Şimdi Ara

Forumda büyük bir sorunum var ve firefoc için dh kodlama sorunum var. Lütfen yardım edin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Es selamu aleyküm.

    Bu konuyu yönetime ve son iki sorunumu bilen üyelere hitaben açmış bulunmaktayım. Büyük bir derdim var. Birincisi,

    Benim eski iki üyeliğim var. Onlardan birisnde benim telefonum tanımlı. Zamanında yaptığım bir kaç fevri çıkış nedeniyele onlar engellendi. Onlar engellenince benim telefon numaramı kullanım hakkım yok. BU büyük bir handikap. Zira ben forumdaki fırsatlar ve ikinci el ilanlarından alım ve satım yapacağım. Ama, bir türlü kendi telefonumu aktive edemedim. Baahsi geçen üyeliklerim,
    @wise
    @wise@

    bu iki üyeliğimin birisinde benim kendime ayit olan telefon numaram var. Ricam şu, benim bu iki üyeliğimi tarihe gömün. Olabiliyorsa eğer, benim kendi telefonumu kullanma hakkımı verin.

    Dert bunla bitmiyor. İkinci dert ise, benim telefon denemelerim bir kaç defa olunca sistem bana başka telefon değiştiremezsinizdiyor. Hiç bir telefon numarasına forum aktivasyonu yapmadım. Hata ile benim numaram yerine bir kaç defa kod gelmeyince, kendi numaram bana verildi sanarak, sevinip kod yollattım. Yolladığım kişi kimse bana sağlam laflar etmiştir. :D

    Lütfen yönetimden rica ediyorum yardım edin.

    diğer bir derdim ise, ben mesaşlar penceresinde gelen mesajlarda karakter kodlamasında hatalar görüyorum. Bu bir tek moz<illada oluyor. Charset Swicher eklentisini kurdum. Firefoz kodlamasını da, eklenti kodlamasını da, windows türkçe yaptım. Bir konuda bu hata ile alakalı bir anlatım vardı. O anlatımdan faydalandım. Ama kesinlikle faydasını göremedim.

    Bir başka sorunum ise, konularda ve yanıtlardaki yazıların içinde geçen bazı kelimelerin reklam popap penceresi açan bağlantılar olması. Sinir etme sebebi ise, benim gözü az gören bir kişi olmam. OAçılır pencerecikler benim ekran okuyucumu sıkıntıya sokuyor. Sonra benim o kadar okuduğum paragraf başa sarıyor. Bunu bir anlatım ile gösteririm. Video ile. Bu bağlantı şeklinde ve popap açılmasını engellerse çok iyi olacak. Bu bir tek burada değil. Facebook için de bana sıkıntı veriyor.

    Dertlerim bu kadardı. İlgilenen yönetici ve üyelere teşekkür ederim.

    Hayırlı Ramazanlar. Allah'a emanet olun.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.