Şimdi Ara

SMS Onay Sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
8.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni üye olduğunuz için attığınız mesajlar yönetim tarafından onaylanmadan yayına konmayacaktır.
    Mesajlarınızın yönetim onayına gerek olmaksızın yayına geçmesi için alt tarafta bulunan sms formunu doldurarak cep telefonu numaranızı onaylatabilirsiniz.

    Neden SMS onaylı sisteme geçildi?

    SMS onaylı sistem, forum kalitesinin arttırılması ve kötü niyetli kişilerin foruma gönderdikleri mesajlarla rahatsızlık oluşturmalarının önüne geçilmesi için kullanıma geçmiştir.

    SMS onaylı sistem, üyelerin sahip oldukları üyeliğin değerini bilmelerini ve foruma mesaj atarken yapacakları kural dışı davranışların kendilerini forumdan tamamen uzaklaştırabileceğinin bilince olmalarını sağlayacak etkili bir sistemdir.

    SMS onaylı sistem sayesinde forumdan kötü ve kural dışı davranışları nedeniyle ceza alıp uzaklaştırılan kimseler, sahte üyelikler alıp forum kullanıcılarını rahatsız etmeye devam edemeyecekler. Yaptıkları kural dışı davranışlarda kanun uygulayıcıların kendilerine olabilecek en hızlı şekilde ulaşabileceğinin farkında olacaklardır.

    Cep telefonum yok. Nasıl üye olacağım?

    Şu an için cep telefonu numaranız ve cep telefonunuz olmaksızın foruma üye olmanız mümkün değildir. Yakın akrabalarınızın cep telefonu numaralarını kendilerinden izin almak şartı ile kullanabilir ve forumumuza üye olabilirsiniz.

    Bir süre sonra “çaylak üyelik“ modu aktive edilecek ve cep telefonu olmadan üye olan kullanıcıların attıkları mesajlar yöneticiler tarafından onaylanmadan yayına geçmeyecektir.

    Cep telefonu ile üye olan kullanıcılarda böyle bir sorun yoktur. Mesajları gönder butonuna bastıkları anda forumda yayına geçer.

    Cep telefonu numaramı kim(ler) görebilecek?

    Cep telefonu numaranızı sadece siz ve Donanimhaber.com üst düzey yetkilileri görebilecektir. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Güvenlik Güçlerinden gelen mahkeme onaylı istekler sonrasında tüm kişisel bilgileriniz güvenlik güçleri ile de paylaşılabilir.

    Bu uygulama için ücret ödüyor muyuz, kontör gidiyor mu?

    Hayır, bu uygulamada hiçbir ücret alınmamaktadır. Tüm masraflar sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek uğruna Donanimhaber.com tarafından karşılanmakta ve karşılanmaya da devam edecektir.

    Telefon numaralarımızın güvenliği nasıl sağlanacak?

    Donanım Haber sunucularının güvenliği yıllardır olduğu gibi bundan sonrada en yüksek güvenlik altında korunacaktır. Ayrıca telefon numaralarınız bir kere onaylama sistemi gerçekleştirdikten sonra ikili şifre ile saklanacaktır. Şifreyi bilmeyen kişiler bilgilere erişse bile cep telefon numaranızı göremeyecektir. Bu şifre ise sadece seçili ve gerekli olan Donanım Haber çalışanlarında olacaktır. Moderatörler ve adminler dahi bilgilerinize erişemeyecektir.

    Neden eski üyelerden SMS isteniyor?

    İçinde bulunduğumuz tarihten itibaren sonsuza dek forumdan uzaklaştırma seçeneği kaldırılacaktır. Bunun yerine giderek uzayacak sürelerde cezalar verilecektir. Bu sistemin uygulanabilmesi için bir kullanıcı bir telefon hesabı ile eşleştirilecek ve tekrar tekrar üye olmalarına engel olunacaktır. Ayrıca eposta hesabınızın değişmesi nedeniyle eskisine ulaşamamanız durumunda ya da hacklenmesi durumunda hesabınız ilgili değişiklikleri yine SMS onaylama sistemi ile yapabileceksiniz. Yine tüm bu hizmetlerin masrafları Donanım Haber tarafından karşılanacaktır.



    < Bu konunun sahibi KURALLAR iken KURALLAR tarafına aktarılmıştır -- Aug 5 2013 3:09PM >




  • merhabalar. Eski bir üyeyim. Sms onay kodu sorup duruyor. ne mailimi ne yeni numaramı kaydedebiliyorum? ne yapabilirim? teşekkürler şimdiden
  • Bende şöyle bşr problem oldu. Telefon numarası verdim onay sms i göndermedi hala. Birkaç kere daha gönderme yaptım hakkınız bitti uyarısı aldım, farklı numara vermek istedim o da olmadı ve adminlerle iletişime geçin uyarısı aldım. Ne yapmalıyım ?
  • Bölümlere mesaj da yazamıyorum yetkili biri ile nasıl iletişime geçebilirim ???
  • Punk Şaman kullanıcısına yanıt
    Kardeş aynı şey bende de var. Eğer sorunun devam ediyorsa benim "GSM Onayı sorunu" başlıklı konumun altına yorumunu bırak, adminler sana da yardımcı olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YahsiAzeri

    Kardeş aynı şey bende de var. Eğer sorunun devam ediyorsa benim "GSM Onayı sorunu" başlıklı konumun altına yorumunu bırak, adminler sana da yardımcı olsunlar.

    Devam ediyor sorun. Bulup mesaj bırakayım konuna.
  • NE OLURSA OLSUN O SEKİZ YIL ÖNCE KULLANDIĞIM TELEFON NUMARASINI HATIRLAMAYACAK VE TEKRAR GİRMEYECEĞİM...HAYATIM FORUM DEĞİL..SEKİZ YILDIR BURADA KALANA DA TEKRAR SORMAK NİYE....ELİNDEKİ İYİ ADAMA GÜVENEMEYEN KÖTÜ ADAMA ER GEÇ RAST GELİR.
  • Hesabıma telefonu kaydederek sms onayı yapmak istiyorum ama her seferinde telefonunuz kullanılmaktadır yazıyor eski hesabım vardı onda veya başka birinde kayıtlı ise silinerek bu hesaba aktarılmasını istiyorum.
  • kimse yok mu cevaplayacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratcool

    merhabalar. Eski bir üyeyim. Sms onay kodu sorup duruyor. ne mailimi ne yeni numaramı kaydedebiliyorum? ne yapabilirim? teşekkürler şimdiden


    Lütfen destek hattına başvurunuz, en kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağız.
    http://forum.donanimhaber.com/support.asp
  • telefon nımarasını yazıyorum fakat onay kodu gelmiyor yardımcı olabilecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRKN_01

    telefon nımarasını yazıyorum fakat onay kodu gelmiyor yardımcı olabilecek?

    Destek hesabına başvurunuz lütfen.
  • gereksiz boş yere millet dışarda kaldı resmen
  • Benim telefonumdan abim onaylatmıştı fakat ben şuan onun telefonundan onaylatamıyorum çünkü sms onay kodunuz sınırı aşıldı gibi bir cevap geliyor ?
  • eee ben sms onaylatmadım nasıl yapcaz ben opera mini'den giriyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm onaylattırdım olay kapanmıştır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onay mesajı geç mi geliyor yoksa sorun bende midir ?

    Yardım pls
  • Sonsuza dek forumdan uzaklaştırma seçeneği hala devam ediyor sanırım.
  • SMS Onay kodu gelmiyor bu durumda ne yapmam gerekiyor ????????
  • sms onay kodu çalışacak mı bu yıl ? nerde bu adminler ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.