Şimdi Ara

Parasızlık dan 25 yaş ve ustu evlenemeyenler ! Yada evliliği duşunmeyenler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
13
Favori
18.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 25 yaş ust olandanım gel gelelim param olmadığı için genç olmama rağmen evlenemiyorum. Tabi sadece parayla bitmiyor ev de gerek ama evimde yok. Bunun yanı sıra iyi bir iş ve gelir olması şart evlenmek için.
    Aslında evlilik çok kolay görsel beğendiğin ve kafa yapına uyan biri ile nikah dairesin de bir imzaya bakıyor...
    Fakat paran ve evin sağlam bir işin gelirin yoksa bu turkiye şartlarında hayal bile edemem bu evlilikten doğacak sonuçları.

    Kısacası ben evliliği uzun bi sure dondurdum kaderime rağzıyım elimden gelen kendi imkanlarım bu yetmiyor.
    Bu arada ailesin den kalan ev,iş yada genç yaşı olduğu halde çalışıp turkiye şartların da kendi ustune ev,araba, yada yazlık alan kişilerede gıpteyle bakıyorum.
    Belki şimdi çalış senin de olsun diyenler olucak aranız da ama unutmayın ailesinin durumu orta gelirli ise 25 yaş yada altı, ustu olan turkiyede allah aşkına kimde var ev araba kolaymı bunlara sahip olmak.

    Forumda biçok yetişkin insanlar eminim nedemek istediğimi anlamışlardır.
    Olmayınca olmuyor buna emin olun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Turbolinea yı bul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende 25 yasindayim ama evlenmeyi istemiyorum su an ev var su an ama is konusu sikintili su an yaptigim isin parasi 1170 lira civari ama yatmez, bir baska faktorde cocukla ugradamam gibime geliyor ne bileyim cocugun olmak hissi zor bisey bence, bir insani yetistirmek falan, bir digeride zaten aday yok ve kiz tavlama konusunda hicbir yetenegim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iceman_54

    hocam bende 25 yasindayim ama evlenmeyi istemiyorum su an ev var su an ama is konusu sikintili su an yaptigim isin parasi 1170 lira civari ama yatmez, bir baska faktorde cocukla ugradamam gibime geliyor ne bileyim cocugun olmak hissi zor bisey bence, bir insani yetistirmek falan, bir digeride zaten aday yok ve kiz tavlama konusunda hicbir yetenegim yok.

    Katılıyorum sana fakat kız konusu okadar çook sıkıntılı değil illaki eli yuzu temiz minumun aile kızı bulunur diye duşunuyorum birde zaten evin varsa iyide işin olursa tmm dır bu iş bu faktörler olduğun da koşarak sana gelen kızlar olur buna emin ol belki çok yetenekli olmayabilirsin kız arkadaş yapmaya ama aile diye bişe var görucu usulu bi haber salar ailen çokta guzel kızlar çıkar şaşırırsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi gorucu usulundede iyi bi insanla tanisilabilir demi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi ben de imrenmiyor değilim. Ne güzel memurlar ya da işleri var. Gelirleri iyi. Arabaları da var iyi kötü. Haftasonu avm ya da mangala gidiyorlar. Mutlular. İnsan imreniyor :((((

    Keşke öyle bi şansımız olsaydı ama maalesef bekar kaldık.
  • 20 yaşındayım ailemin evi yok , babamın emekliliği yok.Bir abim var bakalım oda askerde gelince iş bulabilecek mi üniversite 3.sınıftayım inşallah fire vermeden bitirecem okulu.Çok istediğim bi meslek olmasada polis olmayı düşünüyorum.evlenmeden önce aileme bi ev alıp babamın emeklisini ödemeyi düşünüyorum.Ancak bunları yaptıktan sonra evlilik yolu gözükür bana.yani benim yaşta bi 29-30 olucak evlenene kadar
  • yaş 25 benımde 4 gün önce işten çıktım hiç kız arkadasım olmatı boşuna dememişler para her kapıyı açar
  • turboline nerede
  • Yaşım sizlerden küçük olsa da, durum benim için de aynı. Ailemin maddi durumu pek iyi değil, yakışıklı değilim, sosyal değilim. Kız 'arkadaş' yok, tırnak içine aldım fakat gözden kaçmasın; cinsiyeti kız olan arkadaşım bile yok. Hoş, erkek cinsiyetli arkadaşım da yok.

    Doğuştan loser'ım la ben.
  • benimde yaş 25 iş yok güç yok ev yok araba yok evliliği zaten düşünmüyorum ama canımıda sıkmıyorum bişeye benim yaşımda olup ta iş güç sahibi olup evlenen çoluk çocuğa karışmış insanlar var. Bakıyorum mapusta gibiler. Ben rahatım ya sorumluluğum yok en azından.
  • Çok haklısın valaha hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbolinea gel kardeşim.
  • Yas 27 felan oldu. Allaha sukur ev felan var ama bakalim hala bisi yok bizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tipten kaybettim hep
  • o yonleri iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda yazmanın bi anlamı yok kimse sana yardımcı olmaz üstüne dalga geçerler bende 25 yaş üstüyüm
  • Konuya bekleniyorsun hocam.Bu arada benimde içimi karartıyorsunuz gün geçtikçe
    @Clioauthentique
  • üni sondayım yaş 25 olacak bitince, okul hayatım boyunca hep çalışıp kendi kendimi okutup geçindirdim. kız arkadaşıma hep 30 yaşından önce evlenmek istemiyorum diyorum ama içim de yatan asıl düşünce, hiç bir birikimim ailemden gelen hiç bir şey yok. düğün işlerine çöpe atacak param yok, ikimiz ancak çalışırsak ev alabiliriz içini istediğimiz gibi dizebiliriz :/ bakalım bizi ne bekliyor çok merak ediyorum. allah bu kuluna ne zaman gülecek, çalmadan çırpmadan çalışıyoruz her oluru deniyoruz batıyoruz çıkamıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMüb

    20 yaşındayım ailemin evi yok , babamın emekliliği yok.Bir abim var bakalım oda askerde gelince iş bulabilecek mi üniversite 3.sınıftayım inşallah fire vermeden bitirecem okulu.Çok istediğim bi meslek olmasada polis olmayı düşünüyorum.evlenmeden önce aileme bi ev alıp babamın emeklisini ödemeyi düşünüyorum.Ancak bunları yaptıktan sonra evlilik yolu gözükür bana.yani benim yaşta bi 29-30 olucak evlenene kadar

    yazdıklarına bakınca hocam seninle aynı şeyleri düşünüyorum. 21 yaşındayım seneye üni. 3. sınıfıtayım, mühendislik öğrencisiyim. ailemin benden ev beklentisi ve bizimkilerin sigorta primleri var. bakalım mezun olduktan sonra inşallah hayattan beklentilerimizi gerçekleştirebiliriz




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.