Şimdi Ara

İğrenç Dolaplar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son günlerde GS ve FB işbirliği yaparak BJK yi silme harekatına girişmiş arkadaşlar. Son zamanlarda gündemi pek takip edemediğimden bunları daha yeni öğrendim. Eğer böyle şeyler varsa o zaman "tek büyük takım" hangisiymiş, tartışılmaz bile. Tabi ki ezeli rakiplerinin yok etmek için birleştiği takım...

    Çok aşağılık bi hareket bu...

    <i>"Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, naklen yayın havuz sisteminin yasal bir düzenleme olduğunu ve sonuna kadar bu sistemin arkasında bulunduklarını bildirdi.
    Beşiktaş Yönetim Kurulu'nca yapılan yazılı açıklamada, ''Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin, naklen yayın havuz gelirlerinin paylaşımında farklı uygulamalar istedikleri ve bu konuda birlikte hareket ettikleri'' şeklinde medyada haberler yer aldığı belirtilerek, ''Türk futbolunun gergin ve sıkıntılı günler yaşadığı bugünlerde, kutuplaşmalara neden olacak bu söylemlerden kaçınılması gerektiğine inanıyoruz. Ayrıca havuz sistemi yasal bir düzenleme olup, bu sistemin sonuna kadar da arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz'' denildi.
    Beşiktaş olarak, ezeli ve ebedi rakiplerinin böyle bir planı bulunduğuna inanmak istemedikleri kaydedilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:


    ''Özellikle Beşiktaş'ın bir olağanüstü kongre dönemine rast gelen bu tür haberlerin, bir fırsatçılık zihniyetinin ürünü olduğunu biliyoruz. Bu tip haberler Beşiktaş kongresi ve önümüzdeki Futbol Federasyonu kongresi öncesi maksatlı haberler olarak karşımıza çıkmaktadır.
    Bu haberlere inanmak istememekle beraber, gerektiği zaman gerekli cevapların verileceğini; sessizliğimizin, söyleyecek bir şeyimizin olmamasından değil, bu tip tartışmalardan camia kültürümüz nedeniyle uzak durma isteğimizden kaynaklandığını belirtmek isteriz. Ayrıca futbol müsabakalarının sonucu ne olursa olsun, Türkiye'nin en büyük camialarından biri olan Beşiktaşımızın büyüklüğünün tartışılması abesle iştigaldir.
    Türkiye'nin ilk spor kulübü olan Beşiktaş'ın, mazisinden gelen sorumlulukların bilincinde, en sorunlu günlerinde bile gerektiği zaman tek vücut olan bir camia olduğunun hatırlatılmasında yarar görüyoruz.''
    "</i>
    Kaynak:www.bjkeurope.com



  • GS-FB bazı konularda anlaşmış diyorlar. BJK'de başkan da belli olduktan sonra onunla da işbirliği yapacaklar falan deniyor. Tabii BJK'nin buna katılıp katılmamak tamamen kendi tercihi olacaktır doğal olarak.

    Kimse havuz sisteminin yasal olup olmadığını tartışmıyor. Tabii ki yasal. Ben bir FB'li olarak havuz sistemine karşıyım; FB'nin sağladığı gelir haksız bir biçimde diğer kulüplere gidiyor. FB maçlarının FB taraftarı çok olduğu için pazar günü yapılması bile sorun ediliyor bazı kimseler tarafından, ayrıca böylece FB'yi digitürk şampiyon yaptı ya bu da olmaz bi daha :) Maçların FB televizyonundan yayınlanmasından yanayım, böylece daha fazla gelir elde edebileceğimizi düşünüyorum. Diğer kulüpler de isterlerse havuza devam edebilirler, ya da onlar da havuzdan çıkıp başka bir kanalla anlaşabilirler.

    Hareket aşağılık falan demişsin, BJK'yı silmek falan? Yani bunların BJK ile ne ilgisi var? Demek ki bu iki kulüp kendilerine verilen paranın yetersiz olduğunu, başka bir kanalla anlaştıklarında daha fazla para kazanabileceklerini düşünüyor-belki de yanlış düşünüyorlar. Yani FB başkanı FB'nin yayın haklarının nasıl dağıtılacağını BJK'ye mi sormalı? Dediğim gibi zaten başkan seçildikten sonra BJK ile de grüşecekler, beğenip beğenmemek BJK'nin elinde; burada sorun ne?
  • bJk nin taraftari kac ki yuksek rating i olsun...
  • Taraftarin yuksek olmasi gerekmez.
    iyi oynadigi donemlerde futbol seyir zevki olarak bir GS li olarak izlerim.

    GS Avrupa maclarini da zamaninda TUM TURKIYE izlemiyormuydu?
  • son günlerde asılsız haberler çoğaldı.buda onlardan birisi...
    lafım sana değil çerkez,
  • GALATASARAY
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tarik</i>
    <br />GALATASARAY
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    hayırdır [bye]
  • agladikcaaa...
  • sanırım heinrich forumdan atılmış ve yeni nik alıp tekrar damlamış
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i>
    <br />sanırım heinrich forumdan atılmış ve yeni nik alıp tekrar damlamış
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    senin olaylara analitik bakış açın bu kadar işte at gözlükleri ile :D

    agladıkçaaaaa :) zuahahaha
  • zuahaha kim atilmis he kim atilmis atilirsam ilk sen .. kina yakarsin zaten, agladikcaaa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.