Şimdi Ara

Çift Anadal - Yandal Arasındaki Fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu iki kavram arasındaki fark nedir ? Ben kısmetse Hukuk Fakultesine gireceğim seneye.Sınavda doğru düzgün puan alamadım o yüzden 1-2 yıl özel üniversitede Fotoğraçılık okuyup zaman geçiricem..Hemde sevdiğim bir işi hobiyi mesleğede dönüşterebilirim fikrim değişmezse eğer.Ama şunu merak ediyorum ben özel ünide okucam bu net..Yani burssuz kazanma sansım cok yüksek biraz calısma ile..Lakin sunu öğrenmek istiyorum.Üniversitede Hukuk Okurken ben Fotoğrafçılık okuyabilirim yanına ek olarak..Yani en azından diploma vermeseler bile yeter..Yani hiç bişey vermelerinde gerek yok..Ben üniversite bünyesinde o ortamın içinde bulunarak bunun eğitimini almak istiyorum.Ama bir yandan hukuk okurken bu mümkün mü ? iyi forumlar







  • badmad07 B kullanıcısına yanıt
    ÇAP: Her iki bölümün çoğu dersini alırsın ortakları almazsın. YANDAL: Bazı derslerinin alırsın. Her ikisinde de çap veya yandal yaptığında alacağın dersler bellidir. Teorik olarak mümkün. Ama her okulda olmayabilir çünkü bazı okullar sadece belirli bölümlerden çap vaya yandal yapmana izin veriyor.(yani seçeceğin üni göre değişir) Çap yapamazsan bile dersin hocasıyla konuşup derse girebilirsin diye düşünüyorum.
  • Arkadaşım yukarıda detaylı olarak açıklamış bende sana şunu söyleyebilirim mesela benim okuduğum üniversite yandal-çap yapılabilen anlaşmalı programlar listesini yayınlıyor yani her istediğin bölüme yandal-çap yapamıyorsun ki onuda şu sıralar açıklıyorlar sanırım mesela örnek vereyim mühendislikse elektrik mühendisleri gidipde gıda mühendisliğine yandal-yada çap yapamıyorlar.Ama bazı üniversiteler var ki hepsi birbirine yapabiliyor ki bence bu daha iyi insanların önü açılmış olacaktır.Yani seçeceğin üniversitenin koşullarına bakman senin açından iyi olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: www.esesli.com

    Arkadaşım yukarıda detaylı olarak açıklamış bende sana şunu söyleyebilirim mesela benim okuduğum üniversite yandal-çap yapılabilen anlaşmalı programlar listesini yayınlıyor yani her istediğin bölüme yandal-çap yapamıyorsun ki onuda şu sıralar açıklıyorlar sanırım mesela örnek vereyim mühendislikse elektrik mühendisleri gidipde gıda mühendisliğine yandal-yada çap yapamıyorlar.Ama bazı üniversiteler var ki hepsi birbirine yapabiliyor ki bence bu daha iyi insanların önü açılmış olacaktır.Yani seçeceğin üniversitenin koşullarına bakman senin açından iyi olacaktır.

    tamamen katılıyorum arkadaşım sana bu konuda..Üniversite adı üstünde evrensel..İnsanlar kendilerini geliştirmek için eğitim aldıkları konuyu uzmanlıga cevirip meslek edinmek istiyorlar..Niye kısıtlarlar anlamam..Ben örneğim hukuk okuyorum ama Fotoğrafçılık ve Video Kamera alanınada ilgim var..Bırakın derslerini alayım dimi..Bu konudada bilgim olsun mutlu olayım..İnsanlar öğrendiği sürece yeni şeyleri mutlu olurlar..ama ülkemizdeli çarpık düzen maalesef insanlarımızın kendini geliştirmesini engellemek için her türlü yolu deniyor..Bugün bir Amerikalı ortalamanın üzerinde bir üniversiteden mezun olurken bir çok alanda bilgisi oluyor..Sosyal kişiliğini o kadar çok geliştiriyor ki eğitim aldığı diğer konularda bile işine hakim olabiliyor..Neyse demek ki bu konuyu internet üzerinden değilde zaman ayırıp şehirdeki üniversiteleri ziyaret edip direk yetkili 1.ağızdan bilgi almak gerekiyor..Çok teşekkür ediyorum ikinizede İyi forumlar




  • sayın arkadaş süresiz uzaklaştırılmış
    ama çevabımı okuyabilirsiniz başka kanallardan.
    vakıf üniversitesinde sevdiğiniz bölümü okuyacaksınız bu güzel.hukuk da istiyorsunuz. doğru mu anladım. hukuk çok zaman harcanması gereken bir bölüm.emin misiinz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.