Şimdi Ara

İnternet cafe için en iyi donanım!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnsanlar artık "kasıntısız" cafe istiyor.
    10 yaş civarındakiler için bir şey ifade etmeyebilir ama şöyle adam gibi bilgisayarlarda arkadaşlar ile multi yapmanın tadı bana o cafeyi tercih ettirir. İsterse saati 5 milyon olsun.
  • @yaramazkedicik
    kasa bu araba diil, cizilse nolcak onu anlamadim?
    yani ben yukaridaki sistemde abarti hicbisey goremedim, belki ekran karti o kadar. sen bir internet kafe acip gercekten para kazanmak istiyorsan, piyasadaki diger kafelerden "farkli" olman gerekiyor. bu farki yaratabilmenin yollarindan biri de iyi bilgisiyarlarla hizmet vermektir. Bilgisayarlarin cabuk yipranmasi konusuna gelince, bu senin musterilerinin yas ortalamasina bagli biraz. bazi kafelere hep coluk cocuk gelir, bazilarina hep buyuk akli basinda insanlar.
  • Ben internet bağlantımda sorun olursa, kırk yılda bir internet cafelere gidiyorum. Oyun oynanan iyi donanımlı cafelerde saat ücreti ortalama ne kadar bu aralar tam bilmiyorum.

    Yazacağım soruyu sormak istememin nedeni de donanıma böyle çok masraf yapılan sistemlerdeki monitör seçimiyle ilgili. Ortalama bir 19 inç monitör fiyatı için yuvarlak hesap 200 dolar desek, eğer bunun yerine 400 dolar daha fazla masraf yaparak (600 küsur dolara) 21 inç monitör konsa cafe sırf bu nedenden dolayı dolup taşmaz mı?
    21 inç monitör hatırına ortalama olarak günlük bilgisayar kullanımı 2 saat fazla olsa, (saati bir buçuk milyon desek) günlük 3 milyon x 30 gün hesabıyla ayda 90 milyondan 5 ayda bu ekstra masraf kendini amorti eder. Bu monitörün daha çok uzun süre hizmet vereceğini düşünürsek, böyle bir seçim yapmak doğru olmaz mı sizce de?

    Sadece monitör için 600 küsur dolar çok fazla biliyorum ama ben oyun sevmediğim için, oyun meraklılarının 21 inç monitör hakkında fikirlerini öğrenmek istiyorum.




  • arkadaşlar
    soranlar için cafem gaziantepte ve saati 1.250.000 tl
    ve ayrıca yaramaz kedicik ben buraya bu sistemleri hava atmak için yazmadım öle bi niyetim olsa daha performanslı 300$ lık bir sistem yazardım. ben kendimi müşterilerin yerine koyarak bu sistemi düzdüm 100 - 200 dolar için ucuz sistemle cafe çalıştıranları hala anlamış değilim. Daha önce dediğim gibi müşteri memnunuyeti herşeyden önce gelir benim için. müşteri memnuniyetinin %90 nı ise bence performanslı PC lerdir.
    mobidik iyi bir konuya değinmişsin ama 600 dolarlık bir monitör alacağıma +1 bilgisayar daha alıp senin yaptığın hesabın daha üstüne çıkabiliriz.Yine de teşekkür ederim belki ileride 21 inçlik monitörleri ilk benim cafeye düşüne bilirim.
    "ARME" gerçekten çok yardımcı olmuşsun teşekkür ederim ama ekran kartı hakkında haklısın galiba iki bu kartı bi incelemeye almak lazım test falaan çünkü fazla zamanım kalmadı.
    [clps]




  • Arkadaşlar artık heryerde internet kafe var ama insanlar BİLGİSAYARLARI KALİTELİ olan yerleri tercih ediyor bende kafeye gideceksem bilgisayarları iyi olan ve bağlantısı iyi olan yere gidiyorum kafede bi gta ya da onun gibi benzeri oyunları oynatmayan pc leri ne yapayım ben
  • Bu aralar internet cafe açmak karlı bir iş olabilir. Siz de kar edebilirsiniz, hatta birçok "yanlış"a rağmen. Ancak önemli olan maksimum karı etmektir bence. Birçok şeyi düşünmek gerekir. Gaziantep'in merkezinde, en iyi yerinde mi internet cafe açacaksınız, ki her şeyin en iyisini istiyorsunuz?

    Sürekli dolu mu olacak? Gelenler bilgisayardan anlayan, çok iyi multiplayer oyunlar oynamak isteyenler mi olacak? Ya da bu tür insanlar ne kadar gelecek? Yoksa üç-beş kuruş harçlıklarıyla yarım saat- bir saat oyun oynamak isteyenler mi? vs. vs. vs...

    Yani yatırımınız oranıyla karınız(katlanarak) artacak mı?
    Dediğim gibi para kazanabilirsiniz bu işten, ama önemli olan maksimum karı etmektir. Yarın ancak bunlar ayakta kalacaktır...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.