Şimdi Ara

Ati9500pro ile Epox anakart???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bişi sorucam:
    Epox 8rda+ anakartına his 128mb 9500pro ekran kartı taktı bi arkadaş. ancak kart ilk taktığında görüntüler çizik çizik gelmiş ve şu anda arkadaşın dediğine göre kart çalışmıyormuş. asus anakartla denemişler kart bi açılmış bi açılmamış.
    neyse bunla iligili bir kaç sorum var!
    1. epox anakartla çalışmasından dolayı kart bozulmuş olabilir mi? önemli!
    2. kartın epox anakartla kullanılırken kilitlenmiş ve asus boardla denendiğinde kart bi açılmış bi açılmamış.

    yardımcı olursanız sevinirim.



  • epox anakartta sorun çıkarmaz ama eğer bahsettiğin modelinin chipseti nforce 2'yse ati çalıştırmaz çünkü nforce 2 nvidia nındır ve ati'yle çakışır ama onunda 9500 ü bozucağını zannetmem ama eğer chipset via'ysa kartta sorun olabilir
  • ........
  • kardeş o tür bozuşmalar ve çakışmalar kartın kullanma kılavuzunda yazar.onlaı dikkatlice okuyun ve ege arkadaşımızla uzlaşın.
  • sorunun 15 mayıs'ta çözüldüğünü sanıyordum.artifact 5 isimli program sayesinde olduğu belirtilmişti o programın kaldırılmasıyla da sorun giderilmişti..BIOS değiştirme sırasında bir sorun oldu sanırım.

    link'i de budur.http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=96840
  • hayır kart geldiğinden beri sorun bios olayı ise ben düzelsin diye yaptım ama yine aynı ama 9500pro oldu ama yine aynı yani arkadaşım kart baştan beri sorunlu
  • Epox anakartla ati 9500 serisi ve 9700 serisi bi çok kez sorunlu olmuştur ancak bazı marka ati9500 lerle sorunsuz çalışan var ama bu demek olmuyor ki epox anakartla sorunsuz.
    Ayrıca kart geldiği günden 5. güne kadar epoxla kullanmaya çalıştın kartı! eğer çalıştırıcam diye sorun yaratmış olabilirsin!
    Ayrıca arkadaş beni dolandırıcılıkla suçluyor!
    eğer dolandırıcı olsaydım seninle birlikte 1 hafta boyunca kartla anakartı sağlam şekilde çalıştırmaya çalışmazdım!
    ki her nedense ben ti4600'ü(parasal nedenlerden dolayı bunu ege arkadaşımıza anlattığımı sanıyordum ama anlamamış) sattıktan sonra sen beni aradın kart çalışmıyor falan filan dedin oysa 19 mayıs günü(dün) beni aradığında başka anakartla denedim senin kart çalışıyormuş benim anakartımdanmış sorun dedin. onun üstüne bide benden kargo ücreti ödememi istedin.
    her neyse de ben anlaştığımızı zannetmişken pat diye birisi arayıp seni polise vercem dedi. ben malımın sonuna kadar arkasındayım. Ayrıca soğutucunun pimi çıkmış falan dedin, ki bu senin hatan çünkü sen kargoyu alırken içindekilerin hasar alıp almadığını kontrol etmen gerek. kargo şirketlerinin fatura irsaliyesinin arkasında yazar!!!
    eğer hasarlı şekilde kargoya vermiş olsaydım tahütname imzalamam gerekli olacaktır ve sigortasız göndermem gerekli idi ancak kargo sigortalıydı ve yurt içi kargo görevlilerine sorabilirsin karta açıp baktılar!
    ayrıca ben sana geri almam demedim! eğer kart sorunsuzsa elime geçince 250 milyon paranı yatırırım dedim ancak sorunlu ise bi şekilde anlaşırız dedim! eğer fiziksel hasar varsa ve çalışmıyorsa para vermem dedim!

    sanırım tüm her şeyi yazdım!
    bu olayın bu duruma gelmesini istemezdim ama sen zorladın: yok ev adresini biliyorum geliyorum..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.