Şimdi Ara

Ne bu p800 hasyalığı yahu?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya kardeşim ne buluyorsunuz şu adi p800 de.Telefondaki bütün özellikler diğer telefonlardada var(ekranı hariç).Hayatta almam o saçmalığı.Allah aşkına bana bir sebep söyleyin...



  • AMD 133Mhz işlemci.Sen heralde P800'de hiç StuntRun oynamadın.Tabi bide hiç bir 3. parti uygulamaya ihtiyaç olmadan dinleyebildiğin STEREO MP3'leri katabiliriz.Onun için konuşuosun böyle.Ha bide sence hangi telefon ii şu anda onu sorsam bide.
  • Bak işlemciden haberim yoktu.Hadi oyuna birşey demiyorum ama sırf oyun için o telefonu alamam.Hem ekranı ne kadar küçük olsada n-gage im bana yetiyor.Şu an piyasada hangi telefon iyi onu bilemem,her dakika bi telefon çıkıyor ama benim idealim şu an 7610.Çıktığı gibi alıcam onu
  • sebeb iş yapabilirliği sevgili spycim çok marifetli ve acaip hızlı herkes kullanamaz bu aleti baştan söylüyorum tamamen PDA+cep telefonu özelliği telefonda amd 166mhz işlemci bulunmakta üst üste birsürü pencere açıyorsun ve hızda en ufak bir yavaşlama yok mp3,wav,amr,rmf,mpeg4...bir sürü ses ve görüntü formatını destekliyor sınırsız video gibi birçok özellik özellikle p800-p900 bilgisayar yansıması cep telefonlarıdır saygılar ben ben pazartesi günü 6600 satıp p800 aldım ve çok memnunum
  • abiler işlemcisi AMD 166 MHZ 16 mb ram kombinasyonu ile birlikte çalışıyor
  • Ya pardon kardeş ben özelliklerine internetten bakmıştım,hiçbiri yazmıyordu.Kullanan kimsede görmedim.Fiyatı içinmi yoksa kimse bilmiyomu gevur icadını?Peki ne kadara aldın?Bayapı pahalıdır herhalde.HEm bu arada p900 le arasındaki farklar ne?
  • ben 6600 üzerine 50 milyon fark vererek aldım herşeyi orginal kutunun içinden cdleri aktarma kablosu stereo mp3 dinlemek için kulaklık yedek 5 adet şeffaf kalem gibi özellikler asıl niyetim p900 almaktı ama ilerki zamanlarda bakcam artık çünkü türkiyede 1.400 - 1.350 arası fiyat çekiyorlar dubaide bu telefon 800 milyon civarında ve p900 çok kalite resimler çekiyor birçok gelişmiş uygulama tema yükleme özellikleri ve tabiki dizayn olarak hala gözde alet saygılar
  • Çok güzel bence fiyatına çok iyi bir telefon.Bende alsam diye düşünüom ama istanbula gitmem lazım buralarda bulabileceğimi sanmıyarum.Yine de bilgilerin için sağol infinite.Beni renk sayısı ilgilendirmiyor.Bence p800 çok baba.
  • Aslında bi de motorolanın MPx100 ü var acaba p900 ile falem kıyaslayabilirmiyiz kine. Bana kıyaslanabilir gibi geldi. Bu telefon hakkında bilgisi olan var mı ?
  • http://www.cepbul.com/motorola/motorolampx100.php
    Bu adreste bulabilirsin.Bana kıyasalanamaz gibi geldi amayinede fana bir telefona benzemiyor.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by infinite</i>
    <br />sebeb iş yapabilirliği sevgili spycim çok marifetli ve acaip hızlı herkes kullanamaz bu aleti baştan söylüyorum tamamen PDA+cep telefonu özelliği telefonda amd 166mhz işlemci bulunmakta üst üste birsürü pencere açıyorsun ve hızda en ufak bir yavaşlama yok mp3,wav,amr,rmf,mpeg4...bir sürü ses ve görüntü formatını destekliyor sınırsız video gibi birçok özellik özellikle p800-p900 bilgisayar yansıması cep telefonlarıdır saygılar ben ben pazartesi günü 6600 satıp p800 aldım ve çok memnunum
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    abi p900 de ki işlemci kaç MHz dir?
    bir de p800 deki düşüncene katılıyorum.
    p900 de hem inrernette iken başka bir iş yapabiliyorsun. başka telefonlarda ise internetteyken başka bir iş yapılırsa ya bağlantı kesilir yada sadece alınan mesajları falan okuyabilirsin.




  • p800 iyi alettir laf yok? piyasadaki su anda ucuzlamasından sonra fiyat/özellik/performans en iyi telefon oldu bence? .! herkes düşünmeli artık bundan almayı .

    saygılar sevgiler.!
    P900 de de sanırım aynı Mhz işlemci var? bi fark yok donanımda diye duydum ekran-kamera dısında..!
  • mpx 100 baya iyi bende bir ara p900 almayı düşünüyordum şimdi kesinlikle mpx100'ü alacağım . Mpx100 de 1.3 megapixel kamera Microsoft "Windows Powered Smartphone 2003" işletim sistemi, 64MB ROM, 32 MB SDRAM, USB desteği, MMC/SD hafıza kartı yuvası, Windows Media Player, Pocket Internet Explorer, MSN Instant Messenger, Pocket-Outlook, MPEG ve WMA video çalar, MP3 ve WMA çalar, polifon ve MP3 zilsesleri var . Sizce hangisi ?
  • Motorola mpx100 p900 6600 telefonlarının testinin yapıldığı mobilmag dergisinde p900 açık ara birinci olurken 2.liği işletim sistemi hızı ve genişletilebilirliğiyle siemens sx1 3. motorola mpx100 almıştı.

    Mpx 100ün p900 e özellik olarak yaklaşan hiçbir yanı yok. sadece dışarı ses veren hoparlörü daha yüksek sesliymiş.

    Microsoft smartphone işletim sistemi de kendine uygulama bulamadığı için zavallı olarak nitelendirildi.

    Ayrıca p800 ve p900 türevi C++ C JAVA VisualBasic gibi ve daha fazlası kadlamayı desteklediğinden. yazılım geliştiricilerinin tercihidir.

    P900 ve 800 işletim sistemi de Apple firması tarafından yapılmıştır. Güvenlik ve stabilitesi o kadar yüksektir ki (unix temmellidir) dahili tarayıcısından internete girip 256bit rsa ve diğer şifrelemeler sayesinde windowstan daha güvenli gezinti, ;ALIŞVERİŞ yapabilirsiniz.

    Yani bu forumda p800 ve 900ün üstünlüğü çoğu kişi tarafından kabul edilmiştir.
    Çünkü gerçekleri söylüyoruz... Deneyin sizde görün...


    Yalnız p800 ile p900 arasındaki tek fark ekran çözünürlüğüdür. p800ün ekranı 6600 ile aynı olduğundan. p900 yerine p800 almak daha zekice olur. artan para ile de memory stick duo(hafıza kartı) alabilirsiniz.

    Saygılar...
    MaXPaiN++




  • p900 e tek ekranı yüzünden para vermeyin.

    p800 alın
    Daha iyi videolar için = philips camcoder yükleyin.

    işte p800 = p900 oldu :)
  • p900 zaten bu aralar alınmaz. 1 milyar 400 milyon feci kazık bence
    p900 ile p800 kamerası arasındaki fark nedir
  • ikisi de 24 bit olmasına rağmen sony'nin sınırlamaları nedeniyle 12 bitte resim çekmektedirler.

    İleride bunları yavaş yavaş düzeltip sanki bir yama yapmış gibi güncellemeler çıkarıyor.. Saçma bir politika izliyor. ama sanırım yakında kamerasını tam performans lkullanabilceğimiz bir program falan çıkarırlar.


    Umarım yani:)
  • p800-p900 teknolojiyi limitte kullanmayı sevenler için en ideal elefonlar.
    Niye p800 çok tutuyo dersen tek cvp p900 le arasındaki fiyat farkına deymeyecek farkları olması..
    şu adna 3660 kullanıyorum ama p900 ün fiyatı alınabilir seviyeye indiği anda almayı düşünüyorum..
  • +1 aradaki hic bir fark 700 milyon etmes derim
  • bütün farkların toplamıda 700 milyon etmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.