Şimdi Ara

PC Kasması (çok değişik bir sorun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ilginç şey başıma daha önce de gelmişti. Fareyi belli bir süre hareket ettirmeyince bilgisayarda inanılmaz bir kasma oluyor. Oyun oynarken bazen gamepad kullanıyorum, haliyle fare hareket etmeyince kasıyor da kasıyor. Sadece oyunda da değil, film izlerken ya da pc boştayken bile fareyi belirli bir süre hareket ettirmeyince kasmaya başlıyor. Hareket ettirir ettirmez düzeliyor. Delirmek üzereyim her yeri araştırdım böyle bir konu bile yok.

    (Anakart ve işlemcimi yeni değiştirdim. Eski donanımda da aynı şey vardı. Sistemimdeki ssd'den şüpheleniyorum ama bir sorayım dedim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheShadow -- 2 Ağustos 2013; 9:45:12 >



  • Wise Registry Cleaner ya da benzeri programla register onarımı yapın, sonucu yazın.
  • maver1ckk M kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz program ile tarama yaptırdım. Artık dosyarı kayıt defterlerini vs temizledi. Fakat yine aynı fareyi belirli bir süre hareket ettirmeyince inanılmaz kasıyor pc.
  • yani örneğin gamepadle oynadığınız oyun açık ve mouse sabit kalınca kasıyor öyle mi? Son ve kesin çözüm format ama aklıma başka bişey gelirse yine burdan yazarım.
  • maver1ckk M kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle. Hatta league of legends'a girdim, loading ekranından sonra oyun açıldı, fareyi kıpırdatmadığım için kastı da kastı. fps değeri 01 olarak göründü. Fareyi hareket ettirir ettirmez düzeldi. Yani fare ile oynanan hiçbir oyunda problem yok. Ne zaman gamepad ile oyun oynamaya kalksam ya da film izlemek istesem çileden çıkıyorum. Neyse ilgilendiğin için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.