Şimdi Ara

bir sabah telefon çaldı!.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yok abi ne aşağılık hissi.. hem hangi hareketim ona şağılık hissi versin ki.. kız yeterince çekingen davranıyor zaten.. ben ne yapsaydım yanii. hemen üstüne atlayıp "bende seni seviyorum" mu deseydim.. ben alttan alıyorum aga.. sonuçta bişi olursa benden günah gitsin diye..
  • kesin aramaz gitti...
  • abi merak ettim simdi yaaaa.
    bizi habersiz bırakma e mi?
  • Sen niye aramıyosun?
  • ben nasıl arayacağım.. telefon numarasını bilmiyorum ki? daha topu topu iki kere aradı.. ama dur sen bidaha arasın alacam telefonunu..
    beyler sizi haberdar edecem sonuçtan..
  • the_point

    +100

    muhahahahahhhaaaaa var mılam böyle bi olay [evlol]
    yarıldım valla
    mobile katılıyom kız fena bozulmuştur hahahaaa
    benzer bitanede benden

    3 bekar 20 günlük bi yazlık kiraladık sitedeki bi kız arkadaşı uğraştırıyodu tam bizim eleman olaydan vazgeçti bu sefer kız yazılmaya başladı. bi öğlen (allahtan senin gibi uykulu deil) hatun kapıda elemana bişiler diyo arkadaş gel içerde konuşaLIM diyo kız yok mok olmaz filan diyo 5dk dil döktü oğlan sonra canına tak etti

    kıza veriyon mu vermiyonmu?
    dedi biz içerde yıkılıdık okuyunca direk aklıma geldi

    ya bide

    -valla bilmiyorum. sen bilirsin.. ister ara istersen arama..

    lafını çok düşündünmü yoksa uyku sersemliğine mi borçlusun
  • seviyosa arar ama şaka olasılığıda yok değil
  • aga yok be ne düşünmesi.. dediğim gibi uyku sesemi ve birazda nazleydim.. yok abi arayacak o..
  • puahahaha napmışın sen bea kardeş.... beni gecenin bir saatinde de arasa olur du valla
  • bir tane de benden. ama benim ki resmen pembe dizi.
    yıllar önce idi. en az 8 sene önce filan.
    gece saat 2-3 gib ev telefonu çaldı.
    çok işveli bir kadın sesi.
    rastgele bir numara çevirdiğini söyledi. ve benimle gece muhabbet edip edemeyeceğini söyledi.
    yer anadolunun küçük bir ilçesi. ben böyle küçük bir ilçede nasıl olup ta bir bayanın böyle bir şey yapğacağını merak ettim. konuşmayı kabul ettim. 1-2 saat konuştuk. kadın resmen ****** gibi bir şey. acaip yırtık konuşuyor. ben daha da meraklanıyorum. çeşitli cinsel imalarda bulunuyor. o Gece öyle geçti.
    bana bir telefon numarası verdi. ertesi günlerde de konuşmaya devam ettik. AMA daha ertesi gün olayda bir değişiklik olduğunu anladım ama ne olduğunu çözemedim. o yırtık kız gitmiş yerine utangaç salak bir kız gelmişti. 1 hafta sonra buluştuk. kız 18-19 yaşlarında lise mezunu salak ve çirkin bir kızdı. bi çay içtik ama benim tek amacım olayı çözmek. kızdan ne duygusal ne de başka hiç bir şekilde bir beklentim yok.
    iki ay kadar telefonla görüşmeye devam ettik. iki ay sonunda yaptığım baskılar neticesinde olayın aslını öğrendim.
    EĞER DOĞRUYSA: Bu kızın üst katında kocası taksici olan bir karı koca oturuyormuş.o gece kadının kocası mesaiye gidince kadın yalnız kalmayayım diye altatki komşu kızını çağırmış. oturup sohbet ederken bunlar biraz azdıklarından (ne muhabbet ettilerse artık) biraz da eğlence olsun diye rastgele numara çevirmişler çıkan erkekler yaşlı ise konuşmamaışlar ilk çıkan genç erkek benmişim. benle o gece işveli ve cinsel imalarla konuşan kadın taksici ile evli olan kadınmış. ama sonu kötü bitebilir diye (cinayet -aldatma vb) kendi numarası yerine komşu kızının numarasını vermiş. benim ertesi gün aradığım ve sonra buluştuğum kız o komşu kızıymış. falan filan işte böye bir şey başımdan geçti.
  • [evlol]
  • aramıyorrrr! a ra mı yor! noldu bu kıza yahu...
  • her eve lazım işte bu arayan numarayı gösteren telefonlardan :)) [^]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mobile</i>
    <br />Resmini isteme.Sadece fiziğe baktığını sanır.Zaten öyle ama olsun o anlamasın [evlol]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • varmı bi haber kızdan
  • auha tel neen no yu göstermiyo bence hemen öle bi tel al ve ararsa noyu da al :P
  • Ahah bu konu başlığını yeni gördüm. Aynı olay bugünlerde başıma geldi. Kız ilk dün sabah aradı. Açtım telefonu arkada acayip bi gürültü -özlem le görüşebilirmiyim dedi. bende öyle biri yok dedim. kapattı (yannız devamlı ödemeli arıyo). Sonra dk başı ödemeli aramaya devam etti. açıyorum yanlış numara fln diyorum. arıyo ödemeli aramayı kabul etmiyorum en az 15 kere aradı. Sonunda kızdım tabe cinler tepeme bindi aradım bunu -yanlış bi numarayı neden bukadar ısrarla arıyosunuz yalnış işte arayıp durma fln diye azarlıyorum bağarıyorum fln dövecem nerdeyse sora kız tatlı bi sesle tamam nie kızıyosunki ben seninle arkadaş olmak istiyorum sesini çok beğendim falan filan dedi. Höö nası yani die kaldım bende. soruyorum numaramı kimden aldın diye rasgele aradım dio. Bi arkadaşından mı aldın diyorum olabilir diyo. Ulan olabilir ne demek evet mi hayırmı. Zonguldak ta oturuyorum dedi. Ertesi gün bidaha aradı konuştuk pazar günü istanbula gelebilirim buluşablirmiyiz dedi. (ben iice kıllandım tabi sen zonguldakta otur pazar günü istanbula gel alalal). Ben bunun kesinlikle işletme olduğunu düşünüyorum. İşletme olduğunu bile bile buluşmaya gidim mi sizce? (ya güzel bişi çıkarsa). Liseli bi kız, benim telefonumu alabileceği liseli 1-2 kişi var onları da bayadır görmüyorum. Bu arada zonguldağı da araştırdım semt semt heryerini gezilecek ana caddesini tarihi yerlerini örendim :) buluşmada foyası meydana çıkar eheheh. Ama sorun şu buluşmaya gidim mi acaba? Bu liseli kızların napcağı belli olmaz sene sonu canları sıkılmıştır bunların, 2-3 arkadaş toplaşıp telefon başına işletio da olabilirler(ki büyük ihtimal öledir). Bu durumda napiyim gidim mi buluşmaya???
  • sen evinin karşısına randevu ver nasıl olsa istanbula kadar gelen kız istanbuldada istediğin yere gelir .beğernirsen aşşağı inersin [evlol]
  • tuna muhahahahaaaa... narsil kardeş başına bi iş geleceğinden korkuyorsan ben senin yerine buluşurum kızla.. daha sonra ayrıntılı bir rapor veririm..
    ama benim kız aramıyor...
    uffff uff...
  • bence artık bekleme, 11 gün oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.