Şimdi Ara

Hangi dvd writer alınmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mesudum</i>
    <br />Ya hala daha tek kelime açıklama geçmeden marka fanatizmi/hooliganizmi yapanlar var.

    Sorarım, neden? Neden sizin dediğiniz markaya bakayım? Ben de ondan alınca siz kendi elinizdekini almakla doğru alışveriş yaptığınızı mı hissedecek ve rahatlayacaksınız? 100 tane cahil bir tane uzmandan daha mı üstün olacak?

    Kızıyorum ya!

    .oO°Oo.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> kimsenin marka fanatizmi yaptığı felan yok. Ben bir çok markayı kullandım karşılaştırma yaparak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Herkes kullanıp memnun kaldığı ürünleri anlatıyor. Zaten memnun değilse kötü özelliklerini de söylüyor. Sonuç olarak bizler profosyonel değiliz ama cahilde değiliz. Kimse zaten burda uzman olduğunuda iddaa etmiyo. Bence sen bi tane uzman bul ona sor burayada yazarsın ona ne derse biz yaparız.




  • Eyvallah.

    Uzman bulsam burada bu kadar işim olmazsa da, en azından bilgilerimi paylaşmaya çalışırım o zaman da. Şimdi de öğrenmek için buralardayım ve bir soru karşısında verilen bilmem kaç tane anlamsız, iki üç kelimelik mesajlardan bunaldım.

    Verdiğim cevabın senden sonra gelmesi sana cevap olmasından değil. Umarım beni şimdi anlarsın, ve biraz uzunca zamandır buralardaysan benim ne demek istediğimi bundan sonra değerlendirirsin.

    Millet kullandığı veya gördüğü malı anlatsa ne ala. Ama şu yukarıya birazcık bak. Kaç tane işe yarayacak mesaj var? Nedir yani "şu süper, bilmemneyi tek geçerim, şuna al, bunu alma...." ? O zaman neden derim, ama cevabını bulamam. Bu lafların da kime ne faydası var? Neden özellik ve sebep yazmazsınız? Yoksa, yazamaz mısınız?

    Yoksa millet özelliklerini hiç bilmeden, incelemeden en çok hangi mal alınmışsa onu mu alıyor? Öyleyse bile ben de öyle olmak zorunda mıyım? Peki herkes öyle olmak zoruda mı?

    Yazan meramını anlatsın meramım. Sence öyle değilse, o zaman, ben kızmaya devam!

    .oO°Oo.




  • valla bende philips var hıc durmadan 35 tane yaptıgımı bılırım 2 gun ve hala daha canavar gıbım sen bılırsın hemde en uygun fiyat bu
  • walla ben sanki bana yazılmış gibi geldiği için böyle dedim .Bu arada bir iki kelimelik hiç bi yorum içermeyen cevaplar için de seninle aynı fikirdeyim. Yanlış anladığım için kusura bakma...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.