlük

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolu kullanıyorum ben ama yinede oluyor. Dün oldu 1 oyun çok kötüydü, şimdi 1 tane daha oldu. Taahhütü bozup ttnet e geçesim geliyor ...
  • bende izmir karşıyakadayım sahilde oturuyorum aynı sorun bendede vardı ping çok yüksek çıkıyordu. İnternet çok yavaştı. 1 hafta önce 50mbps geçtim ping şuanda 4-5 ms ama gene korkuyorum gidicek diye. Eğer giderse artık hep birlikte şikayet etmeliyiz. Niye hizmetini alamadığım şeyin parasını vereyim ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1huso1

    bende izmir karşıyakadayım sahilde oturuyorum aynı sorun bendede vardı ping çok yüksek çıkıyordu. İnternet çok yavaştı. 1 hafta önce 50mbps geçtim ping şuanda 4-5 ms ama gene korkuyorum gidicek diye. Eğer giderse artık hep birlikte şikayet etmeliyiz. Niye hizmetini alamadığım şeyin parasını vereyim ki.

    Hız arttırma geçici çözüm. Zaten superonline hızı arttırmamız için bunları yapıyor yani. Son 2 seferdir ne zaman evi arayıp hızınızı arttırmamızı istermisiniz diye sorduklarında, 2 hfta boyunca imternet rezalet bi durumda oluyor. Rezillik yani
  • Ben de TTnetten Superonline'a geçtim ve ping problemi yaşıyorum. Sürekli artıp azalıyor. Wireless'ta aynısı kabloluda da. Hızı 6mbit'e sabitlediler deney için ancak yine çözüm olmadı. Komşudan bağlanıyorum wireless ile fps oyunu oynarken o da benden bağlanıyor o sırada öyle bir çözüm buldum. Bunun dışında torrent ile bir şey indirirken indirme hızını 400kbs'ye sabitleyip aynı anda oyun oynarsam ms problemi olmuyor şaşırtıcı bir şekilde. Modemden mi tam çözemedim bakalım.

    Genel olarak hayal kırıklığına uğradım. TTnet altyapısı kullanıyor sonuçta bu firma da bulunduğum yerde ve tek değiştirdiğim şey firma+modem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 29 Aralık 2013; 15:25:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.