Şimdi Ara

fonts for flash

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir site hazırlıyorum:
    www.mediawind.com/joy
    Yalnız pixel fontlara ihtiyacım var, nerede bulabilirim bilen var mı?

    Ayrıca site nasıl olmuş? Tabi site yabancı dilde belki anlamazsınız ama ... renk, tasarım v.s.



  • fontları yarın işten sana yollayabilirim.siteni beğendim cıvıl cıvıl aferim [bgdnc2]
    (sensei konuştu)
  • Bence de siteniz güzel olmuş. Ancak kendimce bir fikir bu elbet maruz görün. turkey.gif'te yazıların delay süresini keşke biraz uzun tutsaydınız. Bu şekilde gözü oraya kaydırıyor hareket siteye odaklanması zor oluyor. O gif, biraz daha ağır geçişler yapsa belki gözü rahatsız etmez o kadar kendi düşüncem elbet bu yanlış anlamanızı istemem.

    Ve bence bu siteye bir de dil desteği çok güzel gider. Bilmiyorum yaptıranların böyle bir talebi var mı ama hazır dile gelmişim söyleyim dedim:))
  • yaramaz kedicik haklısın ama o turkey gif i hazır bir animated gif.yanni kendinin yaptığını sanmıyorum çünkü aynı animated i bende kullanıorm.bence oraya gözün kaymasıda pek bi akıllıca.
  • :))) elmayra hani reklam açısından diyorsan elbet iyi ancak şunu unuttun sanırım ki site zaten Türkiye'de ki tatil yörelerini tanıtıyor:))))) Dolayısıyla orada o yazının olması yada olmamasının pek bir önemi yok kanımca. Yanılıyormuyum bilmem:))

    Eğer Türkiye içerikli olmayan bir siteye reklam amaçlı verilseydi bir nebze. Bir de olayın amacı reklamdan ziyade belki bana özgü olmuş olabilir elbet ama rahatsız edici geldi bana. O hızlı hareketler.

    Sitenin dinlendirici bir havası var o gif'in o şekil seri hareketi haricinde. Ve bu ortamda bence o hareket hali batıyor:))) Ortamın havasına uyarak daha yumşak geçişler olabilir elbet. Ama arkadaşımızın yada gif'i yapan şahsın hoşgörüsü elbet bu:)))
  • sevgili pisipisicim,ben tatil beldelerine ve tatil beldelerindeki bir çok otele web ve interaktif cd yapıorm.hemen hepsinde bu gif mevcut.hem ben yerleştiriyorum hemde özellikle isteniyor.yanni Türkiye içerikli olmayan bi siteye koymak abes olurdu çünkü o gif in yapılış amacı da turizm için.her dilden Türkiye yazılı orda ööle diilmi.herneyse zevkler sözkonusu olduğunda kimseye müdahale etmek düşmez.sadece bunu belirtmek istedim.hareketi hızlıysa sen iste yavaşlatırıs nolcaak ayıp edion [:P]
  • hahahahahhahaha yavaşlatınız plzzzzzzzzz:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.