Şimdi Ara

en çok türkçe mp3 indirebileceğim paylaşım prgramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hangisi?



  • yenileri istiyosan çoğuwww.classmp3.com vewww.muziklisaatler.com da var
  • DC++ fazlasıyla işini görür.Şöyle ki :
    bi rahat ettim bi rahat ettim sorma bu programı kullanmaya başladıktan sonra:)aklıma eskiden dinlediğim parçalar geliyodu ve hepsini bulabiliyorum artık.mesela demin emel - hovarda yı indirdim.hem de en yüksek ve sabit hızla.
    p2p programı, kazaa gibi paylaşım programı yane.chat odalari gibi odalar var kimin kaç gb paylaştığını gösteriyo.mesela ben senin nickine tıklıyorum ve paylaştığın dosyaları indirmeye başlıyorum.şöyle güzel bi olay var çoğu kullanıcının bağlantıları aşmış 1 mbit 5 mbit falan kullanıyo elemanlar.bunu da görebiliyosun zaten.
    bu programı deneyip de kullanmayanlar da var, niye ? : çünkü kazaa daki gibi dosyalarını paylaşıma kapatamıyosun.yani benim kazaa bu yüzden hep açık ama DC++ ile işim bittikten sonra hemen kapatıyorum programı.çünkü millet güzel dosyalara hücum ediyo falan filen.bi sorun olursa ayarlarla falan burdan da sorabilirsin pm de atabilirsin.
    umarım işine yarar, kolay gelsin...




  • ayrıca çoğu kanala girmek için en az 10 gb paylaşmak zorundasın o zaten yazıyo kanala girmeden önce kanal bilgisinde..
  • DC++ çok karmaşık bi program bi ... anlamadım.araştırdım ayarlarını buldum yaptım.Serverlara giremiorum.Bitanesine girdim 50 userlı falan.Ondan bi yabancı şarkı indirdim.Ama türkçe hiç bulamadım.Kıssadan hissesi beceremedim.Kazaa lite en kolayı yaw. Ama artık hergün bakıorum kullanıcı sayısı ve veri gb sayısı düştükçe düşüyor.
  • http://www.divxplanet.net burda dc++ ile ilgili her şey var ve hub da divxplanet var yerli hub orda search ettir mutlaka cıkar aradığın ...

    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.