Şimdi Ara

Reseller olayı????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reseller olayına girmeye karar verdim forumda bu işle uğrasan arkadaşlar hangi firmaları kullanıyorsunuz durum nedir
    sistem nasıl işliyor?



  • reseller ne?
  • Reseller :

    Bir hosting firmasi uzerinden bir hesap acilir mesela site satabilirsiniz 10 tane 20 tane ama size verilen toplam alandan verirsiniz, bir bakima kisitli olursunuz. Guvenlik konusunda hic birsey yapamazsiniz + Pazarlama isinde olanlar yapar ancak fazla avantaji yoktur :) Kaynaklar yetersiz olur genelde Reseller alanlarda tabii kaynagina gore degisiyor :)
  • profocio.net ten var.

    reseller olayını hiç önermem. çünkü server üzerinde hiç bi yetkin yok. 2 kere server göçtü adamlarla papaz oldum. müşterilerim telefon açıyo durmadan ne oldu die, adamlara bilmiyorumda diyemiyorum.

    eğer illa hosting işi yapıcam diyosan server kirala. reseller la hosting işi yapılmaz. ha anca benim gibi webmasterlık yaparsın, açtığın siteleri koyarsın falan. yoksa para için yapılmaz... çünkü çok riskli iş
  • merhaba

    eğer istersen sana reseller desteği everebiliriz.

    http://www.hostinghizmeti.com

    Size vereceğimiz alandan sınırsız host satışı yapabilirsiniz. tüm kontrol sizde olur, sizin satış yaptığınız müşteriler bizle ilgili en ufak bir yazı, link yada bilgi bulamaz. Her alanda yönetim sizde olur hiç bir kısıtlama olmaz.

    İnceleyin size elimden geleni yaparım. ki göreceksiniz gerek sunucumuzun özellikleri gerekse fiyatları kesinlikle iddalıyım hiç biryerde kolay kolay bulmazsınız..

    Görüşmek ÜZere ..
  • trg senin serverınmı var yoksa resellerınmı?
  • pekiserver nerden nekadara kiralanır????
  • O iş bayağı külfetli. Bir sürü kimse kiralıyor bunun araştırmasını bence kendin yapsan daha faydalı olur senin için. Kimi yer aylık 1000$'dan açar ağzını kimi yer farklı bi fiyattan (dediklerim örneklemedir, ciddiyet payı yoktur:)).
  • www.ev1servers.net dünyada 1 numaradır
  • evet benim ki reseller. ev1servers.net den aldım. ama aldığımız alan 50 GB. Eğer istersek bu 50 Gb dan bölüp host satışı yapıyoruz. + bu 50 Gb dan bölüp reseller hesabıda çabiliyoruz. Ben bir örnek fiyat verim hemen;

    1 GB web alanı
    25 Gb aylık sınırsız anlık trafik
    Sınırsız POP3 mail
    Sınırsız Subdomain
    Sınırsız FTP
    Anonim FTP
    CGI,PERL,PHP,CHILISOFT ASP, JAVA ve FRONTPAGE desteği.


    Sana özel WHM panel ve sende bu WHM panelden istediğin kadar C-Panel açabiliyorsun. ve kesinlikle açtığın cpanelde bizim şirket hakkında en ufak bir bilgi bile olmuyor.

    Yıllık tüm kurulum ve KDv gibi masraflar içinde olmak üzere 200 milyon. bunun yarısı peşin yarsı aylık aylık ödemede olabilir.

    http://www.hostinghizmeti.com u incelersen sevinirim ..

    Görüşmek Üzere ..
  • Mydonose,

    Ev1servers dunyada 1 numara degildir ki :) Sana gore iyi olabilir ama o kadar iyi degiller :)
  • elbette ev1serverda benimde resellerim var. elbette 1 numara dğeil magicdeath. bu konudda sana katılıyorum ama baya uzun zamandır onlarla çalışıyorum hiç bir sorun yaşamadım. bu anlamada memnunum.

    Senin 1 numara dediğim adres ne incelemk isterim. Eğer dediğin gibiyse nedne olmasın ordanda bir rseller alabiliriz. Adres verebilirsen çok sevinirim.

    Şimdiden teşekkür ederim ..

    Görüşmek üzere ..
  • TRG: abi ev1servers ne zamandır reseller veriyo yaw? nerde fiyatları bende bakıyım.

    Magicdeath: abi fiyat/performansa bakarsan ev1 NO.1!
  • Trgkaptan,


    http://nyi.net/

    Ev1, de buradan sagliyor kaynaklarini :)

    --

    Mydonose,

    Fiyat olabilir ama performans o kadar da degil :)
  • izmirde bir firmamız var. orası bayilik aldı. bende burdan izmirdeki firmamızın hesabından paket açıp kapatıyorum. sistemi kontrol ediyorum. İstersenhttp://www.hostinghizmeti.com/hosting/index.html ye bak. %10 kar payımız var reseller paketlerinde açıkcası. bi incele ..

    Magisdeath hemen inceliyorum şimdi verdiğin linki. bilgi için teşekkürler..

    Görüşürüz ..
  • Magic verdiğin adres ne kadar kaliteli bilmem ama ne kadar kazık olduğu belli:-) adamlar mail için ayrı para alıyolar..
  • Mydonose,

    Kalite nin bedeli olarak
  • [url]www.pluginspace.com[/url]<font color='red'>fiyatları çok iyi
    sınırsız alt domain, sınırsız mail, sınırsız mysql db vs.......</font id='red'>
  • Sinirsiz diye bir kavram yoktur hostinde :) Kaldi ki sitede bile belirli limitleri yazmislar :) mail / mysql / etc olsun :)
  • günaydın arkadaşlar. dediğim gibi biz ev1servers in bayisiyiz. Alanımızı 50 Gb daha artırdık . şuanda 100 Gb web alanı hakkımız var. Yani demek istediğimi kendi serverim yok. Ama aldığım yerin hızı özellikleri ve kesintisiz hizmeti nedeniyle emin ol diğer hiç bir firmanın satmadığı kadar alan sattık şu bir haftada. kurtlarvadisi dizisinin web sitesi bizden host aldı. Adamlara ayda 250 GB trafik sağladık. Tulin Koca forumunu bizim hosta kurdu. Referanslarımız çok iyi .. Reseller hakkında bilgi verim.

    Email ftp vb.. olaylardan bahsetmiyorum hepsi sınırsız. burada önemli olan disk alanın ve aylık trafiğin. Sende birine 100 Mb alan satacaksın diyelim. Sana WHM apnel veriyoruz bizi aramadan hiç bir şey söylemeden sen WHM den domain kaydediyor kapasitesini ayrlıyor ve müşteriye host veriyorsun. hem de her müşterine özel kontrol panel (tr) veriyorsun.

    http://www.hostinghizmeti.com:2082 bu adrese gir kullanıcı adı deneme şifre deneme

    İşte ben müşterilerime bu kontrol panelini veriyorum. Elbette reseller alırsan sende her müşterin için bu paneli verebilirsin. ve kesinlikle müşterilerine verdiğin sitede yada control panelinde bizle ilgili kesinlikle 1 satır yazı bile olmuyor ..

    email ve msn adresimiz info@hostinghizmeti.com

    Görüşmek Üzere ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.