Şimdi Ara

Koyu ekran ve ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • --Bilgisayarımda riva tnt2 m64 var. Eski ekran kartimda bir sorun yoktu bu kartı taktırınca ekran karardı biraz. Yani eskiden quicktime da rahatça herşeyi izleyebiliyordum artik karanliktan hiçbir şey anlamiyorum.MediaPlayerda da ancak rengi açarak izleyebiliyorum! Bunu düzeltmenin bir yolu varmı?

    --Onboard Crystal ses kartim ve avermedia tv98 tv kartim var. TV izleme programında ses ayarlanmıyor son seste ve ayarlama yeri bos. Bunu nasıl düzeltebilirim!!!

    Lütfen Yardım!!!



  • Riva Tnt ler biraz sorunlu ekran kartlarıdır. İlk önce şunu dene. Ekran kartının tam model ve sürümünü girerek en güncel driverlarını indirmeye çalış. Bu işlemi yaptıktan sonra ekran ayarlarını defaulta getir ya da kendine uygun bir ayar seç. Bu ayarların kullanacağın avi* dosya destekli programların setup ayarları ile bir tutmaya çalış; en azından bu tür programları destekleyecek bir seviyede tut. Ses kartınında driverını anakartın driverları arasından tekrar download et ve ardından aygıt yöneticisinden bir çakışma olup olmadığına bak. Aynı işlemi ardından tv kartın için yap. En önemlisi bilgisayarının kaldıramayacağı işletim sistemleri ve programlar kullanma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.